|
anlatıcam yazmıstım iki gün önce olay basıma geldi tamamen dogru :D gecen sene bu zamanlar arkadaslarla tatile gidecektik ama elimizde olmayan sartlardan oturu erteledik ben de madem evdeyim falan dedim ankaraya gideyim velhasıl arkadasla bilet falan aldık kykda da ücretsiz kalındıgını biliyordum aradık yerimizi ayırttık otobüsümüze bindik gittik ankaraya uzun ugraslar sonunda kykya vardım daha önce yurtta kalmadıgım icin bu kadar erkegi bir arada görmek cok garip hissettirdi yurt müdürünün yanına gittik sıra vardı sıradayken tırsmaya başladım zaten yanımdaki elemanlar birtakım tarikat vs videolar izliyordu sıra bize gelince yurt müdürüne söyledik tc falan arkadasla dedik ki beraber geldik adam da tamam dedi ve kucuk bir kagıda carsaf almamız icin ismimizi falan yazdı neyse odadan çıktık baktık adam bizim odaları farklı yazmıs insanlık hali diye düşündük tekrar söyledik, adam yine yazdı ama yanlış yazmıs sonra bir daha gittik bu sefer dogru yazdı büyük bir sevinçle odaya gittik 4 kişilik oda biz 2 kişiyiz ama odada 3 kişinin eşyası var artık sövmeye başladık tabi adamın yanına gittim söyledim müdürüm yanlış yazmışsın diye adam dedi ki eşyaları dışarı atın nasıl yani bildigin dışarı mı atalım evet dışarı atın dedi adam ben de arkadası odada bırakmıstım tekrar odaya dogru gittim ama odaların hepsi birbirine benzedigi için maalesef baska bir odaya girdim oda tamamen bostu basta fark etmedim, gayriihtiyari belki arkadasım lavabodadır diye kapıyı tıklattım kapı açıktı içeri baktım bir de ne göreyim duşakabinin içinde koca bir b.k var ama kocaman üstüne bir de kurumus yapısmıs hemen cıktım arkadası buldum dedim esyaları dısarı atacakmısız o da şaşırdı tabi, bir de ben gideyim dedi o da adamla konustu yine aynı cevabı aldı gidin güvenlige soyleyin esyaları dışarı atsın diye biz de ne bilelim güvenlik falan ilk defa yurtta kalıyoz orda yurt abisi gibi bisi vardı etrafta gezen ona söyledik olum belki inanmazsınız ama eleman geldi ve esyaları koridora attı tabi ben cok sasırdım kalan elemanın bavulu falan da vardı yatacak bir yer bulmus olmanın verdigi sevincle aspavaya gittik yurdun yakınındaki (çöp bu arada) saat 9 gibi artık odaya tekrar döndük elemanları beklemeye başladık önce tek kalan çocuk geldi şansımıza adanalıymıs zaten çok geçmeden diger ikili kalanların birisi de geldi o da tıpçı olunca pek tatsızlık çıkmadı ama bu sefer hep beraber müdürün yanına gidip durumu anlattık adam tabi şaşırdı ama ögrendik ki öbür adanalı çakal 3 haftadır orada kalıyormus müdür en son bizi 6 kişilik odaya yolladı ha yine yanlıs yolladı orada da 5 kisilik esya vardı ama bir tanesi yokmus uc bes gundur esyalarını sokup ben yattım yataga gecenin devamı şişlenme korkusuyla gecti ama basımıza bir sey gelmedi sabah da bir misafirhane bulup oraya gittik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 25 Temmuz 2025; 13:55:26 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt