Bildirim
Tarifeye ek cihaz aldım ve operatör değiştirmek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Cihazın kalan taksitleri tek seferde son faturana yansır. Yok öyle taksit taksit ödeyeyim. Adamların amacı o seni 24 ay boyunca bağlamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 17 Nisan 2016; 2:18:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Yandex haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Taşınmamdan sonra şebeke sorunu yüzünden Avea'dan Turkcell'e geçmiştim 24 aylık cihaz sözleşmesinin 6. ayında. Geri kalan tüm cihaz ücreti tek faturada yansıtıldı, ayrıca 6 aylık sürede faydalandığım tarife indirimini geri ödedim. Muhtemelen Vodafone'da da böyle olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: uhilmierden
Taşınmamdan sonra şebeke sorunu yüzünden Avea'dan Turkcell'e geçmiştim 24 aylık cihaz sözleşmesinin 6. ayında. Geri kalan tüm cihaz ücreti tek faturada yansıtıldı, ayrıca 6 aylık sürede faydalandığım tarife indirimini geri ödedim. Muhtemelen Vodafone'da da böyle olur.
off kötüymüş neyse vazgeçtim. teşekkürler hepinize._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı