Şimdi Ara

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
0
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne alakası var c&c4 çokmu tutucak sanki acayip dandik yapmışlar ki ben c&c oyuncusuyum ra3 oynuyorum şuanda. sc2 ye başlicam sarmazsa da generals 2 beklerim.

Orijinalden alıntı: vayapp

ne alakası var c&c4 çokmu tutucak sanki acayip dandik yapmışlar ki ben c&c oyuncusuyum ra3 oynuyorum şuanda. sc2 ye başlicam sarmazsa da generals 2 beklerim.

ra3 de kaldığına sevindim. zira yeni çıkan c&c lerin tuttuğu izlenimi var bende. merak ettiğimden soruyorum. company of heroes oynadın mı?

gerisi yalan

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

quote:

Orijinalden alıntı: luckyfran

COH serisi

bak hala tartışıyosunuz bu sözün üzerine.
    hiç coh la online schelt deki köprüyü savundunuz mu? bi de starcraft daha iyi diyosunuz. tamam zamanında çok tutulmuş olabilir ama yeni oyunlarla kıyaslanmamalı. tartışmasız coh diyorum. o stratejik yoğunluğu o çatışmaları patlamaları o aksiyonu başka hiç bi oyunda bulamazsınız.

the schelt haritası oyunun en kısır çeşitlilik içeren haritasıdır. almanlar stuka roketlerini köprünün karşı tarafına atar, karşı taraftanda almanlara ingiliz papazları veya amerikan howitzerlarından top atılır. köprü en fazla 20 sn ayakta durabilir. köprü inşa edilse yeniden yıkılır ki düşman geçmesin. oyundaki amatörlüğüm bu harita geçmiştir. inanılmaz kısır bir bölüm. diğer haritalar çok çok daha fazla çeşitlilik içerir strateji açısından..

kemerli bi köprü var. o köprü yıkılmıyo. oradaki çatışmalardan bahsediyorum. o mortarlardan az mı çektim.
    o köprüde iyi defans yapan taraf kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher57 -- 14 Mart 2010; 21:25:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

quote:

Orijinalden alıntı: luckyfran

COH serisi

bak hala tartışıyosunuz bu sözün üzerine.
    hiç coh la online schelt deki köprüyü savundunuz mu? bi de starcraft daha iyi diyosunuz. tamam zamanında çok tutulmuş olabilir ama yeni oyunlarla kıyaslanmamalı. tartışmasız coh diyorum. o stratejik yoğunluğu o çatışmaları patlamaları o aksiyonu başka hiç bi oyunda bulamazsınız.

Starcraft halâ tutuluyor, COH da harika bir oyun ama insanlar 12 sene sonra da oynamaya devam edecek mi ? yoksa maziyi anıp ''ne oyundu be'' mi diyecekler ?

diğer insanları bilemiyorum oynarlar mı ama eğer oyun 12 sene sonrasının teknolojisine uyarlanırsa ben oynarım. benim için oyunda grafik önemli bir etken... ama şu dünyada gidip generals veya red alert gibi oyunlara para verip, coh u çok zor bolduğundan oynamayan insanlar olursa bu firma daha fazla bu oyunu geliştirmez.

çok açık ve net söylüyorum ki ea games şu coh u yapmış olsa varya şu anda dünyanın en çok tutulan oyunu olurdu.

katılıyorum.

• quote:

quote:

ne alakası var c&c4 çokmu tutucak sanki acayip dandik yapmışlar ki ben c&c oyuncusuyum ra3 oynuyorum şuanda. sc2 ye başlicam sarmazsa da generals 2 beklerim.

ra3 de kaldığına sevindim. zira yeni çıkan c&c lerin tuttuğu izlenimi var bende. merak ettiğimden soruyorum. company of heroes oynadın mı?

evet c&c deki hızlı action ın tadı olmadığı coh da olmadığı için devam etmedim. zaten bu tür oyunlarda biraz kişiden kişiye değişir hangisinin iyi olduğu ^^ neyi seviyosan onu oynicaksın. herkes sc diyo diye bizde zevk alacak değiliz hehe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayapp -- 14 Mart 2010; 22:51:58 >

quote:

quote:

evet c&c deki hızlı action ın tadı olmadığı coh da olmadığı için devam etmedim. zaten bu tür oyunlarda biraz kişiden kişiye değişir hangisinin iyi olduğu ^^ neyi seviyosan onu oynicaksın. herkes sc diyo diye bizde zevk alacak değiliz hehe.

aslında doğru diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Age of un adı var sadece. En iyi bence

Lord Of The Rings Middle Earth. Üstüne strateji tanımam.

Düzeltme: Harf yanlışlığı.

katılıyorum.

Orijinalden alıntı: zotee

Baya strateji oyunu oynadım icinden en iyisi medieval total war serisi

hiç multiplayer SC oynamamış birisine ait olabilecek zorlama bir yorum...
    __BEŞİKTAŞ__

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

köprü savunması ve starcraft karşılaştırması, hmmm? ilginç...

hiç multiplayer SC oynamamış birisine ait olabilecek zorlama bir yorum...

sc yi multi oynamadım ama baktım biraz ilgimi çekmedi

''diğer insanları bilemiyorum oynarlar mı ama eğer oyun 12 sene sonrasının teknolojisine uyarlanırsa ben oynarım. benim için oyunda grafik önemli bir etken... ama şu dünyada gidip generals veya red alert gibi oyunlara para verip, coh u çok zor bolduğundan oynamayan insanlar olursa bu firma daha fazla bu oyunu geliştirmez.

çok açık ve net söylüyorum ki ea games şu coh u yapmış olsa varya şu anda dünyanın en çok tutulan oyunu olurdu. ''

ilk olarak şunu belirtmekte fayda var starcraft 12 yıl grafikleri değişip durduğu için tutulmadı. kendi savunduğun oyun hangisi bilmiyorum ama o oyun 12 sene sonrası teknolojiye uyarlansa demişssin. bi kere burdan falso! ikincisi benim için grafik önemli demişsin. burdan hepten falso. bi strateji oyununda bence grafik en son arancak unsurdur. bak ses falan de bişi demem. ama bi oyunu efsane yapmak için grafik aramak heleki stratji oyununda çok saçma. son olarakda coh oyununu ea yapsa en çok tutulan oyun olurdu demişsin. ea nice oyun yaptı 1 yıl sonra yüzüne bakılmadı. daha nice oyun yapıcak ve herkes oynayıp bi kenara atıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadıkakyol -- 20 Mart 2010; 0:05:02 >

• R.U.S.E nın betası çıktı ve tam bir strateji savaşı beta olmasından kaynaklı sınırlamalar çok ama multiplayerini gerçekten çok güzel yapmışlar..Bu kadar efsanenin arasında ne kadar şansı var oda tartışılır tabi

company of heroes ile ilgili yazdıklarıma istinaden bana sudden strike önerilmişti. ss 3 ün demosunu indirip oynama fırsatım oldu. yazdıklarıma bakarak nasıl bu oyun önerildi anlayamadım açıkçası. büyük ihtimalle yazdıklarımın hepsi okunmamış. ss3, coh un yanında atari oyunu gibi duruyor. daha evvelden de dediğim gibi bu oyunda mause ile tüm askerleri seçip, saldır mantığı ile işliyor. yani en çok birim üreten kazanır. multiplayer a bakamadım ama bakmakta içimden gelmiyor açıkçası.. coh oyuncularının beş dakika dahi tahammul edemeyeceği bir oyun

Tüm askerleri secip saldırtırsan tüm askerleri seç saldır oyunu olur tabi ama ss de tüm askerleri seç bir yere yolla ile bölüm geçmezsin multiplayerda 5dk dan fazla oynuyamazsın sen basit düşünüyorsan oyun napsın...

• Civilization 4 bu yazdıklarınızdan daha çok strateji içeriyor. Kimse yazmadığına göre becerebilen de yok.
    Ünite biriktir saldır oyunlarını yazmışsınız.
    strateji oyununda neden grafik aranmazmış? ben herşeyi ararım.. stratejiside olsun grafiğide seside. zaten sc2 betada da görüldüğü gibi çokda güzel olmuş oyun. kimse grafik aramıyosa niye böyle bi oyun yapsınlarki.

@barisdragon
    madem okadar kolay c&c kw ve ra3 te gidin kazanın haftalık yapılan turnuvaları alın paranızı -.-
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.