Şimdi Ara

Taraklı Ayağa Ayakkabı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
40.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ayağım taraklı ve aldığım ayakkabının 2 ay içinde pert olmasından bıkmış durumdaymı önericeğiniz ayakkabılar varmı acaba

• Aynen ya benim de giydiğim ayakkabıların burun kısmı hep boşta yanları sıkıyor.Bir de benim küçük parmaklarımda genetik bozukluk var yukarı değil sağa ve sola bakıyorlar.
  • Tarak.
  • Taraklı ayak nasıl oluyor ? İlk defa duydum.
  • geniş oluyor malesef bendede bu sorun var hep 1-2 numara büyük alıyorum yoksa olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Taraklı ayak nasıl oluyor ? İlk defa duydum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuRyhmer

quote:

+1

yukarıda yazdım ya yanlardan geniş oluyor o yüzden taraklı deniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayakkabı önerisi
    6 yıl önce açıldı
    İş ayakkabı önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taraklı ayak yanlara doğru aşırı derecede geniş olan ayaktır ve ayak genelde yanlara doğru büyür.
  • quote:

hayatını etkisiz eleman olarak geçirdiğindendir

@sorusahibi
    hocam ortapedik ayakkabılar tercih et bence ; moda insanı değilsen.
  • giydikçe esneyen ayakkabılar tercih et. nike'ın yürüyüş ayakkabıları gibi.
  • taraklı dedinmi adamlar ona göre ayakkabı söylüyor zaten sor orda görevliye der zaten ne gerekiyosa
  • quote:

assagida ling verdim bir bak ama tarakliayak icin kalibina gore ayakkabi yapiyorlar adres istersen ozelden mesaj at...
    http://www.hecesashoes.com/PufNoktalar.Asp?Act=1&DID=5

Taraklı Ayağa Ayakkabı önerisi?

• Arkadaşlar yardım için sağolun şu nikenin yürüyüş ayakkabısından bir kaç fotoğraf koyabilirmisiniz?
  • Benimde ayaklarım taraklı. 47 numara giyiyorum ama 47 numara ayakkabıda bulunmuyor hiçbiryerde. 46ya kadar satılıyor ne yazıkki.
  • Reebok'da sana uygun bir ayakkabi var.. Benimde ayagim taraklidir.. Bende bi ayakkabi almadan önce baya araştiririm da alirim.. modeli nedir bilmiyorum ama Reebok'da bak derim.
  • Taraklı ayak en olarak büyük olması değildir sadece. Dışardan bakınca normal duruyor zaten. Ancak ayağınızı yere basınca genişliyor. Ayakkabı da en fazla 5-6 ay dayanıyor. Benim ayağımda taraklı. Ancak beğendiğim ayakkabıdan vazgeçmiyorum. 3 tane yazlık ayakkabım var. 6-8 saatten fazla giymiyorum ve giydikten sonra 1 ya da 1.5 gün dinlendiriyorum.
    Bu yöntemi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 10 Haziran 2010; 7:27:49 >
  • Benim ayaklarım da taraklı . 4 Senedir Nike Air ve Nike zoom kullanıyorum . Gayet güzel . hiçbir sıkıntı da olmuyor rahat rahat dolanıyorum .
  • hocam sakın converse alma çok zararlı taraklı ayaklara
  • Saolun arkadaşlar yardımlarınız için nike zoomda tercih kıldım
  • düz taban converse gibi ayakkabılar gerçekten kötü ediyor benimde taraklı ayağım küçük parmaklarım nasır oldu baya acıyor o nedenle yürüyemiyorum rahat rahat bende değiştireceğim ayakkabımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.