Şimdi Ara

İçerik Servis Ücretleri itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bende ağustos 2015 dönemine ait faturamda içerik servis ücreti başlığında 156TL ücret gördüm.Müşteri temsilciliği ile konuştuğumda x bir internet sayfası üzerinden servis satın aldığım söylendi. Bu konu ile ilgili diğer şikayetleri olan arkadaşlarda var ve hep aynı klasik cevap veriliyor malesef. servisi sağlayan başka firma ama fatura kesen GSM operatörü bu nasıl iş anlayamadım. Bu konuyla ilgili internette pek çok şikayet var eski tarihli ama çözüm yolu bulabilen yada paylaşan göremedim.
    Ben defalarca Müşteri temsilciliği ile yaptığım görüşmeden bi sonuca ulaşamadım ve bilişim suçları alanında danışmanlık yapan ve birçok ünlü hukuk bürosuylada çalışan birinden şuan yardım aldım ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım sayelerinde. sonucun ne olacağını bilmesem de en azından hakkımı arıyabiliyorum. abimizin ismini ve tel bilgilerini paylaşıyorum. hayattta tek beklentisi adalet isteyen herkes arayıp yardım alabilir.

Bilişim Suçları Danışmanı Tacan Eryüksel 0554 768 1967

• excali E kullanıcısına yanıt
    Aslında olay çok basit. Operatörler içerik servislerine mobil ödeme altyapısı sağlayıp işlem başına komisyon alıyorlar. Sizden parayı kesip gerisine karışmamalarının sebebi bu. İçerik servisleri de çoğu artniyetli olarak hileli yöntemlerle sizin ip bilgilerinizi çekip abonelik başlatıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.