Şimdi Ara

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
0
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Ben yukarıda Starcraft demiştim.Yine Starcraft derim ama aklıma bir oyun geldiki of of.Starcrafttan iyi olmasa da
    Populous The Beggining çok iyi bir oyundu

Harbiden Populous çok sağlam oyundu, nasıl unuttum, hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi kesinlikle.

Populous The Beginnig çok kaliteli bir yapım değildi. Ama ilk oynadığımda beni kendine o kadar bağlamıştı ki... İlk denediğimde Simcity 3000 CD'sinden demosu vardı. Oradan yükleyip denemiştim ve hayran kalmıştım. Demodan dolayı kısıtlamalar olduğu için, deli gibi her yerde aramıştım oyunu, bulamamıştım. Herhalde o zamanlar çok bilinen, tercih edilen bir oyun değildi. Kısacası Populous deyince kalite değil de salt eğlence gelio aklıma.

Arsenic;
    Rise of the Argonauts strateji türünde bir oyun değil. Ancak mitoloji seviyorsan (ki evet ) ve İngilizce anlayabiliyorsan oyunu çok seveceksin.

• age of empires
    Bir Ölür, Bin Diriliriz.
  • StarCraft...
    Age Of Empires : 13

Orjinalden alıntı: diablo12

STARCRAFT ve AGE OF EMPİRES 2

OzCrash ben böle yazmıştım benim oyumu hangisine yazdın acaba :)

Starcraft'a yazılmasını istiyorum da :)
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Red Alert 2

Küçüklüğümün oyunu :D

quote:

STARCRAFT ve AGE OF EMPİRES 2

OzCrash ben böle yazmıştım benim oyumu hangisine yazdın acaba :)

Starcraft'a yazılmasını istiyorum da :)

İkisinede yazmıştım o zaman Age Of Empiresden siliyorum 1 puan

Starcraft : 16

Bu arada Wow ile Red alert'da çoğalmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 27 Aralık 2008; 23:18:46 >
  • tek bir oyunla ayakta nasıl durulur???...böyle bir oyun varmı??....hep eklenti paketi yapıp bir öncekini aratmadan fevkalade övgüler alan oyun varmı???grafikleriyle strateji oyunu değilde fps oynuyormuşsun hissi veren başka oyun varmı???? ARKADAŞLAR tesüf ediyorum.....COMPANY OF HEROES gibi inanılmaz bir oyunun bir kaç yerde adının geçmesi ne kadar acı......tamam belki age of ve star craft iyiydi ama şimdi rakip olsunlar ya coh serisine.....olamazlar......bence tarihin en iyi strateji oyunu değil gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında direk gta serisiyle kapışır.....bence coh oynayanların derin düşünmeleri gerekir....saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: inan1981

tek bir oyunla ayakta nasıl durulur???...böyle bir oyun varmı??....hep eklenti paketi yapıp bir öncekini aratmadan fevkalade övgüler alan oyun varmı???grafikleriyle strateji oyunu değilde fps oynuyormuşsun hissi veren başka oyun varmı???? ARKADAŞLAR tesüf ediyorum.....COMPANY OF HEROES gibi inanılmaz bir oyunun bir kaç yerde adının geçmesi ne kadar acı......tamam belki age of ve star craft iyiydi ama şimdi rakip olsunlar ya coh serisine.....olamazlar......bence tarihin en iyi strateji oyunu değil gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında direk gta serisiyle kapışır.....bence coh oynayanların derin düşünmeleri gerekir....saygılar

Coh elbette oynadık da sen değil starcraft la yarıştırmak, coh ezer geçer demişsin, belliki yeterince Starcraft oynamamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 27 Aralık 2008; 23:57:12 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• oynadım dostum ama ne bileyim beni coh çok etkiledi....oyunu oynarken direk er ryan ı kurtarmak filminde gbi hissetim kendimi...yakın çekimlerde call of duty 1 deki görüntüyle benzettim....star craft ve age of serisinden bence artısı çok fazla...hele ki grafik , o grafiklerde oyun daha yapamazlar starcraft 2 yide görcez ...hoş videolarına baktım coh la uzaktan yakından alakası yok(grafik olarak

• quote:

oynadım dostum ama ne bileyim beni coh çok etkiledi....oyunu oynarken direk er ryan ı kurtarmak filminde gbi hissetim kendimi...yakın çekimlerde call of duty 1 deki görüntüyle benzettim....star craft ve age of serisinden bence artısı çok fazla...hele ki grafik , o grafiklerde oyun daha yapamazlar starcraft 2 yide görcez ...hoş videolarına baktım coh la uzaktan yakından alakası yok(grafik olarak

coh dan daha iyi grafik istiyosan Faces of War'a bakabilirsin. ayrıca stratejide grafiğe bakan birini görmemiştim senden önce :) starcraft 2 de bu yüzden cohdan kötü olabilir (grafik olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 28 Aralık 2008; 0:15:18 >
  • red alert
    Red Alert : 10

• diablo 12 daha fazla tartışmayalım sen face of war oyununun gafikleri company of heroesten güzel dedin ya ben başka bir şey demiyorum....hiç alakasız face war iğrenç grafiklerdeydi bence...ayrıca grafiklere önem vermiyorsan risk diye bir oyun var çok zevkli bence bir dene:D

• quote:

diablo 12 daha fazla tartışmayalım sen face of war oyununun gafikleri company of heroesten güzel dedin ya ben başka bir şey demiyorum....hiç alakasız face war iğrenç grafiklerdeydi bence...ayrıca grafiklere önem vermiyorsan risk diye bir oyun var çok zevkli bence bir dene:D

bencede daha fazla tartışmayalım, ben grafikten önce oynanabilirlik önemli diyorum sen bana risk diyosun.

Starcraft
    gelmiş gecmiş en iyi stratejidir. (ve en çok satan 9.5 milyon) Tabi Age Of Empires ve Red Alert da en iyiler sayılabilir. Acaba o Coh üzerinden 10 yıl geçtikten sonra hala konuşulucakmı böle? (şuan ki oyun tabi, coh 2-3-4 falan gitmezse 10 sene sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 28 Aralık 2008; 2:48:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.