Şimdi Ara

Tarih Öncesi Yaşamış En Tuhaf 15 Hayvan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
10
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O tesadüf olayını anlamış değilim yani dünyaya bakarsan okadar kusursuz bir düzenin tesadüf olduğuna nasıl inanıyorlar hayret ediyorum bı arada güzel yazdınız hocam elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noise N kullanıcısına yanıt
    Cesetle ilgili ihtilaf var British Museum da olduğu söyleniyor ama bu kesin bir bilgi değil oradaki cesedin kanıt olarak gösterilmesinin nedeni secde halinde olması.

• cr4uzer kullanıcısına yanıt
    1- Evet tamamen çamurdan yaratıldık. Lütfen inandığınız çocuk hikayelerini daha özenle okuyun.

-15/28,29- Hani Rabbin meleklere, “Ben kuru bir çamurdan, şekillendirilmiş balçıktan bir insan yaratacağım Onu düzenleyip içine ruhumdan üflediğim zaman, onun için hemen saygı ile eğilin” demişti.

-15/33- İblis dedi ki: “Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş balçıktan yarattığın insan için saygı ile eğilemem.”

-17/61- Hani meleklere, “Adem için saygı ile eğilin” demiştik, onlar da saygı ile eğilmişlerdi. Yalnız İblis saygı ile eğilmemiş, “Hiç ben, çamur halinde yarattığın kimse için saygı ile eğilir miyim?” demişti.

-38/71- Hani, Rabbin meleklere şöyle demişti: “Muhakkak ben çamurdan bir insan yaratacağım.”

-7/12- Allah, “Sana emrettiğim zaman seni saygı ile eğilmekten ne alıkoydu?” dedi. (O da) “Ben ondan hayırlıyım. Çünkü beni ateşten yarattın. Onu ise çamurdan yarattın” dedi.

2 - Bütün canlıları gemiye aldığından kastettiğim oydu. 1,740,330 bilinen hayvan var hepsinden 2 tane dersek. 3,480,660 hayvan ( bakteri ve orginazmalar dahil değil )

3- Balık gibi bir canlının evrilerek deve olduğunu söylemeniz zaten evrim teorisi hakkında olmayan bilgilerinizi gözler önüne seriyor. Benim şahsen İslamiyet ve diğer pek çok dinler hakkında bilgim var , Kuran-ı Kerim'i okumuşluğumda bulunmakta. E pek tabi ki evrim bilimsel bir makale olduğu için ilginizi çekmemiş ve tam detaylı olarak araştırmamış olabilirsiniz.Balıkların yüzgeçlerinde bulunan kemikler ve solungaçları evrilerek karada yaşabilecek bir sürüngen veya kurbaya evrimleşmiştirler. İncelemek isterseniz balıkların evrim ağacı :

Tarih Öncesi Yaşamış En Tuhaf 15 Hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 18 Mayıs 2014; 15:30:37 >

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Tamamen çamurdan yaratılmadığımız açıkça ayetlerde belli. Eğer bu kadar canlı olduğu kanıtlanmışsa bunun bir listesi de vardır elbet bunu bana gönderin. Balığın evrilerek deve olmasına gelince bunu ben iddia etmiyorum yine bir ateistle tartışırken tartıştığım kişi bana konuyla ilgili videoyu atmıştı yazdıklarımı özenle okursanız farkedersiniz.
    71/15 Görmez misiniz, Allah yedi kat göğü nasıl tabakalar halinde yarattı.
    Kısacası Kur-an'ı nasıl okuduğun önemli eğer İslam'ı kötülemek için okursan bunu başardığını zannedersin küfrün daha çok artar ama inanmak için de okursan inanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4uzer -- 18 Mayıs 2014; 16:21:52 >
  • Dunkleosteus
  • En son resimdekini dün bahçede gördüm kafasını ezdim

• 1. fotoğraf = onlar hortumu kendilerine bağladılar
  • Evrim :)

• Süper

• Bunların renkleri neye göre belirlenmiş resimlerde?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.