|
Tarihe adını yazdıran astronotların uzaydaki ilk sözleri
-
-
Dolar şimdi düşer mi?
-
Tarihin bundan haberi var mı?
Nasa'nın yalanlarıda oyunlarıda bitmez.1dgknyoutubeUzay'da büyük hata! Yoksa orası uzay değil mi?https://www.youtube.com/watch?si=9PzLWhn9PQKohKxj&v=xUzVcs68e_4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
- ama 55 milyon usd, başkasının roketi hede hödö....
- İstikbal göklerdedir demiş.
- He o zaman gurur duydum, iyi bir girişim oldu.
-
bize dolar...
-
Bu ölü hali pardon düsük hali :D
-
Nevşin MengüyoutubeUzaya Boşa Mı Çıktık? Alper Gezeravcı Gezip Gelecek mi?https://www.youtube.com/watch?t=204&v=qHZCiuIbWU4&feature=youtu.be
-
Uzaya gitmediler mi diyorsun şimdi açık yaz bırak nasayı özel şirket götürüyor, TSK pilotu komutanımız ve devlet erkanımız da mı yalan söylüyor boşuna mı 55M$ ödedik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyadaki Uzay ajansları nereye bağlı? Cevabın orada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri kaldığımızın en büyük işaretlerinden biri; uzaya gidenler ilk olarak hangi cümleyi kurmuşlardır ile ilgileniyoruz. Coğrafya kaderdir, abicim bu durum değişmiyor, değişmeyeyecek de.
Uygar milletlerden insanlar gece gündüz, acaba ilk söz olarak ne desem diye çalıştay düzenlemiyorlar, çünkü bilim böyle bir şey değil. Bizimkilerin odağında ise ilk cümle ne olmalı diye çalıştaylar düzenliyorlar.
Uygar milletlerden insanlar uzaya kaç paraya gidildi, kimin araçları ile gidildi diye bir tartışmaya girmiyorlar. Bizimkiler kaç para harcandı, kimin araçları gidildi gibi sığ tartışma yapıyorlar.
Uzayda bile ideolojik körlük devam ediyorsa bu milletten bi halt olmaz. Biri yüce atam sayesinde buradayız der, bir başkası gitse yüce ırkımız diyecektir, bir başkası gitse yüce dinimiz diyecektir, bir başkası gitse kendi ideolijisine göre bişi diyecektir. Sizi oraya ne ırkınız, ne atanız ne dininiz, ne peygamberiniz ne ülkeniz çıkardı. Sizi oraya tanrınız bile çıkarmadı. Sizi oraya tanrıyı bile ret eden Elon Musk çıkardı. Yüce Elon Musk olmasaydı orada olmazdınız! Siz yüce Elan Musk'a tanrılarınızı, putlarınızı, atalarınızı, ırklarınızı, ülkelerinizi şirk koşamazsınız. Çünkü burada yüce olan sadece Elon Musk!
Coğrafya kaderdir abicim, değişmeyiz, değişmemiz mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Ocak 2024; 19:2:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben onu bunu bilmem Türkiye Uzay Ajansı Nasaya bağlı değil. Senin söylemine göre TSK pilotu komutanımız ve Cumhurbaşkanımız da bu yalanın içinde onlara iftira atamazsın senin gibileri bildirmek şart. O kadar para harcandı, uzaya yörünge de ki istasyona gönderildi komutanımız buna yalan diyemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu saatten sonra dolarin ustundeki adamlar canlanip dile gelse bile dusmez
asil sen secimden sonrasini bekle
-
Popülist bir hareket olduğundan pek araştırmamıştım ama bugün yazılarda denk geldim, yahu ciddi ciddi bu programa 55milyon dolar mı ödediler. Ulan Japon'ya Ay'a 121 milyon dolara uzay aracı gönderiyor. Neyse seçim öncesi güzel gaz alıyorlar
-
Cem, devletimiz için bu çerez parası, farkında mısın bilmem.
örnekler vereyim,
CHP bu yıl hazineden 60 milyon Dolar yardım alacak, Milli Piyango toplamda 78 milyon dolar ikramiye dağıttı.
hatta 17 milyon emeklimiz için (x400 dolar) 6.8 MİLYAR doları her ay devletimiz ödüyor.
bir uzay yolculuğuna 55 milyon dolar ne ki:))
-----
seçim öncesi ne gazı, belediye başkanlığında ne diyecekler, bak uzaya adam gönderdik, belediyelerimize uzay şehri yapacaaz mı:)
ne araştırması diye merak edersen bi bakıver :
Cihan Taştan, PhD (@CihanTastan_PhD) on Xtwitter@ProfDemirtas Sevgili hocam merhabalar, Sizi yakınen takip eden ve objektif bir bilim insanı olduğunuzu çok iyi bildiğim bir hocam olarak, sorunuza şeffaf ve çok açık cevap vermeye çalışacağım. Uzaydaki ilk insanlı Bilim Misyonumuz kapsamında 13 farklı Bilimsel deneyden MESSAGE Bilim…https://twitter.com/CihanTastan_PhD/status/1748034832448311424?s=20&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Aynen çerez parası Neyseki japonlar gibi 121 milyon harcayıp aya saçma sapan araç göndermedik.
-
ötv kaldırılacak demis midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi ezik daha:)
kusura bakma ama öyle davranıyorsun.
coğrafya kader falan değil, sadece sen, 600 yıl yaşamış koca bir imparatorluğun, 100 yıl önce yıkılmış ve küllerinden yeninden doğmuş bir ülkenin çocuğusun. bu kadar ezik olma.
o uygar dediğin ülkelerin bir kaçı hariç kaç tanesinin 50-100 yıllık sömürgesi var biliyor musun?
bizim hiç sömürgemiz olmadı öyle kolay altın ve maden ve emek çalabileceğimiz.
senin dar kafan, her dar kalacak, buna mahkumsun.
Elon Musk, Güney Afrika'da doğmuş ve Güney Afrika vatandaşı bir adamdır.
ABD, dünyayı sömürürkene, kaynakları kendi ülkesinde harcayan bir ülke. Roma gibi, Osmanlı gibi sonu olacak. Eminim, bundan 200-300 yıl sonra bu yazını birileri okusa, kim bu ezik derdi.
Bizim model alacağımız ülkeler, Japonya ve Güney Kore gibi ülkeler. çalışacağız ve üreteceğiz ve daha çok çalışacağız.
her yolu deneyeceğiz, öyle kolay değil.
-
Ben uzaya boş boş gitme olayını dünya boyutunda saçma buluyorum ama bir şey tekrar kendini kanıtladı bu ülkede en donanımlı en eğitimli en fazla bilime önem verenlerin ATATÜRKÇÜ insanlar olduğu gerçeği...
-
1969'da Aya ayak basılmış. Aradan geçmiş 60-70 yıl. İnsanoğlu teknoloji ve bilimde ne kadar yavaş ilerlemiş. Kim bilir bundan 60-70 yıl önce insanlara 2024'te dünya nasıl bir yer olur diye sorsalardı; herhalde birçoğu ışınlanma bulundu, uçan arabalarla geziliyor, insanlar başka gezegenlerde yaşıyorlar derlerdi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
- ama 55 milyon usd, başkasının roketi hede hödö.... - İstikbal göklerdedir demiş. - He o zaman gurur duydum, iyi bir girişim oldu. |
Benzer içerikler
- instagram algoritma sıfırlama
- instagram hikaye gizleme
- google mesajlar kapatma
- gizli profil görme
- twitter mavi tik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X