Şimdi Ara

Tatil tavsiyesi ( Çeşme vs Antalya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Maalesef ki son özgür anlarım. Mesleğe başlıyorm yakında :( bu yüzdden kafamı ciddi şekilde dağıtmam lazım. 2 kafadar arkadaşız. Otelde kalmak istiyoruz 5 veya 4 yıldız tercihimizdir. İlk planımızda çeşme vardı ama son yorumları okuduğumda oluk oluk para gittiğini ve pek de güzel geçmediğini onun yerine antalyanın daha iyi olduğunu söylediler. Mümkünse oteller aile oteli havasında olmasın. Akşam olduğunda da yeni bir hayat başlarsa güzel olur :) .... Önerilerinizi bekliyorum Antalya mı Çeşme mi ? Ve hangi otelleri tercih edelim? Son yorumlarda turist krizi nedeniyle sezonun kötü geçtiği yazılıyordu ama ne kadar doğrudur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler cevap için :) Tatile gittim gümbetteki isis otele . Sanırım oradaki en iyi oteli almışız. Rus krizi yüzünden rus yoktu ama ukraynalılara vize kalkmış sanırım 90 gün kalmak şartıyla. Onlar vardı. Ama bodrumun hali içler acısı diybilirim. Bi 5 sene böyle gitse orada 4 5 büyük mekandan başka bişey kalmaz. Ben yinede tatilden istediğimi aldım ... :d kız kardeşim Bulgaristana gitmişti. Eğer imkanınız varsa tabii ki Bulgaristan derim size... Ama şuan sezon yeni yeni açılmaya başladı belki bi sürpriz olabilir. Dün gece bomboştu gümbet sokakları

Orijinalden alıntı: mutti159

Teşekkürler cevap için :) Tatile gittim gümbetteki isis otele . Sanırım oradaki en iyi oteli almışız. Rus krizi yüzünden rus yoktu ama ukraynalılara vize kalkmış sanırım 90 gün kalmak şartıyla. Onlar vardı. Ama bodrumun hali içler acısı diybilirim. Bi 5 sene böyle gitse orada 4 5 büyük mekandan başka bişey kalmaz. Ben yinede tatilden istediğimi aldım ... :d kız kardeşim Bulgaristana gitmişti. Eğer imkanınız varsa tabii ki Bulgaristan derim size... Ama şuan sezon yeni yeni açılmaya başladı belki bi sürpriz olabilir. Dün gece bomboştu gümbet sokakları

Kız kardeşindende Bulgaristan'da biri istediğini almıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• etme bulma dünyası diyorsun onun hayatı onun kararları bişey diyemem

Orijinalden alıntı: mutti159

etme bulma dünyası diyorsun onun hayatı onun kararları bişey diyemem

Bence böyle davranılmalı hocam ben yani cinsel ilişki girmiyorum hani kızlara eğlenilecek evlenilecek gözüylede bakmıyorum bu benim hayat felsefem kız kardeşi olmayanlarda ileride kız çocuklarını düşünseler hani sevgili ol ama eğlenilecek gözüyle bakma hani harbiden bayağı iyi şeyler hissediyorsan sevgili ol

Bu arada müslüman fln değilim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bi an kızlara tecavüz ettim sandım gecenin sonu öyle bitti ne yapabilirim ki... Odana gelebilir miyim diyen kıza fuck off mu diyim ( Türk değildiler bu arada ) Türk olsalar biraz daha hassas davranırdım muhtemelen. Toplumun değer yapısı farklı olduğu için
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.