Şimdi Ara

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
0
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yukarıda Starcraft demiştim.Yine Starcraft derim ama aklıma bir oyun geldiki of of.Starcrafttan iyi olmasa da
    Populous The Beggining çok iyi bir oyundu

Biraz çok mu oldu ne.

Age of Mythology'ye gelince...

Ben de mitolojik ögeleri barındıran neredeyse her şeyi seviyorum. Son Rise of the Argonauts oynadım mesela. Yunan mitolojisini iliklerimde hissettim. Zira oyunda hikaye var. Kısacası Age of Mythology mitolojik bir RTS olduğu için onun yeri ayrı elbet.

Ancak tarihteki en iyi strateji deyince gerçekten de yorum yaparken yaşın da önemi oluyor. Mesela benin rastladığım dönemde AOE 1'in nasıl bir çığır açtığını çok iyi biliyorum. Ondan önce tabii ki RTS'ler yok muydu? Vardı.

Dunyada efsane oyunlardan biridir kendisi tabi benim donemimin oyunculari icin ama Tr'de bilen insan sayisi malesef cok az !!

bende starcraft diyorum

Starcraft : 11
    Age of Empires : 9
    SONY Playstation 5 Digital Sürüm

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Age of Empires 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 26 Aralık 2008; 23:19:30 >
    Fazla yazılan oyunlarda eklenicektir.

Benim için bir oyun olmaktan öte bir şey. Her yönüyle tam bir sanat ürünü. Çıkalı 10 yıldan fazla olmasına rağmen tekrar tekrar oynarım.
  • Starcraft : 13
    Age OF Empires : 10
  • Starcraft : 13
    Age OF Empires : 11

• Bence sen anketli yeni bir konu aç, veya ilk mesajına bir anket ekle, gerçi uzun zamandır konu açmadığım için açılan konulara sonradan anket eklenebiliyor muydu hatırlamıyorum. Böyle hem sürekli saymak zor olur, hem de bazı art niyetliler sana post kasıyormuş gözüyle bakabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Ben yukarıda Starcraft demiştim.Yine Starcraft derim ama aklıma bir oyun geldiki of of.Starcrafttan iyi olmasa da
    Populous The Beggining çok iyi bir oyundu

Harbiden Populous çok sağlam oyundu, nasıl unuttum, hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer

Evet kategori belirteseydik iyi olurdu gerçekten. Ben de doğrudan RTS'e bağlı kalarak yorum yapmışım.

Age of Mythology'ye gelince...

Ben de mitolojik ögeleri barındıran neredeyse her şeyi seviyorum. Son Rise of the Argonauts oynadım mesela. Yunan mitolojisini iliklerimde hissettim. Zira oyunda hikaye var. Kısacası Age of Mythology mitolojik bir RTS olduğu için onun yeri ayrı elbet.

Ancak tarihteki en iyi strateji deyince gerçekten de yorum yaparken yaşın da önemi oluyor. Mesela benin rastladığım dönemde AOE 1'in nasıl bir çığır açtığını çok iyi biliyorum. Ondan önce tabii ki RTS'ler yok muydu? Vardı.

Rise of the Argonauts'u merak ettim biraz araştırayım, içinde mitoloji varsa büyük ihtimalle oyunu severim.

• Age of empires2. Conquerors...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.