Şimdi Ara

Tatil Önersi Fethiye-Bodrum-Marmaris vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9-13 Eylül arası 4 gece için bir tatil planlıyorum.İki erkek arkadaş gideceğiz, yaşlar 20.Bütçemiz çok yüksek değil malesef.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

9-13 Eylül arası 4 gece için bir tatil planlıyorum.İki erkek arkadaş gideceğiz, yaşlar 20.Bütçemiz çok yüksek değil malesef.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

tatile cikma amacinizi belirtirseniz daha saglikli secimler yapilabilir.. ornek ben gittigim gun kadar sakin huzurlu bir tatil istiyorum
    ornek ben deli dolu bir tatil istiyorum bekarim herturlu degerlendirmek isterim gibi
    uygun olsun derseniz fethiye oludeniz bolgesindeki belcekiz mevkiindeki kampingi tavsiye ederim orasi uygun ve bircok yabanci turistin kaldigi bir yerdir.. daha cok kafa dinleme amacli.. kemer i tavsiye ederim..alanyada uygun tatil secenekleri icin alternatif olabilir biraz daha ayrintili yazarsaniz yardimci olan olucaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.Daha çok sakin bir yer olmasını tercih ederim ama emekli mekanı olmasın yine de.Bara discoya gidip çılgınca eğlenmeyiz.Bir yerlere gidip bir şeyler içmek yeterli bizim için.Yani gece hayatı çok önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya kaş otel tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.