Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam orda kendi cocuklari saldiriya ugrasa silah cekerlerdi. Biz ne haberler gorduk komiser yogun bakimdaki annesi oldu diye doktorlari ve hemsireleri rehin almisti. Ne oldu o komisere. Gorevine aynen devam ediyor. Komiserin yanindaki arkadaslari da rehin almasina yardim ediyor ama bunlari haber yaparlar mi, yapmazlar. Sadece bir haber sitesinde gorursunuz ya da Twitterda. Simdi siz o doktor hemsire olsaniz burda bu insanlara saglik hizmeti vermek ister misiniz? Ben daha isini yapan polise denk gelmedim. Yarisindan cogu mesai saatinde formayla disarida kamelya keyfi yapiyor. İnanmayan Kadikoye sahildeki metro cikisina gitsin. Universite sinavina polis araciyla cocugunu getiren gordum. O polis araci cocugunu sinava goturmesi icin degil suclulari yakalamasi icin eline teslim edilmisken. Bu hep boyleydi hep boyle olacak. Polisler bu sekilde calisirken bir ogretmenin devlette dahi yari fiyatina saatlerce ayakta ders anlatmasi, bir doktorun hemsirenin saatlerce gece nobeti tutup cocuklarini ihmal etmesi ve poliklinikte gunde 150-200 hastaya bakmasi, bir muhendisin ozel sektorde Cumartesi gece 9-10 hafta ici 11'e kadar calisip eve ekmek goturmeye calismasi kadar aci bir sey yok. Baska bir ile isiniz dusup gittiginizde bile en iyi memurevi hizmeti nerde oluyor? Orduevi polisevi baska soze gerek var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 8 Ağustos 2019; 3:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1,5 sene önce benzer bir olay başıma geldi, babama yapılan bir saygısızlık ve ağız dalaşı yüzünden tartıştık, 9-10 civarı kişi toplandılar silahı çekip namluyu garsonun boğazına kadar sokunca abi yanlış anladınız kusura bakmayın balıklar bizden olsun vs oldular, babam polise haber verelim dese de uğraşmadım çünkü bir cacık çıkmayacağını biliyordum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 8 Ağustos 2019; 3:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    ben son cümlene katılmıyorum. o yasaları değiştirecek güçte bir hükümet veya meclis birlikteliği henüz ben görmüyorum. mevcut olan yasalara istinaden cezalar şekillendiriliyor. verdiğin örnekte en azından kamu davasının olması lazım en düşük ceza olarak. ölenin yakınını ve yaralananı maddi ve manevi olarak ikna etseler bile, devleti ikna edememesi lazım. cezası nedir, ne oldu, ne olmalıydı bilmem. bildiğim tek şey, partilerin bu ülkeye tam anlamıyla fayda getiremediğidir. bu durum meclisi bölüyor. haliyle en alt tabaka olan insanları da.
  • iyi polis var kötü polis var. işini iyi yapan var kötü yapan var yapamayan yapmayan var. genelleme yapmamak lazım. her şeyde bu böyledir. ali yazar veli bozar şarkısı geldi aklıma
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz. Cogunlugu dedigim sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu paylasalim tum sosyal medya mecralarindan eksi sozluk dahil kimse balik ekmek yemesin bu serefsiz teknecilerden hatta ibb ye bildirmek faydali olabilir ibb nin kiracisi tekneciler.
  • DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    Boşuna bir şey umma, orada sana yönelttikleri bıçağı alıp alayına saplayacaktın, sonra da ben yapmadım diyecektin. Polisten ya da hukutan bir şey bekleme, ölmemişsin ölsen bile bir şey yapmazdı bu sistem bunlara. Hayal kurma boşuna alacağı maksimum ceza gürültü yapmaktan 100-200 TL olur, esnaftır iyi haldir, daha önce suç işlememiştir derken sen bile suçlu çıkabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    aklıma özelleştirme geldi. ya polisin de özel sektörü olmaz ki. özgür değil yani bağımsız değil mi demek lazım? işini yapamıyorsa ya da şöyle demeli, yetkileri kısıtlı mı desek?. insan hakları idi cart curt derken eli kolu bağlı. he hee diyo vakit geçiriyor onlar da.
  • Hocam gecmis olsun kendi olanak ve cevrenizle bir sey yapacaksiniz polis = dezavantaj ayrica meslekte degil , cogu kisi geciş sureci olarak bu isi yapiyor ulkemizde maalesef boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Kendi isini gorecegi zaman yetkileri sanirim fulleniyor. Bize gelince yetkim yok. Ne guzel dunya. Haha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 8 Ağustos 2019; 3:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    maraz ali vardı eskiden o da başka ülkeye gitti şimdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde böyle.Artık herkes istediği mafyalığı yapıyor rahatlıkla ne de olsa ceza yok birşey yok.Arıyorsun polis ilgilenmiyor seni vazgeçirmeye çalışıyorlar.Mahkemeye versen uğraşan yok.İyice Meksikaya döndük.Herkes kendi adaletini sağlamak zorunda.

    Ayrıca bu kekolar 50 kişi bir adamın üstüne bıçakla saldırıp kendilerini ERKEK sanıyorlar ya ona gıcık oluyorum.Bu hırboların çoğu uyuşturucu içmekten 45 kilo falan bir tane koysan yarısı boşa gidecek cebinde bıçak taşıyınca adam oluyorlar.Bunlara bu rahatlığı verende suç!
  • Bir de böyle hanzoların kaybedecek birşeyi de yok.Zaten ot gibi yaşıyorlar adam olamamışlar.Bunları sakat bıraksan hakederler ama olan sana olur başına bela alırsın.Birşey yapmasan ses etmesen bu kez bunlar sataşıyor.Yardımcı olan da olmayınca,ceza veya yaptırım da uygulanmayınca sonuç bu.Hiçbir neden yokken adam öldürebilecek kadar cani ve hayvanoğluhayvan bunlar.Sinirlendim gece gece ya
  • Yazıklar olsun bir olay sosyal medyada duyulmayınca adalet yerini bulmuyor herhalde.
  • Konu muhatabi kim bilmiyorum yasal proseduru isletin , en acil sekilde olaydaki magdur olan tum bireyler savciliga bizzat gidip ayri ayri sikayetci olsunlar ki kolluk kuvvetlerine savciliktan talimat gonderilsin , ardindan acilen agir ceza avukatina basvursunlar mumkunse avukat en pahalisindan olsun dava muhtemelen kazanilacak ve tum giderleri davali taraf odeyecek ve her birey icin maddi+manevi tazminat talep edin (masraflar ve tazminat icin avukattan bilgi alin) , konuyu ayrintilari ile en az 5 ulusal kanal haber merkezine bildirin roportaj vermek istediginizi de soyleyin gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modelyum -- 8 Ağustos 2019; 4:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende bula bula o çöplüğe mi gittin?
    Bedava versen yemem onların kokulu balıklarından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığınla sende en az bu olayın faili olan adiler kadar tehlikeli ve hatalısın. İyi yada kötü insan olmak ırk ve milliyete bakmaz.

    Yazan: Karadenizli bir Türk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panz3hir P kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyor
    Bu işleri kimler yapar
    Tabiki kürtler
    Ağlama sende kürt bozuntusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim durum: karakola gidiyorsun 10 kisi silahla bana saldirdi diyorsun. Ki olay yerine gelip inceleme yapan polisde var.

    Burada polislerin vermek istedigi mesaj: dayak mi yedin, biri seni bicakladi mi, anana mi tecavuz ettiler hic bana gelme. Dogru hastaneye git rapor al. Sonra cevredeki mobeseleri incele sahit bul. Yapanı tam teshis et. Tck sini bul. Savciliga dilekce ver.


    Bu emniyet genel müdürlüğünun genel asayis subesi ne boka yariyor. O zaman.

    1-Olay olur cagirirsin olay bitsin oyle gidelim diye agirdan alirlar (ihmal)
    2- tehdit alirsin ortada birsey yok diye islem yapamazlar
    3- olayda tutanak tutar her boku olay yerinde görür az cok anlar. Tutanakda tutar. Olay yerinde kafa ikiye yarilmis adam vardir. Taraflardan biri sikayetdede bulunur alip hepsini götürmez. ( 10 kisiyi dayak yiyen nasil tespit etsin ) ilk gun al hepsini.
    4- olay yerinde gormene ragmen adam gitmiş darp raporunuda almis suc var belli. Daha ne diye ben kamera kaydi topluyorum. Hayir buna yetkimde yok. Siie lan vermiyorum kaydi diyebilir sahibi
    Burada toplumsal olarak bu sekilde tepki lazim. O polislerin (tutanak tutan, baskasi ugrassin diye kapiyi vurup cikan) de isimleri bence verilmeli buralara. Benim polisim benim devletim ama devlet en büyük balik olarak beni korumalidir. Ben kendi kendimi koruyacak olursam doguda yasananlar bu sekilde İstanbul dada izmirdede gorulmeye baslar.

    Ben uzerime duseni yapiyorum ogretmenim. Yazin ortasinda ogrencilerimle mesajlasiyorum. Ders calismalari icin yardimda bulunuyorum. Yeri geliyor ailelerine yeri geliyor kendilerine karşı destekliyorum. Polis de beni koruma kollama gorevindeyse koruyup kollayacak. O kadar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 8 Ağustos 2019; 6:5:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

    Bir de böyle hanzoların kaybedecek birşeyi de yok.Zaten ot gibi yaşıyorlar adam olamamışlar.Bunları sakat bıraksan hakederler ama olan sana olur başına bela alırsın.Birşey yapmasan ses etmesen bu kez bunlar sataşıyor.Yardımcı olan da olmayınca,ceza veya yaptırım da uygulanmayınca sonuç bu.Hiçbir neden yokken adam öldürebilecek kadar cani ve hayvanoğluhayvan bunlar.Sinirlendim gece gece ya
    Kaybedecek birseyi yok dediginizde kendini bu sekilde bir bok zannedenler hakikaten kaybedecek birseyleri olmadigini zannediyor.

    Hapishanede bekleyenlerle görüşsun böyle zannedenler. Neleri kaybedeceklerini anlamalari acisindan faydali olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.