Şimdi Ara

Taric neden yeni metada yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar biri bana şimdiki metayı açıklayabilir mi?
    Morgana gibi karakterler pek görülmüyor, yani E'yi engelliyecek karakterler bu metada yok. Ya da ben görmedim. Özellikle son dönemde moda olan Kalista'yı E'si ile durdurmak mümkün.

Ayrıca Q'su ile lane'i uzun süre tutabiliyorsunuz, W'su pasif olarak zırh veriyor, E'si Kalistayı her türlü durdurur, en önemlisi de R'si 18'de tüm takıma 35 size 70 ekstra saldırı gücü-yetenek gücü veriyor (Erken seviyelerde size 30-50 takıma 15-25) ki özellikle oyun başında az bir rakam sayılmaz.

S5 Bu maçların hepsine tek girdim yani partnerim yoktu. ADC kalitesizliği en az 8 maç'a mal oldu.
    Oyun 57 - Kazanılan 34 - Kaybedilen 23
    KDA 2.4 / 8.7 / 18.1
    Rün-Kabiliyet-Build'lerim genelde bunlar, rakibe göre Çivili yada Mikail de alabiliyorum.

Aynı şekilde Amumu'da tercih edilmeyenler arasında ki o da takım savaşlarında çok etkili olabiliyor. Destek olarak çok ofansif olduğu için mi seçilmiyor yoksa başka bir sebebi mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 12 Mart 2015; 20:19:07 >

• taric 1-2 kere gördüm birisinde karşıma birisinde de takımıma geldi. bence etkili üstelik tanklığı da muazzam olabiliyor. 2 maç için konuşmak yanlış olabilir ama oynayanlar maça etki etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

taric 1-2 kere gördüm birisinde karşıma birisinde de takımıma geldi. bence etkili üstelik tanklığı da muazzam olabiliyor. 2 maç için konuşmak yanlış olabilir ama oynayanlar maça etki etmişti.

Yanımdaki ADC dengeli oynar ve takım olmayı becerebilirse, 5 maçtan 4'ünü kazanırız.
    Takım dengesi, ve oyuncu kalitesi de bunda bir etken ama bazı maçlar oluyor, support olduğun için elinden hiç bir şey gelmiyor.
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    Haklısın , zaten meta tarzı işler turnuva üzerine kurulu birazda.soloq yada duo da çok yüksek elolar dışında saçma bence o muhabbet.Dün karma velkoz ve leona sup oynadım, en kötüsü leonaydı mesela.Urgot tarzı çok kötü herolar almadığın sürece her türlü sana , arkadaşına ve en önemlisi rakip takıma bakıyor bence iyi oynaman.Sonuçta skillere kafa atan bir sürü adc var, sonra sen hiç kaçırmadığını zannediyorsun [:D o yüzden arkadaşın dediği gibi 2-3 maçla belli olmaz o işler
  • Benim icin yuruyen stundan baska bir sey ifade etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IINakedSnakeII

Haklısın , zaten meta tarzı işler turnuva üzerine kurulu birazda.soloq yada duo da çok yüksek elolar dışında saçma bence o muhabbet.Dün karma velkoz ve leona sup oynadım, en kötüsü leonaydı mesela.Urgot tarzı çok kötü herolar almadığın sürece her türlü sana , arkadaşına ve en önemlisi rakip takıma bakıyor bence iyi oynaman.Sonuçta skillere kafa atan bir sürü adc var, sonra sen hiç kaçırmadığını zannediyorsun [:D o yüzden arkadaşın dediği gibi 2-3 maçla belli olmaz o işler

Taric'le 57 Maç oynamışım 34'ü galibiyet.
    Son Maçlarıma baktığımda da Taricle 18'maçın 10'u galibiyet, ayrıca o kaybettiğim 8 maçın 5'inde adc skilllere kafa atmakla kalmadı mid ve solo da feedledi. Rito'nun oyuncu sistemi işte ne kadar çok kazanırsan yanına o kadar berbat adamları veriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayyam

Benim icin yuruyen stundan baska bir sey ifade etmiyor

Bard'ı gördün mü o da yürüyen Zhonya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skill cdleri çok uzun olduğu için tercih edilmiyor. Tüm skill cdleri 18 saniye earlyde. Ayrıca mana bedelleri de çok yüksek. Karşı adcye stun + kendi adcne heal bas mana bitiyor.
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    Taric den verim alabilmen için yanındaki ADC nin Taric i bilmesi şart,nasıl ki Thresh ilk çıktığında fenerine tıklamayı blmiyorlardı o misal.
    Taric'in büyü bekleme süreleri çok uzun,yani fighta girerken yanındaki ile tam koordineli girmen gerek,sen stunu atarsın ADC hala farm yapıyor ise countre fightta geberir gidersiniz.Yanında DUO yoksa Taric önermem.

• top lane oynaniyor su siralar

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Taric neden metada yok?
    Arkadaşlar biri bana şimdiki metayı açıklayabilir mi?
    Morgana gibi karakterler pek görülmüyor, yani E'yi engelliyecek karakterler bu metada yok. Ya da ben görmedim. Özellikle son dönemde moda olan Kalista'yı E'si ile durdurmak mümkün.

Ayrıca Q'su ile lane'i uzun süre tutabiliyorsunuz, W'su pasif olarak zırh veriyor, E'si Kalistayı her türlü durdurur, en önemlisi de R'si 18'de tüm takıma 35 size 70 ekstra saldırı gücü-yetenek gücü veriyor (Erken seviyelerde size 30-50 takıma 15-25) ki özellikle oyun başında az bir rakam sayılmaz.

S5 Bu maçların hepsine tek girdim yani partnerim yoktu. ADC kalitesizliği en az 8 maç'a mal oldu.
    Oyun 57 - Kazanılan 34 - Kaybedilen 23
    KDA 2.4 / 8.7 / 18.1

Aynı şekilde Amumu'da tercih edilmeyenler arasında ki o da takım savaşlarında çok etkili olabiliyor. Destek olarak çok ofansif olduğu için mi seçilmiyor yoksa başka bir sebebi mi var?

Oranlarıma bakabilirsiniz, daha bütün karakterleri tanımıyorum.

Taric hantal çok mana istiyen cd leri ise bir skil attıktan sonra diğer skili atmana kadar otur çay demle ve lane tutabilir stunu heali arp si var ama range kısa kolay kite yer her türlü tf lerde yetersiz thrs jann gibi op supportlar varken kullanılmasında mantıklı bir açıklama göremiyorum güçlü olabilir ama çoğu suppun yapacağı yeyleri yapamaz mekanikleride o derece...

• Kalista varken bence de iyi bir seçim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Kalista varken bence de iyi bir seçim olabilir.

Yanlız kalistanın outo attack range taric in stunundan uzun. o stunu yiyorsa kalistada bir problem vardır demektir...

• Cooldownlari çok uzun çok hantal w ve r nin damage atması için adamın içine girmek lazim stunı yokken çok rahat kite yiyor bir update lazim gibi

• Boş konular bunlar. Şöyle düşünün taric sezon 2 de insta pickdi hele graves leona veya graves taric baya bot lane bully idi. şimdi neden değil ? çünkü takım compa ve item uyumuna uymuyor ama soloqda yeri geldiğinde graves yanına alırsın yine gider. Her sezon oynanmamasının nedeni riotun sezonlara verdiği görevler. Şöyle bir durumda var çekikler riotu tınlamıyor bazı zamanlar yani onlar turnuva metasına sokabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Boş konular bunlar. Şöyle düşünün taric sezon 2 de insta pickdi hele graves leona veya graves taric baya bot lane bully idi. şimdi neden değil ? çünkü takım compa ve item uyumuna uymuyor ama soloqda yeri geldiğinde graves yanına alırsın yine gider. Her sezon oynanmamasının nedeni riotun sezonlara verdiği görevler. Şöyle bir durumda var çekikler riotu tınlamıyor bazı zamanlar yani onlar turnuva metasına sokabilir.

Sezon 2'de yoktum.
    Mana sorunu rünlerimle çözdüm, yetenekleri biraz uzun süreli doğru ama onu da kabiliyetlerden halledebiliyoruz. Hantallığı duruma göre ulular yada gezgin çizmeleriyle çözebilirsiniz.
    Bence şu anki oyuna tam oturan bir karakter. Randuin ile kitle etkisini sağlayabiliyorsunuz.
    TF'lerde rakibin ortasına dalıp sapa sağlam çıkabiliyorsunuz, Uzun oyunlarda takımı zorlayan suikastçileri kaçamadan E ile yakalayıp erittikten sonra oyunu kazanma olasılığınız artıyor.
    Buildlerim genelde bu şekilde oyunun durumuna göre yön değiştirebiliyor. Mikail, çivili vs. olabiliyor yani.

@7yaşındayım
    @İlluminatideİmam
    @lll Tyrion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 10 Mart 2015; 12:43:17 >

• Late gamede muazzam bir güce (Cdr ve tank itemları ile) sahip olsa da lane aşamasında alternatifleri kadar etkili değil. Q etkili bir can basmıyor ve stun süresi çok kısa. Eskiden yanlış hatırlamıyorsam stun 1.5sn ile başlıyordu ve yanında Deaven, Graves varsa rakip karşılık veremeden ölüyordu. Şimdi stun.ı Kalista üzerinde kullansan bile hoplaya zıplaya devam edip hasarını vuruyor. En iyi senaryo, adc mekaniklerine hakim bir rakip karşısında koridorda W maxlayıp dayanıklılığı artırmak ve ormancının baskın yapmasını beklemek. Bu aşamaları atlattıktan sonra gerisi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vi jung oynuyordum 5 lvl felanim mavi jung itemi kirmizi efsun var ondada mavi jung iTemi yesil efsun var baronda yakaladim dedim free kill zor kactim

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Boş konular bunlar. Şöyle düşünün taric sezon 2 de insta pickdi hele graves leona veya graves taric baya bot lane bully idi. şimdi neden değil ? çünkü takım compa ve item uyumuna uymuyor ama soloqda yeri geldiğinde graves yanına alırsın yine gider. Her sezon oynanmamasının nedeni riotun sezonlara verdiği görevler. Şöyle bir durumda var çekikler riotu tınlamıyor bazı zamanlar yani onlar turnuva metasına sokabilir.

Sezon 2'de yoktum.
    Mana sorunu rünlerimle çözdüm, yetenekleri biraz uzun süreli doğru ama onu da kabiliyetlerden halledebiliyoruz.
    Bence şu anki oyuna tam oturan bir karakter. Randuin ile kitle etkisini sağlayabiliyorsunuz.
    TF'lerde rakibin ortasına dalıp sapa sağlam çıkabiliyorsunuz, Uzun oyunlarda takımı zorlayan suikastçileri kaçamadan E ile yakalayıp erittikten sonra oyunu kazanma olasılığınız artıyor.
    Buildlerim genelde bu şekilde oyunun durumuna göre yön değiştirebiliyor. Mikail, çivili vs. olabiliyor yani.

@7yaşındayım
    @İlluminatideİmam
    @lll Tyrion

Adc olarak yanında ezreal müthiş oluyor hem ap hem ad gelince nuke atıyorsun bir anda. Taric bende severim ama sıkıcı bir hero en azından alternatifi leona bile skillshot falan var rakibi komaya sokuyorsun veya çalıda ward atılmasını bekleyip aa+q+aa çakıp wardı kesmek falan küçük ama zevkli şeyler.

• Mana costlari fazla cdsi fazla gecen smurfde jungle taric yaptim tek atiyodu gerci

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.