Şimdi Ara

Tasarım programlarında Ekran kartı önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe photoshop , illustrator , premiere , after effect gibi programları kullanırken ve render yaparken çok iyi bir ekran kartına ihtiyacımız var mı arkadaşlar?

Mesela bütçem 3bin lira civarı ve bu tarz bir laptop almayı düşünüyorum

Not = Bu programları daha öğrenmedim arkadaşlar öğrenmek aşamasında kullanacağım ve en az 2 sene götürmesini istediğim bir bilgisayar arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 31 Mayıs 2018; 16:22:7 >

• Her türlü render işleminde ekran kartının büyük önemi vardır. Eğer bütçeniz bu iş için özelleştirilmiş Quadro serisi kartlara yetmiyorsa 1070 ve üzeri modellere yönelin. Haricinde en az 16GB RAM ve ekran kartı ile darboğaz yaşatmayacak i7 sınıfı güçlü bir işlemci gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

Her türlü render işleminde ekran kartının büyük önemi vardır. Eğer bütçeniz bu iş için özelleştirilmiş Quadro serisi kartlara yetmiyorsa 1070 ve üzeri modellere yönelin. Haricinde en az 16GB RAM ve ekran kartı ile darboğaz yaşatmayacak i7 sınıfı güçlü bir işlemci gerekir.
    Anladım hocam peki 3 bin lira civarına ne tavsiye edersiniz. Öğrenciyim kredi vs çekerek arttıramam bütçeyi
  • Yazikim Quadro veya fire pro yu sart kosmuyorsa Gtx xx70 serisi en mantikli render kartlaridir..

Masaustunde Gtx 1070

laptop sektorunu takip etmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci adamın Quaddro veya Fire Pro'ya ihtiyacı olmaz, profesyonel adamın bile çoğu zaman ihtiyacı olmaz. Zaten gördüğüm kadarıyla 3D'den ziyade 2D yazılımlar kullanacaksınız, 2D'de neredeyse hiç ihtiyacınız olmaz. GTX 1050 işinizi görür. Çok çekirdekli bir işlemci ile 16gb ram ve üzerine odaklanmanız daha çok işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 1 Haziran 2018; 5:48:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.