Bildirim
Tarifeye ek cihaz aldım ve operatör değiştirmek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cihazın kalan taksitleri tek seferde son faturana yansır. Yok öyle taksit taksit ödeyeyim. Adamların amacı o seni 24 ay boyunca bağlamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 17 Nisan 2016; 2:18:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yandex haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşınmamdan sonra şebeke sorunu yüzünden Avea'dan Turkcell'e geçmiştim 24 aylık cihaz sözleşmesinin 6. ayında. Geri kalan tüm cihaz ücreti tek faturada yansıtıldı, ayrıca 6 aylık sürede faydalandığım tarife indirimini geri ödedim. Muhtemelen Vodafone'da da böyle olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: uhilmierden
Taşınmamdan sonra şebeke sorunu yüzünden Avea'dan Turkcell'e geçmiştim 24 aylık cihaz sözleşmesinin 6. ayında. Geri kalan tüm cihaz ücreti tek faturada yansıtıldı, ayrıca 6 aylık sürede faydalandığım tarife indirimini geri ödedim. Muhtemelen Vodafone'da da böyle olur.
off kötüymüş neyse vazgeçtim. teşekkürler hepinize.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone 25 gb 175 tl
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor nasıl iptal edilir
- vodafone yanımda 4 haneli kod gelmiyor
- 0542 dolandırıcılığı
- hat meşgul hatası nasıl düzeltilir
- vodafone premium nedir
- vodafone mobil imza
- 5g ihalesi ne zaman
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X