Şimdi Ara

Tarih Öncesi Yaşamış En Tuhaf 15 Hayvan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
10
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noise

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bunlara inananlar ateistler. Dinimizde evrim diye birsey yok. Insanların akıllarını karıştırıp günahlarını almayın!

Biz inanmıyoruz, biliyoruz.Evrim bir inanç sistemi değil bilimsel bir gerçekliktir.

He lan he

Kanıtlanmış bilimsel gerçekleri dini dogmalarından ötürü reddetmeyi mi tercih ediyorsun?

Ne kanıtlanmış evrimi kimse takmıyo zaten.

Kanıtlanmış Kuran ayetlerine ne diceksin.ve bunu elin adamları buluyo.

yav he he deveyle örümcekten başka bişey yazmıyor onda

inanırsın inanmazsın o sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

paleontolojiden zerre anlamayan insanlar yorum yapmasın lütfen.

Az önce o kısmı çalışıyordum kitapta final için bildigin bu konuyla alakalı güzel bir kitap varsa alıyım.elimde şuan 50 soru da yer`in evrimi kitabı var yazarı prof.dr.mehmet sakınç

Hocam ne bölümü okuyorsununuz hangi üni?

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

paleontolojiden zerre anlamayan insanlar yorum yapmasın lütfen.

Az önce o kısmı çalışıyordum kitapta final için bildigin bu konuyla alakalı güzel bir kitap varsa alıyım.elimde şuan 50 soru da yer`in evrimi kitabı var yazarı prof.dr.mehmet sakınç

Hocam ne bölümü okuyorsununuz hangi üni?

Sosyal bilgiler ögretmenligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 17 Mayıs 2014; 23:01:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ve 20 kesin fake o ne olm mutasyona uğramış gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

ama rus kızları daha güzel

Hele bi ara bi konu vardı rus komutanla ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Birincisi kişinin inancı tam diye bir şey olamaz her Müslüman'ın böyle uyarılara ihtiyacı vardır şeytan nefis ve bazı tarz insanlar rahat durmaz kafa karıştırırlar bunu yazan kişi Müslüman olduğu için inandığı ilkelere dayanarak hareket ediyor eğer sen Müslüman isen yanında olman gerekiyor değilsen bu çağrı seni zaten ilgilendirmiyor.Gereksiz demek sana düşmez birileri bu çağrıyı zamanında yapmamış ki şuan ateistler var. İkincisi madem o kadar sorgulama meraklısı bir insansın basit bir sorgulama ile gelecekte eğer kurbağaların nesli tükenir ve fosillerine ulaşılırsa bir örneği yavru kurbağa diğer örnek ise gelişmiş bir kurbağayı insanların önüne getirip evrim geçirdiğini iddia etmek ne kadar zor olabilir? Üçüncüsü bazı bilim insanlarının niye böyle şeyler iddia ettiğini sorguluyorum ve şu sonuca ulaşıyorum belirlenmiş bazı kurallara uymak istemedikleri, herhangi bir kısıtlama olmadan rahat yaşayabilme istekleri onları bu duruma düşürdüğü açıkça ortada.Ateist olan insanlara bakınca ya batıl bir dine inanıyorken ateist olmuş ya da Müslüman ama İslam'dan bihaber haldeyken ateist olmuş. Son olarak evrime inanan bilim insanlarının çektiği bir videoda balığın evrilerek zürafa haline geldiğini iddia edebilecek kadar ileriye gittiklerini gördükten sonra kimin mantıksız, tutarsız olduğu gayet açık bir şekilde belli oldu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4uzer -- 18 Mayıs 2014; 4:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

ama rus kızları daha güzel

Rus kızları olmasaydı yeryüzü çok çekilmez bi yer olurdu be birader... Şimdi hayal ettim de yaşanmaz öyle bi dünyada...

imzaya gel...
  • 1400 yıl önce bir insan Firavunun Nil'in dibinde olduğunu ve Firavunun cesedinin çürümeyeceğini nasıl bilebilir? Ya da tatlı suyla tuzlu suyun birbirine karışmadığını ve daha nicesini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4uzer -- 18 Mayıs 2014; 4:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakalamam

Fosil kalıntılarına bakarak birazda hayal gucuyle hayvanın resmini ciziyolar bunlar kesin dogrumu ?

Dış hatlarında doğruluk payı var. Ama tüylü tüysüz vs ayırt etmek zor. O yüzden yaşadığı yeri ve o zaman ki iklimi araştırıyorlar.

• Güzel konu ellerinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Güzel konu ellerinize sağlık.

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr4uzer

1400 yıl önce bir insan Firavunun Nil'in dibinde olduğunu ve Firavunun cesedinin çürümeyeceğini nasıl bilebilir? Ya da tatlı suyla tuzlu suyun birbirine karışmadığını ve daha nicesini...

firavun olayı musa döneminde tevratta yazıldı bunu kaynak almış firavun denen adam denizde boğulmuş olabilir bunlar olağan şeyler
    ama kızıldenizin ikiye ayrılması ayın ikiye yarılması gerçek değil

iki deniz birbirine karşmıyorsa boğazlar ve ege denizi oluştuktan sonra karadeniz niye tuzlandı o zaman?
  • bence son hayvan yalan , nasıl ve neyle beslenecek 60 metre uzunlukta hayvan 50 koyun yemesi lazım günde
  • quote:

Birincisi kişinin inancı tam diye bir şey olamaz her Müslüman'ın böyle uyarılara ihtiyacı vardır şeytan nefis ve bazı tarz insanlar rahat durmaz kafa karıştırırlar bunu yazan kişi Müslüman olduğu için inandığı ilkelere dayanarak hareket ediyor eğer sen Müslüman isen yanında olman gerekiyor değilsen bu çağrı seni zaten ilgilendirmiyor.Gereksiz demek sana düşmez birileri bu çağrıyı zamanında yapmamış ki şuan ateistler var. İkincisi madem o kadar sorgulama meraklısı bir insansın basit bir sorgulama ile gelecekte eğer kurbağaların nesli tükenir ve fosillerine ulaşılırsa bir örneği yavru kurbağa diğer örnek ise gelişmiş bir kurbağayı insanların önüne getirip evrim geçirdiğini iddia etmek ne kadar zor olabilir? Üçüncüsü bazı bilim insanlarının niye böyle şeyler iddia ettiğini sorguluyorum ve şu sonuca ulaşıyorum belirlenmiş bazı kurallara uymak istemedikleri, herhangi bir kısıtlama olmadan rahat yaşayabilme istekleri onları bu duruma düşürdüğü açıkça ortada.Ateist olan insanlara bakınca ya batıl bir dine inanıyorken ateist olmuş ya da Müslüman ama İslam'dan bihaber haldeyken ateist olmuş. Son olarak evrime inanan bilim insanlarının çektiği bir videoda balığın evrilerek zürafa haline geldiğini iddia edebilecek kadar ileriye gittiklerini gördükten sonra kimin mantıksız, tutarsız olduğu gayet açık bir şekilde belli oldu bence.

Tamamen gözlemlenebilir bir şekilde bilimsel kanıtlar çerçevesinde ortaya çıkan yargılara mantıksız , tutarsız derken ; çamurdan yaratıldığımız , Nuh'un kendi oluşturduğu bir gemiye Dünya üzerindeki tüm canlıları ( bilinen canlı sayısı 1,740,330 , bilinmeyenin den bahsedemiyorum bile ) içine alıp 40 gün o gemide kaldıkları , Ay'ın ortadan ikiye ayrıldığı gibi tamamen Arap mitolojisine dayanan şeylere inanmanız gerçekten ironik ve hatta bazı seviyelerde komik.

• Bu çizimler, kemiklerin anatomik yapısı fosillerin bulunduğu yerin, o zamanki iklimi, coğrafi şartları vs... göz önüne alınarak yapılıyor. Yani isin çok kücük bir bölümü hayal gücü. Kemikler üzerinde eklem boşlukları, kasların yapıştığı yüzeyler, kemiklerin ne kadar ağırlığı taşıyabileceği vs. bellidir. Dolayısıyla çizimler tamamen bilimseldir. Bu canlıların bize garip görünmesinin sebebi mental olarak şu an yaşayan canlılara göre bakmamız. Mesela dünyada zürafa diye bir canlı olmasa ve bu baslıktaki resimler arasında görsek yine çok garip gelecekti. Yada bir fenerbalığı,deniz anası vs...
  • fake

,

konuyu dine çekeni vururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 18 Mayıs 2014; 14:15:44 >
  • evrimmiş
  • noise N kullanıcısına yanıt
    Ben sanki sana Firavunun Nil'de boğulduğundan bahsediyorum diyorum ki cesedin normal şartlarda tamamen çürümesi lazım veya akıntıya kapılıp gitmesi lazım neden böyle bir şey olmuyor da ceset Nil'in dibinde kalıp çürümeden günümüze kadar gelebiliyor? İkinci söylediğinde bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeyi inkar ettin tatlı su tuzlu su yoğunluk farkından dolayı birbirine karışmaz. Cebeli Tarık Boğazını araştırırsan görebilirsin.

• quote:

Ben sanki sana Firavunun Nil'de boğulduğundan bahsediyorum diyorum ki cesedin normal şartlarda tamamen çürümesi lazım veya akıntıya kapılıp gitmesi lazım neden böyle bir şey olmuyor da ceset Nil'in dibinde kalıp çürümeden günümüze kadar gelebiliyor? İkinci söylediğinde bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeyi inkar ettin tatlı su tuzlu su yoğunluk farkından dolayı birbirine karışmaz. Cebeli Tarık Boğazını araştırırsan görebilirsin.

4.jeolojik zaman öncesi karadeniz tatlı suydu boğazlar ve ege denizi oluştuktan sonra karadenizde tuzlandı

cesetle ilgili link falan var mı?
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Birincisi tamamen çamurdan yaratılmadık yanlış biliyorsun ikincisi Hz Nuh bütün canlıları gemiye almadı bütün canlı türlerinin bir erkeğini bir dişisini aldı bunu da yanlış biliyorsun üçüncüsü eğer bunlara Araplar inansaydı emin ol Mekke'de tebliğ 13 yıl sürmezdi ve Hz Muhammed anlattıkları yüzünden işkence görmezdi.Eğer bunlara komik diyorsan balığın evrilerek deve olması her şeyin tesadüf olmasına da ben bi tarafımla gülerim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.