Şimdi Ara

Tarife Önerisi ( Taahüt Son Günü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün kullanmakta olduğum ttelekom taahütüm bitiyor uygun fiyatlı tarife öneriniz kampanya varmı acaba

tek başıma kullanıyorum faturalar çok yüksek gelmeye başladı uygun bir tarifeye ihtiyacım var

68tl 16mb internet kullanıyordum

• İstediğiniz hız nedir?

• VDSL altyapınız varsa TurkNet, Millenicom gibi taahhütsüz sağlayıcılardan uygun fiyata hizmet alabilirsiniz.

• Türk Telekomdan şaşma. Onun dışında binanda kimin kendine ait fiberi varsa ondan al.
  • hocam merhaba 35 mbps türk. net i önerebilirim 85 tl ye 1 ayda ücretsiz zten taahhüt flnda yok geçeceksiniz yardım bile edebilirim.

• Taahhüt süz olduktan sonra diğer aboneleri denemekten korkmayınız, mecbur köle olmayın. özgür olun. Fiber 100 de Türknet, VDSL 35 de Gibirnet öneririm. Köle etmiyor lar. Beğenmezsen basarsın tekmeyi. Kral sen ol..ipler senin elinde olsun.
  • hocam şuan 16mb türk telekomu 68tl ye kullanıyordum.

taahütüm bitmiş fakat ne bilgilendirme ne mesaj gelmedi son gün haberim oldu ve abartmıyorum tam 4 saat müşteri hizmetleri ile görüştük farklı farklı sistem arızalı diyerek yeni taahüt yapamadılar

sonuç güncel fatura 160 tl

sadece tv , online görüşme ve eğitim videoları için kullanıyorum interneti oyun vs yüksek hıza ihtiyaç duymadım hiç zaten alt yapıda uygun değilmiş max 16mb alınıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütte Son Ay
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En ucuz Gıbırnet var, bir göz atın. Arkadaş 2 haftadır deniyor henüz, tam ne sorunları var bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.