Şimdi Ara

Taric neden yeni metada yok? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş dikkatini çektiyse çok ölmüşsün. Bu yüzden alınmıyor Taric
  • İyi bir Corki oyuncusu bulabilirsen Taric Corki gerçekten çok fazla burst damage çıkarabiliyor
  • Cd leri uzun.mana harcamasi yuksek.karşıda kaçış mekanizmali adc varsa stunun çöp olutor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

quote:

Orijinalden alıntı: SO Falcon

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mana costlari fazla cdsi fazla gecen smurfde jungle taric yaptim tek atiyodu gerci

AD Taric hiç oynamadım. Taric'in support olarak ilgi görmemesinin tek nedeni bence KILL almakta zorlanması! Bizim oyuncular supportta olsalar kill almak istiyorlar, annie, morgana bundan çıktı ortaya + Thresh bir support için fazla güçlü kesinlikle NERF yemeli bence, Janna da kağıt gibi be orta seviye bir asaasins tek atıyor

Off tank kasması yetiyor, bir Buzdoğan eldiven +gün ateşi ormancı rölü için ona yakışıyor AD içinde genelde Mahvolmuş + sihir içen çıkınca o çok sevilen kata, swain, lissandra iş yapamıyor. Ama erken oyunda çok sıkıntılı bir ormancı. Donmuş balyoz da uygun olabilir ama pek tercih etmiyorumm.
    @İlluminatideİmam

AD Taric oynamak çok riskli Taric için tüm alternatifleri oynadım,en garantisi Hybrid build. 2 Hasar itemi her türlü yetiyor.
    Taric ile kill almaktan kolay ne var :D Kille oynamak isteyen var ise W skilini bekletir,canı çeyrek altına indiğinde gümlettimi al sana kill..Taric şu an çok iyi ama biraz mana iyileştirmesi şart.

Thresh in yakın zamanda agır nerf yiyeceğini düşünüyorum,dün Thresh oynamaya başladım takımı resmen sırtlayıp taşıyabiliyorsun.

Hocam zaten yedi en son hatırladım lambaya tek kişi tıklayabiliyo

lambaya her zaman tek kişi tıklayabiliyordu.

sen lamba artık tek kişiye kalkan veriyor diyecektin sanırım :)

Aynen öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fazla etkili değil, pasif oynamayı gerektiriyor lane safhasında, poke kabiliyeti e sinden ibaret zaten skillin hızı safe pozisyon almana olanak tanıyacak kadar yavaş. Ancak tradelerde bariz ağırlığını koyabilir, yine de gay.

Nami, Lulu varken kendisine sıra gelmesi pek de makul değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Mana costlari fazla cdsi fazla gecen smurfde jungle taric yaptim tek atiyodu gerci

AD Taric hiç oynamadım. Taric'in support olarak ilgi görmemesinin tek nedeni bence KILL almakta zorlanması! Bizim oyuncular supportta olsalar kill almak istiyorlar, annie, morgana bundan çıktı ortaya + Thresh bir support için fazla güçlü kesinlikle NERF yemeli bence, Janna da kağıt gibi be orta seviye bir asaasins tek atıyor

Off tank kasması yetiyor, bir Buzdoğan eldiven +gün ateşi ormancı rölü için ona yakışıyor AD içinde genelde Mahvolmuş + sihir içen çıkınca o çok sevilen kata, swain, lissandra iş yapamıyor. Ama erken oyunda çok sıkıntılı bir ormancı. Donmuş balyoz da uygun olabilir ama pek tercih etmiyorumm.
    @İlluminatideİmam

AD Taric oynamak çok riskli Taric için tüm alternatifleri oynadım,en garantisi Hybrid build. 2 Hasar itemi her türlü yetiyor.
    Taric ile kill almaktan kolay ne var :D Kille oynamak isteyen var ise W skilini bekletir,canı çeyrek altına indiğinde gümlettimi al sana kill..Taric şu an çok iyi ama biraz mana iyileştirmesi şart.

Thresh in yakın zamanda agır nerf yiyeceğini düşünüyorum,dün Thresh oynamaya başladım takımı resmen sırtlayıp taşıyabiliyorsun.

Hocam zaten yedi en son hatırladım lambaya tek kişi tıklayabiliyo

lambaya her zaman tek kişi tıklayabiliyordu.

sen lamba artık tek kişiye kalkan veriyor diyecektin sanırım :)

Aynen öyle

Bir support için çok fazla damage vurabiliyor, Ultisinin verdiği hasar ve slow gerçekten aşırı.
    ADC bile olabilecek potansiyeli var açıkçası

Ki dün botlara karşı denedim Trollemek için ideal bir karakter olabilir

• Açıkçası mana yada cd buffı gelirse sürekli pickleyeceğim bi zapırt olur. Basit mekaniği falan yok ama nedense seviyorum tarici Ayrıca rito sezon başında blood stone taric yollamıştı bana splash artı çok havalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.