Şimdi Ara

Tarayıcılar kapıştırıldı-Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tarayıcılar kapıştırıldı-Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 25.12.2017)
Giriş
    Chrome 19, Firefox 13, Opera 11.64 ve IE9 hız testlerinde tekrar kapıştırıldı.

Firefox 13'ün yayınlanması, Chrome ve Opera gibi önde gelen tarayıcıların da yenilenmesi ile beraber hız testinin zamanının geldiğini düşünen Lifehacker, önde gelen 4 Windows web tarayıcısını karşılaştırdı.

Hız testleri, tabi ki en iyi web tarayıcısını belirlemek için tek başına yeterli değil. Farklı üreticilerin web tarayıcıları, değişik işlevler sunuyorlar ve farklı karakteristiklere sahipler. Ancak web tarayıcılarının performanslarını karşılaştırmak, özelliklerini karşılaştırmak kadar basit bir iş olmadığından bu yazımızdaki gibi hız testlerinin yeni sürümler çıktıkça tekrarlanması gerekebiliyor.
    KAZANAN OPERA

Son güncellemelerle berabar Lifehacker'ın testinde farklı bir sonuç çıkıyor. Opera, 2 saniyeden kısa bir sürede tüm web tarayıcılarından hızlı açılıyor. Chrome ise 4 saniyede tam olarak açılıyor.

Hnagi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Yazarsanız sevinirim.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 15 Haziran 2012; 17:55:44 >

• Chrome ilk girildiğinde gerçekten de uzun sürüyor açılması ama daha sonralarda baya hızlı
  • Chrome iyidir.
  • Chrome rami cok kullaniyor
    Firefox candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz mu lan kapıştırıyonuz
  • Opera ve Chrome arasında kaldım. Ama Chrome
  • Opera Mini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome yi nasıl okursunuz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chrome kullanıyorum birde maxthon. Maxthonun facebook eklentisi çok iyi deneyin bence

• Opera 12 yayınlandı
  • Hayatımın anlamı Opera.Bilgisayarı oyundan farklı amaçlarla kullanmak için açtığımdan beri Opera kullanırım.
  • gogıl corrrooom ve opera minid
  • Apple safari

• Chrome
  • operanın kazandıgını gorunce kendı evladımmıs gıbı gurur duydum kaynak varmı?!

• Burası Google Chrome kullanan eziklerle dolu kaçın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

Opera 12 yayınlandı

Aynen yayınlandı.Bu üç tarayıcının aynı periyotta yaptığı güncellemeler ile yapılmış.

• Uzun bir süre firefox kullandım, ancak son 1 senedir Opera kullanıyorum. Çok hızlı açılıoyr sayfalar. Çok kullanışlı ve basit. Tavsiye ederim.
  • Citizenin evinde bulunan yazı

Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o İE'dir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasina sikin.

Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyor saklandiginiz zaman duruyorsa o bir Opera'dır, kaçin ve caninizi kurtarin.

Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilinki o Chrome'dir merak etmeyin o sizi bulur.Gelir kafana sikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

operanın kazandıgını gorunce kendı evladımmıs gıbı gurur duydum kaynak varmı?!

Aynen bende Opera'nın kazandığını duyunca çok sevindim kaynak var pc'ye geçince eklerim.

•  Tarayıcılar kapıştırıldı-Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.