Bildirim
Taşınabilir aygıta bilgi yüklersek ağırlığı artar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Taşınabilir aygıta bilgi yüklersek ağırlığı artar mı ?
(En Son Oy Tarihi: 3.03.2021)
Giriş
-
Artmaz tabii ki
_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
Ya bence de ama öyle bi iddialı konuşuyor ki... Elektrik-elektronikte okuyor bir de... _____________________________ -
-
bu mantikla yola cikarsak 1tb harddisk in full dolu oldugu zaman tasimak icin mahalleden adam cagirmak gerekir 
_____________________________ Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
To Be Continued.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Næccm
bu mantikla yola cikarsak 1tb harddisk in full dolu oldugu zaman tasimak icin mahalleden adam cagirmak gerekir
Bence senin şu yorumun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 30 Mayıs 2010; 21:06:28 >_____________________________ -
quote:
1 tb elektrik kaç kilo ki?_____________________________ 
İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.
-
quote:
biraz sığ düşündün sanırım.
bencede artar ağırlığı. nesine girmiştiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 30 Mayıs 2010; 21:10:30 >_____________________________ i must consider my sins -
nanogram falan artar ama artar _____________________________ Hukuk okuyor, istanbul-ankara arası git-gel yapıyor, angaralı.
'14 Seat Leon 1.6 TDI Style
(Eskisi-Seat Altea Stylance 1.6 MPI)
evet evet senin araban mükemmel geri kalan herkesinki berbat -
Ben ölçtüm 10tb ta 2kg fark edio... Burdan yola çıkabilirsiniz... -
Artmaz dedim oy için ama şu an ölçülemiycek kadar olsada artabileceğini düşünüyorum. _____________________________ -
Artar
Zamanında araştırmıştım.
http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=181404
Değiştirme :Yukarıdaki konuda azalır diyende var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 30 Mayıs 2010; 21:13:51 >_____________________________ -
-
-
Abi yapmayın ya nasıl artar... Tamam savunduğu olay nano cinsinden de olsa artması fakat çok düz mantık değil mi yani :S
Yemeğine iddiaya girmiştik yapmayın yauuuu
_____________________________ -
süper soru
bunu bi might busters a sormak lazım
_____________________________ Blackberry Bold 9700 + ipod Touch 2G 16GB + SENNHEISER CX300(Black)--PS 3--Casper NEO

-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihKOC
Abi yapmayın ya nasıl artar... Tamam savunduğu olay nano cinsinden de olsa artması fakat çok düz mantık değil mi yani :S
Yemeğine iddiaya girmiştik yapmayın yauuuu
düz mantık olan şeyler yanlışmı yani?_____________________________ i must consider my sins -
Yok kardeş onu demek istemedim. Hani fiil olan kelime "yüklemek" ya... O yüzden bu vatandaşın salladığını düşündüm... Yani sadece elektrik girişi çıkışı olan bir mekanizmada nasıl bir ağırlık artışı olaiblir ki???
Giren elektrik zaten - yük ilen aynen çıkıyor..._____________________________ -
aynı şunun gibi oluyor ama; mesela yarın sınav var ezberliyon baya bişeyler beynin ağırlığı artar mı ?
_____________________________ -
Azalır ne kadar küçük olursa olsun birim azalır. Sonuçta bi plakaya yakarak bilgi aktarıyo. Boşluklar oluşturarak bilgi yazıyo.
Eğer illaki bi değişim olacaksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 30 Mayıs 2010; 23:25:47 >_____________________________
Benzer içerikler
- bulgar göçmeni kadın özellikleri
- safra kesesi ameliyatı olanlar kadınlar kulübü
- halatım 27 boğum ne demek
- çiğ tavuk yenir mi
- italya teknoloji mağazaları
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- guinness rekorlar kitabı oku
- deprem ağı izleniyor ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler