Şimdi Ara

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
0
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Settlers
    üstüne tanımam

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft

Dragon Throne yada Battle Realms gibi şavaçcıların normal çalışanların savaş okuluna gönderip savaşçı olduğu oyunlar arıyorum... Bunun gibi olan başka hangi strateji oyunları var..

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

Orijinalden alıntı: dolma

starcraft oynamıştım bi kaç yıl önce nedir o öyle birimleri çıkar allalah diye saldırt
    seveni çok oldugu için fazla büyütülen bi oyun
    1-Coh serisi
    2-red alert 2
    3-generals zero hour
    4-rise of nations
    5-starcraft diyebilirim anca

Dünya'da en çok taktik üzerine kurulu oyunlardan biridir SC. İstersen biraz araştır sonra yine düşün.

kesinlikle katlıyorum

ll Samsung LED TV 6000 Series, Samsung 32B530 Full HD TV ,Philips Realtek 5+1 HD Audio , Sony Playstation 3 PAL 40 GB , Sony PSP ll
  • warcraft 3
  • Rise of Nations ve Rise of Legends serileri beni etkilemişti. Bu iki oyunun atası Empire Earth'tır ama son oyunu çok kötü EE'nin. Onun dışında AoE bir klasiktir.C&C serisi de çok güzel ama favorim RoN serisi..

Rise of Nations

Rise of Legends(yine RoN'un oyunu.)

Red Alert 3

Cossacks serisi

Age of Empires 2

• Starcraft`tır.
  • AoE klasiktir derken çocuklara rts yi sevdiren yaygın bir oyun olduğu için klasik deniyor sanırım.. çığır açtı kilometre taşı oldu vs söylemleri komik olur. baştan sona hiçbir ayrıntısı yeni değildir kendinden önce defalarca başka oyunlarda kullanılan ortaya çıkartılan vs vs ayrıntılardır. bu bağlamda AoE serisini pek abartılacak bir tarafı yoktur. diğer bütün rtslerden teknik yenilik vs anlamında zerre kadar üstünlüğü filan yok..

RTS nin kralı StarCraft tır.. 10 yıl önce de kraldı.. bugün de kral..
    gerçek bir başyapıt gerçek bir klasik arıyorsanız bugünkü anlamda RTS lerin babası klasiği ve kralı StarCraft tır.

amiga 500 zamanı için : 1-north&south , halen bu oyun kadar zevklı ,eglencelı oyun cıkaramadı oyun yapımcıları , amiga 500 karsısında pc ,konsollar alayı fasa fiso..
    2-simcity 3-populous
    pc için ise bir hiyerarşi olusturamuyorum lakin sıralamam şöyle .
    1 Commandos
    2 starcraft
    3 stronghold
    4 homeworld
    5 company of heroes
    6 simcity
    7-hearts of iron

dediğim yukarısı sadece sıralama ,herhangı bır ustunluk arzetmıyor ,aklıma geldıkce yazdım .kımınız age of nerede dıyecektır , lakın yukarıdakı lıstelerı daraltmak gerekırse ,simcity bence aralarından sıyrılır uste cıkar.Cunku gerıye kalan oyunlarda bir hıkaye cercevesınde lıneer bır oynanıs arz edıyor ,ya da skırmısh tarzında oyun kendısını tekrar edıyor oysa kı sımcıty de yaptıgınız sehrı her daım gozetmek zorundasınız. farmvılle gıbı..

tarıhte en psıkopat stratejı ıse gemılerın karadan halıce ındırılmesıdır dıye yazmıs bazı arkadaslar , su an hayal etmek bıle ınsanın tuylerını dıken dıken edıyor,Fatıh Sultan Mehmet büyüğümüzün vizyonuna ve dehasına bakar mısınız!!!

bu arada cıvılızatıon ve fıfa manager oyunları arkdaslarım tarafından saatlerce oynanırdı ,vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 23 Nisan 2010; 14:33:33 >

• napolyon total war
    truth is strong,strong and free
  • quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

tarihteki en iyi strateji bence gemilerin karadan haliçe indirilmesidir

3-CC:Generals
    4-Dawn of war serisi
    5-Warcraft 3

Olurdu sanırım...

Heleki Generals için takımı toplayıp okuldan kaçtığım günler,hey gidi hey be.
    3- The Battle for Middle Earth
  • sormak sacma starcraft gelmis gecms en asil en kral en baba en psikopat strtjidir kendisi... Yuzuk krali age of kirmizi alarm gbi ucuz strateji oyunlarini soyleyenler olmus yazik onlara :)) bi stronghold siyriliyor onlardan digerleri ucuz mantik zeka gerektirmeyen bunu bas buna cik kazanirsin tarzi oyunlar ama stronghold ve starcraft zeka ve beyin isi en baba orduyu bile taktik ile dagtrsn
  • rise of nations
    Birde Win7x64 de sorun çıkarmaz değil mi, deneyen var mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.