Şimdi Ara

Taric neden yeni metada yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yine de Taric i Jungle olarak düşünüyorum,çok sağlam gangler atıyor,lanelerde sustaini olmayanlara heal sağlayabiliyor,ayrıca jungleyi de bir çok alternatif jungle herosundan iyi dönüyor.Bir Lee Hecarim scarner udyr değil belki ama jungle olarak muhteşem bir ganger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mana costlari fazla cdsi fazla gecen smurfde jungle taric yaptim tek atiyodu gerci

AD Taric hiç oynamadım. Taric'in support olarak ilgi görmemesinin tek nedeni bence KILL almakta zorlanması! Bizim oyuncular supportta olsalar kill almak istiyorlar, annie, morgana bundan çıktı ortaya + Thresh bir support için fazla güçlü kesinlikle NERF yemeli bence, Janna da kağıt gibi be orta seviye bir asaasins tek atıyor

Off tank kasması yetiyor, bir Buzdoğan eldiven +gün ateşi ormancı rölü için ona yakışıyor AD içinde genelde Mahvolmuş + sihir içen çıkınca o çok sevilen kata, swain, lissandra iş yapamıyor. Ama erken oyunda çok sıkıntılı bir ormancı. Donmuş balyoz da uygun olabilir ama pek tercih etmiyorumm.
    @İlluminatideİmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 10 Mart 2015; 12:44:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Mana costlari fazla cdsi fazla gecen smurfde jungle taric yaptim tek atiyodu gerci

AD Taric hiç oynamadım. Taric'in support olarak ilgi görmemesinin tek nedeni bence KILL almakta zorlanması! Bizim oyuncular supportta olsalar kill almak istiyorlar, annie, morgana bundan çıktı ortaya + Thresh bir support için fazla güçlü kesinlikle NERF yemeli bence, Janna da kağıt gibi be orta seviye bir asaasins tek atıyor

Off tank kasması yetiyor, bir Buzdoğan eldiven +gün ateşi ormancı rölü için ona yakışıyor AD içinde genelde Mahvolmuş + sihir içen çıkınca o çok sevilen kata, swain, lissandra iş yapamıyor. Ama erken oyunda çok sıkıntılı bir ormancı. Donmuş balyoz da uygun olabilir ama pek tercih etmiyorumm.
    @İlluminatideİmam

AD Taric oynamak çok riskli Taric için tüm alternatifleri oynadım,en garantisi Hybrid build. 2 Hasar itemi her türlü yetiyor.
    Taric ile kill almaktan kolay ne var :D Kille oynamak isteyen var ise W skilini bekletir,canı çeyrek altına indiğinde gümlettimi al sana kill..Taric şu an çok iyi ama biraz mana iyileştirmesi şart.

Thresh in yakın zamanda agır nerf yiyeceğini düşünüyorum,dün Thresh oynamaya başladım takımı resmen sırtlayıp taşıyabiliyorsun.

• malum reworktan sonra bitti hero aramda geliyor orda bile tank kasmaktan baska bisey yapamiyoruz sezon 2 mid dfg taric i ozlemedim degil hani.
  • Solotop taric gercekten cok güclü ama support olarak pek hosuma gitmiyor benim, bir adc olarak söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı mı yediniz bilader ne nerfünden bahsediyosunuz. Zincirli gardiyanı zincirli free kill yaptılar zaten. Thresh'in yediği nerfler zaten yetiyor. Komple silsinler de kurtulalım bari

• Yediği o son nerf çok ağır oldu belki ama late de hala çok op bir support konumunda ki bu da yakın zamanda göze bakatacaktır,Riot bu her şey beklerim ,ben yazmış olayım nerf yediğinde alıntılarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Ben yine de Taric i Jungle olarak düşünüyorum,çok sağlam gangler atıyor,lanelerde sustaini olmayanlara heal sağlayabiliyor,ayrıca jungleyi de bir çok alternatif jungle herosundan iyi dönüyor.Bir Lee Hecarim scarner udyr değil belki ama jungle olarak muhteşem bir ganger.

gang - ganger

Konuya gelecek olursak uzun uzun konuşmaya gerek yok çöp .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 10 Mart 2015; 15:53:28 >
  • bugun jungle taric gordum baya da iyiydi ^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Boş konular bunlar. Şöyle düşünün taric sezon 2 de insta pickdi hele graves leona veya graves taric baya bot lane bully idi. şimdi neden değil ? çünkü takım compa ve item uyumuna uymuyor ama soloqda yeri geldiğinde graves yanına alırsın yine gider. Her sezon oynanmamasının nedeni riotun sezonlara verdiği görevler. Şöyle bir durumda var çekikler riotu tınlamıyor bazı zamanlar yani onlar turnuva metasına sokabilir.

Sezon 2'de yoktum.
    Mana sorunu rünlerimle çözdüm, yetenekleri biraz uzun süreli doğru ama onu da kabiliyetlerden halledebiliyoruz. Hantallığı duruma göre ulular yada gezgin çizmeleriyle çözebilirsiniz.
    Bence şu anki oyuna tam oturan bir karakter. Randuin ile kitle etkisini sağlayabiliyorsunuz.
    TF'lerde rakibin ortasına dalıp sapa sağlam çıkabiliyorsunuz, Uzun oyunlarda takımı zorlayan suikastçileri kaçamadan E ile yakalayıp erittikten sonra oyunu kazanma olasılığınız artıyor.
    Buildlerim genelde bu şekilde oyunun durumuna göre yön değiştirebiliyor. Mikail, çivili vs. olabiliyor yani.

@7yaşındayım
    @İlluminatideİmam
    @lll Tyrion
     Taric neden yeni metada yok?

Tam uyan ? Lel. Cop birkarakter s4 nerflenmisti bayaa

• dün reddit te bir konu vardı. s5 resmi turnuvalarda tüm şampiyonların %70 kadarı ile oynanmış. yani hiç oynanmamış %30 şampiyon var. lane lane, tip tip ayırmışlar support lardan oynanmayan tek taric vardı dikkatimi çekmişti.
  • skill cd . no mobilite. mana sorunu. stun atabilecek kadar yaklaşmadıysa karşı takım için hiç bir şey ifade etmiyor daha ne olsun
  • cd buff lazım
  • Sıkıcı takım savaşında yapabilecekleri sınırlı
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Konu linkini atabililir misin?
  • Sadece görüntüsü oynamamak için bir sebep.
  • Jung taric görmüştüm baya etkiliydi
  • quote:

quote:

quote:

@İlluminatideİmam

AD Taric oynamak çok riskli Taric için tüm alternatifleri oynadım,en garantisi Hybrid build. 2 Hasar itemi her türlü yetiyor.
    Taric ile kill almaktan kolay ne var :D Kille oynamak isteyen var ise W skilini bekletir,canı çeyrek altına indiğinde gümlettimi al sana kill..Taric şu an çok iyi ama biraz mana iyileştirmesi şart.

Thresh in yakın zamanda agır nerf yiyeceğini düşünüyorum,dün Thresh oynamaya başladım takımı resmen sırtlayıp taşıyabiliyorsun.

Hocam zaten yedi en son hatırladım lambaya tek kişi tıklayabiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SO Falcon

quote:

quote:

quote:

@İlluminatideİmam

Hocam zaten yedi en son hatırladım lambaya tek kişi tıklayabiliyo

lambaya her zaman tek kişi tıklayabiliyordu.

sen lamba artık tek kişiye kalkan veriyor diyecektin sanırım :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.