Şimdi Ara

Tatil İçin 1000TL m Var En İyis Nasıl Değerlendirebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 tl tatil parası ayırdım 19 yaşındayım arkadaşlarımla tatile gidicem. Bu parayı en eğlenebileceğim en zevkli ve uzun bir şekilde nasıl değerlendirebilirim?

Not:Bursada yaşıyorum sahil şehirlerine gitmek istiyorum

Not2: Bu konuyu kopyalayım konu dışına açabilen varsa da çok iyi olabilir orda banlıyım malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 23 Temmuz 2015; 18:27:21 >

• nerede oturuyorsun
  • Yurt içi mi yurt dışı mı düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radamelfalcao

Yurt içi mi yurt dışı mı düşünüyorsun ?

Yurt içi olsun uçak parası çıkmasın bide hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

nerede oturuyorsun

Notta belirttiğim gibi kardeşim bursa

• size yakın erdek var bence gayet güzel bir yer uygundur hem avşayada gidebilirsiniz orasıda uygun ve eğlenebileceğiniz bir yer tanz adında baya büyük bir diskosuda var
  • Gece hayatı,karı kız düşürme derdin yoksa muhteşem doğasıyla bozcaadayı öneririm Bursaya da yakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gece hayatı,karı kız düşürme derdin yoksa muhteşem doğasıyla bozcaadayı öneririm Bursaya da yakın

Kardeş tatile çıkmanın ne anlamı kaldı o zaman yapma allah aşkına

• Geçen sene 1000 liraya bodrum tatili yapmıştım 4 gece 5 gün kampanyalar falan oluyo otellerde onlara bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Gece hayatı,karı kız düşürme derdin yoksa muhteşem doğasıyla bozcaadayı öneririm Bursaya da yakın

Kardeş tatile çıkmanın ne anlamı kaldı o zaman yapma allah aşkına

Hocam herkesin beklentisi farklıdır,ben de Bursalıyım gece hayatı burda da var.Bozcaadada bisiklet kiralarsın,trekking yaparsın,bilinmeyen koylar keşfedersin,eski köy binalarında kale ve liman manzaralı çay ya da kahveni yudumlarsın.Feribottan karşıya geçip dönerken Geyikliyi gezersin(Eyvah Eyvah filminin çekildiği şirin belde).En önemlisi de rahat kafanı dinlersin.Senin beklentilerine de saygı duyuyorum ama tatili beach-club-sex 3 lüsüne indirgemek yanlış bana göre.Çok farklı mekanlara tatile gittim ve bana göre Uludağ'da tatil yapmanın da Bodrumda yapmanın da zevki ayrı.

Edit:Ortamın kralını bulgaristanda yaşarsın fiyatlar da genelde ucuzdur.(Leva son zamanda değer kazandı tl ye göre biraz artmış olabilir) Bursadan otobüs de kalkıyor uçağa gerek yok.Sunny beach otelleri araştır istersen bookingden.Burgasa gittim ordan biliyorum az çok oraları da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radamelfalcao -- 23 Temmuz 2015; 23:39:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.