Bildirim
Tatil Önersi Fethiye-Bodrum-Marmaris vs.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
9-13 Eylül arası 4 gece için bir tatil planlıyorum.İki erkek arkadaş gideceğiz, yaşlar 20.Bütçemiz çok yüksek değil malesef.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
tatile cikma amacinizi belirtirseniz daha saglikli secimler yapilabilir.. ornek ben gittigim gun kadar sakin huzurlu bir tatil istiyorum
ornek ben deli dolu bir tatil istiyorum bekarim herturlu degerlendirmek isterim gibi
uygun olsun derseniz fethiye oludeniz bolgesindeki belcekiz mevkiindeki kampingi tavsiye ederim orasi uygun ve bircok yabanci turistin kaldigi bir yerdir.. daha cok kafa dinleme amacli.. kemer i tavsiye ederim..alanyada uygun tatil secenekleri icin alternatif olabilir biraz daha ayrintili yazarsaniz yardimci olan olucaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız.Daha çok sakin bir yer olmasını tercih ederim ama emekli mekanı olmasın yine de.Bara discoya gidip çılgınca eğlenmeyiz.Bir yerlere gidip bir şeyler içmek yeterli bizim için.Yani gece hayatı çok önemli değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X