Şimdi Ara

Tarih Öncesi Yaşamış En Tuhaf 15 Hayvan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
10
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @PLAYEREG @Er.Ralp

kusura bakmayın brocanlar
  • ben demiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilim insanı olsam ve bana hangisini klonlamak istersin deseler cevabım kesinlikle "Dunkleosteus" olur.. Bundan bi tane klonla sal suya deniz alemine denge getirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bir bilim insanı olsam ve bana hangisini klonlamak istersin deseler cevabım kesinlikle "Dunkleosteus" olur.. Bundan bi tane klonla sal suya deniz alemine denge getirsin..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bunlara inananlar ateistler. Dinimizde evrim diye birsey yok. Insanların akıllarını karıştırıp günahlarını almayın!

Eğer ki kişinin inancı tam ise böyle gereksiz bir uyarıya da ihtiyacı olmaz. Yok değil ise insanların sorgulayabiliyor olması neden sizi rahatsız ediyor ?
  • BENCE fake and gay

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

quote:

Bunlara inananlar ateistler. Dinimizde evrim diye birsey yok. Insanların akıllarını karıştırıp günahlarını almayın!

Eğer ki kişinin inancı tam ise böyle gereksiz bir uyarıya da ihtiyacı olmaz. Yok değil ise insanların sorgulayabiliyor olması neden sizi rahatsız ediyor ?

konuyu saptırmayalım lütfen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

paleontolojiden zerre anlamayan insanlar yorum yapmasın lütfen.

Az önce o kısmı çalışıyordum kitapta final için bildigin bu konuyla alakalı güzel bir kitap varsa alıyım.elimde şuan 50 soru da yer`in evrimi kitabı var yazarı prof.dr.mehmet sakınç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

paleontolojiden zerre anlamayan insanlar yorum yapmasın lütfen.

Az önce o kısmı çalışıyordum kitapta final için bildigin bu konuyla alakalı güzel bir kitap varsa alıyım.elimde şuan 50 soru da yer`in evrimi kitabı var yazarı prof.dr.mehmet sakınç

Hocanın ders kitabı varsa en iyi kaynak o olur geçmek için. Ha artı bir şeyler öğrenmek istiyorum diyorsan Nurdan İnan' ın kitaplarını tavsiye edebilirim.

• Yazılar çok büyükmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Yazılar çok büyükmüş

• quote:

İroni yaptığını mı sanıyorsun şimdi? Sanane insanların dininden, görüşlerinden. Gelmiş burada laf sokma çabasındasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

quote:

İroni yaptığını mı sanıyorsun şimdi? Sanane insanların dininden, görüşlerinden. Gelmiş burada laf sokma çabasındasın.

+1
    müslümanım
  • Bunlara bakınca tanrınında bir insan gibi düşündüğü geliyor aklıma, biz de modelleme yaparken böyle absürd şeyler deniyoruz genelde
  • Fosil kalıntılarına bakarak birazda hayal gucuyle hayvanın resmini ciziyolar bunlar kesin dogrumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kakalamam

Fosil kalıntılarına bakarak birazda hayal gucuyle hayvanın resmini ciziyolar bunlar kesin dogrumu ?

evet olabilir dostum
  • Bunlar hep evrim.
  • şöyle bir 2-3 saniye bu hayvanlarla aynı ortamda yaşadığımı düşündüm de, sadece düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.