Şimdi Ara

Tarlaya Giderken Neler Götürebilirim.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Newholland t7070 marka traktorumle yarin koye tarla surmeye gidecegim. İsim 1 hafta geceli gunduzlu surecek.
    Not: Klima ve Radyo standart var.

Simdi yanima ivir zivir yiyecek atistirmalik lazim. Yemek olarak bimden 15-20 tane yurt konserve almayi dusunuyorum. Ayrica Party marka cips de olmazsa olmazim. Malumunuz yeri gelecek 10-14 saat ustunden inmedigim olacak bana oyle atistirmalik neler onerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 17 Temmuz 2012; 12:02:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Peçete.Sabun.
  • Mudur onda sikinti yok 3-5 saat uyumaya eve gitme durumumuz var. Ben can sikintisina cozum ariyorum

• ekmek, tahin helvası, domates, çekirdek, bolca su(tanker götür tarlaya ) kola, ice tea filan, çakmaklıktan çalışan mini buzdolabı. yeterli olur
  • o tür traktörleri genelde paket makinaları icin kullanmıyorlar mı?
  • kitap al. Kendini geliştirirsin.
  •  Tarlaya Giderken Neler Götürebilirim.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Ipad
  • termosa çay koy,domates peynir allah ne verdiyse,karpuz falan al

dedemin çeltik tarlasında az çalışmadım he
  • arada bir üstünden in şampiyon

şaka bir yana içeceğini yiyeceğini eksik etme kek al kek dediysem şu paykekler gibi kesmelik, cips zaten yanında olsun.çikolata falan al işte birşeyler.
  • Can sikintisina oneriniz nedir. Eski telefonda online radyo var radyo seymen falan dinlerim diyodum ankara havasi falan

• çakmak : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

arada bir üstünden in şampiyon

şaka bir yana içeceğini yiyeceğini eksik etme kek al kek dediysem şu paykekler gibi kesmelik, cips zaten yanında olsun.çikolata falan al işte birşeyler.

Olabilir bak bimde topkekler var findik parcali. Birazda cekirdek aliyim yanima

• Tabi ki de cevizli sucuk.O olmadan olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iyi bilirim bu sıcağın altında tarla sürmeyi.Eğer yakınlarda çeşme yoksa, şu suları soğuk tutan çanta ya da kutular varya onlardan al yanına tabi bolca da su al.
  • cevizli sucuk fikri çok iyi onuda not alıyım. bu arada soğuk su işini çözdüm klima çıkışına plastik aparat takıp 500ml lik su şişesi koyuyorum buz gibi kalıyor öyle.
  • Su
  • Baya iyi bir traktöre benziyor gibi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.