Şimdi Ara

Tartışma: Amd R9 2xx Serisi, Fp Ürünlerimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ever Arkadaşlar. Gece gece yazmaya erinebilirsiniz sabah uplarım sorun yok ama görüşleriniz önemli lütfen belirtin

Sorumuz başlıkta belirttiğimiz gibi '' Amd R9 2xx Serisi Grafik Kartları, Fp ürünlerimidir? "

Evet Arkadaşlar lütfen kimse fanboyluk yapmasın ve güzelce tartışalım.

Edit: Başlıkla dalga geçmeyin fp olacak fps değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 22 Mart 2015; 10:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fps?

fp demek istedin sanirim

evet ucuz ve guclu kartlar amd r9 2xx serisi ama cok yuksek guc tuketimi var ve sürücü olayi sıkıntı nvidia bu konularda daha rahat

• Evet fps versin diye alıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakketen fps nedir ya gece gece tartışma açarsan böyle olur

• Kovana çomak sokmuşlar gene, burası karışır yakında.

• 7000 tl nedir ya Amd o fiyata kart yapsaydı ben görürdüm o zaman Nvdia'yı

• fps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 290, 290x hariç tüm r9lar fp bence.
  • Kesinlikle r7 260, r9 270, r9 280 serileri fp kartlardır. R9 290 ne kadar fp tartışılır ama o da fiyatına göre güzel performans veriyor. Amd her konuda fp tır. Konuşmaya gerek bile yok. Ama benim kafam rahat olsun sürekli kaliteli driver güncellemesi gelsin stabil olsun vs dersen nvidia alacaksın ona lafım yok ama tabi nvidia herkesin bütçesinin kurtarabildiği bir marka değil. Her zaman verdiğim örneği vereceğim şimdi. Ben 7790 ı alırken fiyatı 260 liraydı. Nvidia tarafında dengi gtx650ti boost. Onun fiyatı 400 ün üzerindeydi. Amd den korkuyordum ama 650ti ye o kadar para vermekten de çekiniyordum. Fp ürünü olan 7790 ı aldım (çoğu gpu inceleme sitesinde fp listelerinin başındaydı bi ara bu kart) ve şimdi iyi ki bunu almışım diyorum.

• Amd R9 2xx Serisi, Fps Ürünlerimidir?

1 rivayete göre Dx12 geldiğin'de 300% FPS ürünü olucaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Amd R9 2xx Serisi, Fps Ürünlerimidir?

1 rivayete göre Dx12 geldiğin'de 300% FPS ürünü olucaklarmış.

Sanırsam şu konudan bahsediyorsunuz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_102685530/tm.htm
    ama inanılmayacak kadar iyi bir haber, ben yerinizde olsam yinede bu kadar büyük bir ümit bağlamam bu duruma, amd bu sağı solu belli olmaz :P

• Hocam %300 nedir ya saçmalamışlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

fps?

fp demek istedin sanirim

evet ucuz ve guclu kartlar amd r9 2xx serisi ama cok yuksek guc tuketimi var ve sürücü olayi sıkıntı nvidia bu konularda daha rahat

Bu mesajı yazan biri olarak, aleyhinde attığın şu kartları kullandın mı veya gördün mü; cidden merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 22 Mart 2015; 11:05:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290 serisi o kadar değil ama daha alt modelleri f/p'dir 240'tan başlar 280x'e kadar gider her modelin bir alıcısı vardır.240 belki sizin için kart değildir ama düşük eski sistemler için alternatifi çok az olan bir kart.280x değil oc yapacam deyip 280 alabilirsiniz yani kişiye göre değişir hangi model f/p hangisi değil ama alıcısı az olan modeller değil R serisi.300 serisi yeni mimari ve düzgün fiyatlarla gelirse bence o serinin de her modelinin alıcısı çok olacak ama sence f/p olmayabilir.20nm ile gelecek olsaydı maliyetlerin çok yüksek olma ihtimali vardı ama şimdi öyle bir şey yok artık uzmanlaşılmış 28nm'de gelecek o yüzden fiyat süprizi beklemiyorum yüksek olarak ama şu da bir gerçek nvidia fiyatı yüksek tutunca amd de yüksek tutuyor.
  • Geçen hafta gittigidiyordan 1010 liraya exa bilgisayar garantili sapphire 290 kart aldım. Kampanyadan worldcard a 100 puan yüklendi kart bana 910 liraya geldi.Kendi adıma 1000 liralık bütçeyle f/p ürünü aldığımı düşünüyorum.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mayista pc toplayacagim. Banada boyle kampanyalar lazim suan Hizlial.com da var mesela. Hocam bu kazandiginiz 100 lirayi kredi kartli her alisveriste harcayabiliyormuyuz ? Net uzerinden alisveriste nasil harcayacagiz otomatik olarakmi harciyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Kesinlikle r7 260, r9 270, r9 280 serileri fp kartlardır. R9 290 ne kadar fp tartışılır ama o da fiyatına göre güzel performans veriyor. Amd her konuda fp tır. Konuşmaya gerek bile yok. Ama benim kafam rahat olsun sürekli kaliteli driver güncellemesi gelsin stabil olsun vs dersen nvidia alacaksın ona lafım yok ama tabi nvidia herkesin bütçesinin kurtarabildiği bir marka değil. Her zaman verdiğim örneği vereceğim şimdi. Ben 7790 ı alırken fiyatı 260 liraydı. Nvidia tarafında dengi gtx650ti boost. Onun fiyatı 400 ün üzerindeydi. Amd den korkuyordum ama 650ti ye o kadar para vermekten de çekiniyordum. Fp ürünü olan 7790 ı aldım (çoğu gpu inceleme sitesinde fp listelerinin başındaydı bi ara bu kart) ve şimdi iyi ki bunu almışım diyorum.

Nvidia nin goruntu kalitesi daha kotu forumda tartisilmisti ozellikle astigmat olanlarin gozunu cok agritiyormus nvidia sanki her seyde daha iyiymis gibi anlasiliyor paran varsa nvidia alacaksin diyince

• Bi de burda arkadaslar guc tuketimi cok yuksek diyorlar da anandtech testlerinde hic de oyle gorunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Kesinlikle r7 260, r9 270, r9 280 serileri fp kartlardır. R9 290 ne kadar fp tartışılır ama o da fiyatına göre güzel performans veriyor. Amd her konuda fp tır. Konuşmaya gerek bile yok. Ama benim kafam rahat olsun sürekli kaliteli driver güncellemesi gelsin stabil olsun vs dersen nvidia alacaksın ona lafım yok ama tabi nvidia herkesin bütçesinin kurtarabildiği bir marka değil. Her zaman verdiğim örneği vereceğim şimdi. Ben 7790 ı alırken fiyatı 260 liraydı. Nvidia tarafında dengi gtx650ti boost. Onun fiyatı 400 ün üzerindeydi. Amd den korkuyordum ama 650ti ye o kadar para vermekten de çekiniyordum. Fp ürünü olan 7790 ı aldım (çoğu gpu inceleme sitesinde fp listelerinin başındaydı bi ara bu kart) ve şimdi iyi ki bunu almışım diyorum.

Nvidia nin goruntu kalitesi daha kotu forumda tartisilmisti ozellikle astigmat olanlarin gozunu cok agritiyormus nvidia sanki her seyde daha iyiymis gibi anlasiliyor paran varsa nvidia alacaksin diyince

Bir bilgisayarımda 7790, diğer bilgisayarımda 460 kullanıyorum. İkisine aynı monitörü takınca aynı oyunlarda aynı ayarlarda hiçbir ciddi grafik farkı hissetmedim. Belki benim gözlerim hassas değildir, belki de yeni kartlarda bahsettiğiniz durum söz konusudur. Amd yi seviyorum fp ürünü olması açısından ama bir fanboy değilim, nvidianın da kalitesini seviyorum stabilite açısından. Ama nvidia fanboy da değilim. Amd çok kötü bir duruma düşmediği sürece amd kullanmaya devam edeceğim. Önümüzdeki zamanlar ne gösterir bilmiyorum ama umarım amd performansa odaklanmak yerine biraz da kaliteye önem verir. İşte o zaman amd nin karşısında kimse duramaz

• Tüm harcamalarda puan kullanılabiliyor.Kampanya koşullarına göre 26 Nisan a kadar harcanmazsa puanlar geri alınır diyordu ben çoktan harcadım bile.İnternet alışverişlerinde kullanabilmek için web sitesinin puan harcama özelliğinin olması lazım diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.