Şimdi Ara

Ankara'da bir gecelik kyk macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş

olay basıma geldi tamamen dogru :D

gecen sene bu zamanlar arkadaslarla tatile gidecektik ama elimizde olmayan sartlardan oturu erteledik ben de madem evdeyim falan dedim ankaraya gideyim

velhasıl arkadasla bilet falan aldık kykda da ücretsiz kalındıgını biliyordum aradık yerimizi ayırttık

otobüsümüze bindik gittik ankaraya

uzun ugraslar sonunda kykya vardım daha önce yurtta kalmadıgım icin bu kadar erkegi bir arada görmek cok garip hissettirdi

yurt müdürünün yanına gittik sıra vardı sıradayken tırsmaya başladım zaten yanımdaki elemanlar birtakım tarikat vs videolar izliyordu

sıra bize gelince yurt müdürüne söyledik tc falan arkadasla dedik ki beraber geldik

adam da tamam dedi ve kucuk bir kagıda carsaf almamız icin ismimizi falan yazdı

neyse odadan çıktık baktık adam bizim odaları farklı yazmıs

insanlık hali diye düşündük tekrar söyledik, adam yine yazdı ama yanlış yazmıs

sonra bir daha gittik bu sefer dogru yazdı

büyük bir sevinçle odaya gittik 4 kişilik oda biz 2 kişiyiz ama odada 3 kişinin eşyası var

artık sövmeye başladık tabi adamın yanına gittim söyledim müdürüm yanlış yazmışsın diye

adam dedi ki eşyaları dışarı atın

nasıl yani bildigin dışarı mı atalım

evet dışarı atın dedi adam

ben de arkadası odada bırakmıstım tekrar odaya dogru gittim ama odaların hepsi birbirine benzedigi için maalesef baska bir odaya girdim

oda tamamen bostu basta fark etmedim, gayriihtiyari belki arkadasım lavabodadır diye kapıyı tıklattım

kapı açıktı içeri baktım bir de ne göreyim

duşakabinin içinde koca bir b.k var

ama kocaman üstüne bir de kurumus yapısmıs

hemen cıktım arkadası buldum dedim esyaları dısarı atacakmısız

o da şaşırdı tabi, bir de ben gideyim dedi

o da adamla konustu yine aynı cevabı aldı gidin güvenlige soyleyin esyaları dışarı atsın diye

biz de ne bilelim güvenlik falan ilk defa yurtta kalıyoz

orda yurt abisi gibi bisi vardı etrafta gezen ona söyledik

olum belki inanmazsınız ama eleman geldi ve esyaları koridora attı

tabi ben cok sasırdım kalan elemanın bavulu falan da vardı

yatacak bir yer bulmus olmanın verdigi sevincle aspavaya gittik yurdun yakınındaki (çöp bu arada)

saat 9 gibi artık odaya tekrar döndük elemanları beklemeye başladık

önce tek kalan çocuk geldi şansımıza adanalıymıs

zaten çok geçmeden diger ikili kalanların birisi de geldi

o da tıpçı olunca pek tatsızlık çıkmadı ama bu sefer hep beraber müdürün yanına gidip durumu anlattık

adam tabi şaşırdı ama ögrendik ki öbür adanalı çakal 3 haftadır orada kalıyormus

müdür en son bizi 6 kişilik odaya yolladı

ha yine yanlıs yolladı orada da 5 kisilik esya vardı ama bir tanesi yokmus uc bes gundur esyalarını sokup ben yattım yataga

gecenin devamı şişlenme korkusuyla gecti ama basımıza bir sey gelmedi

sabah da bir misafirhane bulup oraya gittik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 25 Temmuz 2025; 13:55:26 >

• I had written that I was going to tell you two days ago,

this thing actually happened to me, totally true :D

around this time last year, we were going to go on vacation with friends but due to reasons beyond our control, we postponed it

so I said, well since I’m at home, I might as well go to Ankara

so yeah, we bought tickets with a friend

I also knew you could stay for free in KYK dorms, so we called and reserved our spot

we got on our bus and went to Ankara

after a long struggle, I arrived at the dorm — since I’d never stayed in one before, seeing that many guys in one place felt really strange

we went to the dorm manager, there was a line, and while waiting I started getting scared

the guys next to me were watching some cult or religious group videos

when it was our turn, we told the dorm manager our IDs etc., and said we came together

he said okay and wrote our names on a small piece of paper so we could get sheets

anyway, we left the room and saw that the guy wrote down different rooms for us

I thought it was just a human mistake, so we told him again, he wrote it again — but again, wrong

then we went one more time, this time he wrote it correctly

we happily went to the room — 4-person room, we’re 2 people, but there were already things belonging to 3 people in the room

we started swearing of course, I went to the guy and said, “Sir, you wrote it wrong”

the man said, “Throw the stuff outside”

I was like what do you mean, like literally outside?

he said yes, just throw it outside

I had left my friend in the room, so I went back — but since all the rooms looked the same, I accidentally went into another room

the room was completely empty at first glance, I didn’t notice

instinctively I knocked on the door thinking maybe my friend’s in the bathroom

the door was open, I looked inside and what do I see —

there’s a huge piece of shit in the shower cabin

I mean huge, and on top of that, dried and stuck

I left immediately, found my friend, told him we’re supposed to throw the stuff outside

he was surprised of course, and said he’d go talk too

he talked to the guy and got the same answer: tell security to throw the stuff outside

we had no clue, it was our first time staying in a dorm

there was this “dorm big brother” kind of guy walking around, we told him

dude, you might not believe it, but the guy came and actually threw the stuff out into the hallway

I was seriously shocked — the other guy’s suitcase and stuff were there too

happy that we at least had a place to sleep, we went to the aspava near the dorm (which was trash btw)

around 9 we went back to the room and started waiting for the guys

first the solo guy came, turns out he was from Adana — lucky us

soon after, one of the two remaining guys showed up

he was a med student so not much drama happened, but then we all went together to the manager and told him what happened

the guy was of course surprised, but we found out that the other Adana guy had been staying there for like 3 weeks already

finally, the manager sent us to a 6-person room

but again, he sent us to the wrong one — that room had stuff belonging to 5 people, but one of them hadn’t been around for 3–5 days

so I took his stuff off the bed and slept there

the rest of the night passed with the fear of getting stabbed but nothing happened to us

in the morning, we found a guesthouse and went there

• Olaya bak

%100 çetcipiti kullanmışsın

Çetcipiti olmadan ben bir hiçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Afu? sin’n, bl? s?’n nun’n, e waan é k?´ e nin e janvu? mun é kó dí wunmi?n, sanng? sa wie m? e kwlá yom?n i’n ti’n, e fali c?n s?’n e sieli i sin. K? m? n o awlo l?’n ti’n, n buli i k? n k?´ Ankara.
    ? maan e nin min janvu? bla’n e toli tiket. N si k? be man sran’m be tranwl? KYK l?, ? maan e fl?li be naan y’a fa e lika’n.
    E fuli e bisua’n nun, e ?li Ankara l?, kp?kun i aguali? su’n, e juli KYK l?. K? m? m’an tranman sua kun nun le’n ti’n, k? n wunnin k? yasua kpanngban be o likawl?’n, ? yoli min abonuan.
    E ?li sua’n i nunfu?’m be su kp?n’n i wun l?. Like kun wo l?, k?kun k? n'jinjin like s?'n nu, sr? kunnin mi. Yasua nga be o min wun l?’n, be niannin ?anmi?n sul? wafa’m be su video nin ninnge k? ngal? sa mun.
    K? e li?’n juli’n, e kan kleli dortoire su kp?n’n, kp?kun e seli k? "Turc identité" y?... E kan kleli i, kp?kun bian’n kl?li i ekun, sanng? ? kl?li i t?t?.
    Kp?kun e sali e sin, kp?kun bl? nga nun’n, ? kl?li i su nd?’n i kpa.

E wluli sua’n nun l? aklunju? su. ? ti sran nnan be sua. E ti sran n??n, sanng? sran nsan be ninnge’m be o nun.

Nanwl?, e boli sannzan bol? bo. N ?li bian’n i wun l? n seli i k?: “Bian, a kl?li i t?t?.”
    Bian'n seli k?, ''To yi ninnge'm be gua.''
    ?K? be se k? ‘to be’n,’ i bo’n y?le benin?
    '?h?, to be blo,'' n'ga bian seli nion.
    N yacili min janvu?’n sua’n nun l?. N sali min sin sua’n nun l?, sanng? k? m? sua’m be kwlaa be ti kun’n ti’n, ng’? ti t?’n y?le k? n kacili sua ufl? nun.
    Sua ba’n nun l?’n, sran fi nunman l? ml?nml?n. I klikli nun’n, m’an siem?n i nz?li?. N boboli anuan’n, afin n buli i k? atr?kpa’n, min janvu?’n wo sin’n nun.

?Anuan’n ti tikewa, kp?kun n niannin i nun l?, ngue y? n wunnin i ??

N?a dan kpa kun o douche sua’n nun l?.
    Sanng? ? ti dan kpa, y? like ng’? ka l?’n, ? ti mlanwa.
    N ka l? fiteli l? n ko seli i k? n wunnin i janvu?’n. ?? fata k? e gua ninnge s?’m be ase?
    ? boli i nuan ekun, kp?kun ? seli k?, ''N su k? wie.''
    ? nin bian’n be kokoli yal?, kp?kun be t?li i su k?: K? lika nga be nian sran’m be lika’n. Se be k? be gua e ninnge’m be ase.
    Ye siman like fi k? be nian sran’m be lika, sanng? i kp? klikli nga é trán sua kun nun’n, y? ? o l? ?.
    Bian kun m’? ti k? dortoire sa’n, ? o l?, ? maan e seli i.
    ?, amun su lafiman nd? s?’n su, sanng? bian’n bali, ? fali ninnge’m be guali sua’n i sin l?.
    Nanwl?, i s?’n boli min nuan dan. Bian ng’? kali l?’n, ? le i valizi’n nin ninnge kwlaa.
    K? m? e wunnin lika nga é láfi’n ti’n, ? yoli e fe, ? maan e ?li asphalte pavillon m’? mantan dortoire’n i wun l?’n (trash, par ailleurs).
    K? ?´ yó s?’n, nn ngl?mun d? 9 su’n, e sali e sin sua’n nun l? e ko minnd?li junman difu? mun.
    Bian kunngba c? ng’? kali l?’n, y? ? dun mmua juli l? ?; ? ti kpa k? ? fin Adana.
    K? ? c?li kan’n, sran n??n onga’m be nun kun bali wie.
    ? ti d??tr? bian, ? maan nd?nngan w’a t?man dan. Sang? iss? nu, ye n'gba ye w?li be su kp?n k?kun ye yiyili n'd? nu.
    ? ti su k?, ? boli bian’n i nuan, sanng? e tili i k? Adana l? Jakali ufl?’n w’a di le m?cu? nsan l?.
    I aguali? su’n, junman sunianfu?’n fali e sieli sua kun m? sran nsi?n be tran nun’n i nun.
    ?, ? sunmannin e like ng’? timan su’n ekun. Ninnge’m be s?nnin sran nnun, sanng? kun nunman l?. N siesieli min ninnge mun, kp?kun n lafili t?in ba kwlaa.

Sr? m’? kunnin e’n ti’n, e dili k?ngu?’n i bue ng’? ka l?’n, sanng? like fi w’a yoman e.

Ngl?mun’n, e ?annin aofu? sua kun, kp?kun e ?li l?.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen ne anlatıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2025; 8:58:23 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok ben evimde mutluyum 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.