Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülke çöp sınıfında bile değil özellikle istanbul. Beklediğimiz istanbul depremi bir an önce olsada şu malum ırkların hepsi yaşadıkları binaların altında kalsa..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz

    Baklavacilar vardı ne oldu onlara baya dikkat çekmişti bu o kadar dikkatte çekmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkları da zaten berbattı. Hiçbir özelliği olmayan ekmeğe 15 20 lira çekiyorlar. Kısa zamanda bitip tükenmeleri ümidiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah en adi şekilde geberir bu ülke kamburları. Bunlar yüzünden millet istanbul dan nefret ediyor. Elimizden geldiğince bu adilere para kazandırtmamak gerek. Eşimize dostumuza anlatıp bunların haramiliğine engel olmak gerek. Açlıktan gebersin pzvnk barzolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Bu ülkede polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumaktan imtina ettiğine defalarca şahit oldum (Özel harekatçı polisler hariç). Neden böyle yapılıyor anlamıyorum kasıtlı gelinmiyor olay bitiyor ölen ölüyor kalan kalıyor tutanak tutmaya geliyorlar. Kardeşim tutanak tutmaya sen gelme, hazır vatandaş trafik kazalarında tutanak tutmayı öğrendi onuda vatandaş yapar. Yazık çok yazık. Nerede o eski cesur polisler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    https://www.google.com/amp/s/www.sozcu.com.tr/2018/gundem/park-kavgasi-yuzunden-gozlerini-kaybetti-2519216/amp/

    Haber içindeki videoyu izlemeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık Ekmek yapılan her bir teknenin 10 Küsür ortağı vardır. Ortaklar mafyacılık oynayan şahıslar. Geçmişte ihalesine girdiğimizde evlerimize kadar takip edilip, ölümle tehdit edilmiştik. Günlük cirosu 50 Bini geçen bu teknelerin ihalesi aynı kişilerde hep.

    Ortaklar büyük olunca polislerin de haritadan yer seçme korkusundan dolayı geri planda kalmaya çalışmalarına da hiç şaşırmıyorum. Maalesef Eminönü'de bu tarz olaylar ne ilk, ne de son. Ortakların siyasi geçmişini de biliyorum ama dile getirmek istemiyorum ( ! )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    köprü altında o kadar balık lokantası varken, kıyıda tekneden balık ekmek satabilmeleri durumu özetliyor. demek ki onların da gıkı çıkamıyor.
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Hocam köprü altındaki 1-2 restaurantada balık verdik 1-2 yıl boyunca.

    Kumkapıda balıkçıyız.

    Teknelerin bir mazisi var. O kısım en hareketli, kalabalık yer.Bir ara kaldırılır gibi oldu ama sahipleri baya sağlam insanlar. Tekrar konuldu tekneler.

    Bilirsiniz Eminönü giden bi turşu balık yapmadan pek gelmez. Gezme amacıyla gidenleri kastediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 8 Ağustos 2019; 2:5:19 >
  • Devletin #yaptırım gücünü# sorgular hale geldik. Umarım bu durum buna benzer olaylara örnek teşkil edecek şekilde çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul; arapların vatandaş, türklerin parya olduğu bir şehir haline gelmiş. Geçen zorluya gittim kasada araplar sıra kavgası yapıyor, türkler sadece vitrin geziyor. Arap, balıkçıya 100 dolar bahşiş bırakınca balıkçı türk müşteri istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    sağlam oldukları belli oluyor. yani köprü altındaki lokantaların tamamının da sahibi onlar olabilir mi diye aklıma geldi şimdi. bir ara geçtim oradan sinek avlıyorlardı. vardı bir kaç kişi belki. yani tekne orada iş yaparken lokantaların sessiz kalması ilginç. başka yerde Allah'ın mülaim bir kulu olsa ve öyle satış yapsa doksan kere tepesine binerlerdi. metropol olacak bir şehirde öyle bir teknede balık satılacak. vergisini nasıl veriyorlar acaba? günlük sabit vergisi mi var yoksa fiş mi kesiyorlar sürekli diyeceğim de nerdeeee..
  • Hocam gecmis olsun bu ulkede polise falan guvenmeyeceksin. Hamile kadina saldiranlari el sikarak karsilayan sozde guvenlik mensuplarindan ve disari salan adalet sisteminden ne bekliyorsun ki? Okumamis ve egitimsiz insanlar polis oluyor. Yani ayni kafaya sahip insanlara silah veriliyor. Bu yuzden sosyal medyada duyursan bile ordakilere hicbir sey olmayacak. Yeniden gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum. :/

    Edit: Emniyetin aciklamasini atiyorum. Geri kalani okumaniza gerek yok.

    "MÜRACAATIN ARDINDAN 8 KİŞİ YAKALANDI

    Açıklamada, olayla ilgili müracaatın ardından 8 kişinin yakalandığı ve savcılık talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi."

    Komedi resmen komedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 8 Ağustos 2019; 2:23:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Hocam ne vergisi yahu

    Emin ol çalışanların sigortası bile yoktur. Dehşet iş yapıyorlar. Cirosu 50 dediğime bakma. Yıllar önceki cirosunu söylüyorum. Hani net bildiğim oydu. İhaleye girdiğimizde. Fiş falan kestikleride yok.

    Tek kesilen fiş kredi kartı ödemelerindeki posttan zorunlu çıkan fiş
  • Barbarlar...
    Hocam gidin ifadenizi savcıya verin.Mahkemeye verin kansız köpekleri.
  • fiş kesiyorlardır ya. ticaretten anlamam. kazandığı kadarı kadar vergi vermesi gerekmiyor mu?

    haklı iken ağır sopa yemek insana gerçekten kor yani. çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüsünde ise tencere yuvarlandı kapağını buldu misali bir bela da sopa atana isabet eder etmesine de kanun yasa bilen biri ile serseri mayını bir tutan yasalar olunca yapacak bir şey yok. bunun adı konacaksa "rezalet" en uygunu.
  • Arkadaşlar korkarım ki ülkede bir çok şeyin olduğu gibi polisliğin de içi boşaltıldı. Seçmece olan polislik mesleği, iş bulamayan yüksek puanlı yerleri tutturamayan bi şekilde devlete girmek isteyen eğitimsiz insanların devlete kapak atması ile doluşulan bir meslek haline geldi

    yaya geçidinde durmayan trafik polisi mi dersin, yol hakkı yokken yola dalan trafikçi yunuslar mı dersin, şu yaşanan ilgisiz polis vakaları mı dersin yıllar önce polis gördüm mü önümü ilikleyip saygı gösteren bir insandım ama son zamanlarda o kadar üniformalı hödük gördüm ki saygımın yok olmasından korkuyorum.

    Umarım mesleğini hakkıyla yapan eğitimli polisler azınlıkta kalmaz da güvenimiz aynen devam eder.
    O kadar sorumsuzca davranışlar gördüm ki son zamanlarda; bellerindeki silah tedirgin etmeye başladı beni. anlayana...
  • Devletten tanıdık yaptıysan adam öldürsen, çocuk öldürsen, pedofili olsan, tecavüzcü olsan başına birşey gelmez. Bu ülkede alkollü araçla polisleri öldüren Sinen Çetinin oğlu hapis yatmadı işte böyle bir yer burası. Burası bizim ülkemiz değil AKP imparatorluğunda yaşıyoruz. Güçlüysen ve tanıdığın varsa paşasın bu topraklarda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.