Şimdi Ara

TATİL İÇİN MARMARİS DE KALACAK OTEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖĞRETMENİM 2 YADA 3 ARKADAŞ TATİLE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ . TECİHİMİZ MARMARİS DAHA ÖNCE ALANYA ANTALYAYA GİTMİŞTİM ŞİMDİ MARMARİSİ DÜŞÜNÜYORUZ.. BANA GÜZEL Bİ OTEL İSMİ VERİRSENİZ NETTEN BAKACAM.ÖNCEDEN REZERVASYON DÜŞÜNÜYORUM 20 TEMMUZDA RAMAZAN AYI OLDUGU İÇİN DAHA HESAPLI FİYATLAR ...
    15 GÜN TATİL YAPMAYI PLANLIYORUM .. GÜNLÜK 150 TL VERECEK BÜTÇEM VAR . 150 * 15 GÜN 1,250 TL AYIRDIM. BU ARADA YABANCI DİLİM COK İİ ..

ŞİMDİ SİZDEN DAHA ÖNCE GERÇEKTEN GİDİP KALDIGINIZ 5 YILDIZLI YEME İÇME DAHİL İÇİNDE BARI OLAN OTEL İSİMLERİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN GİTMEYENLER KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BİLENLER YAZMASIN GERÇEKTEN GİDİPTE YAŞAYANLARDAN TECRÜBLERİNİ PAYLAŞMAK BİLGİLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM ...

Orijinalden alıntı: sslazio24

ARKADAŞLAR ÖĞRETMENİM 2 YADA 3 ARKADAŞ TATİLE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ . TECİHİMİZ MARMARİS DAHA ÖNCE ALANYA ANTALYAYA GİTMİŞTİM ŞİMDİ MARMARİSİ DÜŞÜNÜYORUZ.. BANA GÜZEL Bİ OTEL İSMİ VERİRSENİZ NETTEN BAKACAM.ÖNCEDEN REZERVASYON DÜŞÜNÜYORUM 20 TEMMUZDA RAMAZAN AYI OLDUGU İÇİN DAHA HESAPLI FİYATLAR ...
    15 GÜN TATİL YAPMAYI PLANLIYORUM .. GÜNLÜK 150 TL VERECEK BÜTÇEM VAR . 150 * 15 GÜN 1,250 TL AYIRDIM. BU ARADA YABANCI DİLİM COK İİ ..

ŞİMDİ SİZDEN DAHA ÖNCE GERÇEKTEN GİDİP KALDIGINIZ 5 YILDIZLI YEME İÇME DAHİL İÇİNDE BARI OLAN OTEL İSİMLERİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN GİTMEYENLER KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BİLENLER YAZMASIN GERÇEKTEN GİDİPTE YAŞAYANLARDAN TECRÜBLERİNİ PAYLAŞMAK BİLGİLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM ...
    Hocam 150.15=2250

Antalya deseydiniz tavsiylerde bulunabilirdim ama Marmaris hakkında hiç bir fikrim yok.

• kardeşim sağolasın evet hesapta yanlışlık olmuş ama antalya için ne öneririsn sonuçta 20 temmuz gibi inş gitmeyi düşünüyorum işin acıgı hem kafa dagıtmak hemde eğlenmek istiyorum yani günlük 150 tl ye kadar 10 gün kalabilecegim güzel bir yer söyle bana mümkünse türklerin az oldugu bi yer olsun :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.