Şimdi Ara

Taraftarların farklı takım forumlarına mesaj atabilmeleri hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Taraftarların farklı takım forumlarına mesaj atabilmeleri hk.


(En Son Oy Tarihi: 16.2.2021)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Bu mesaj silindi.
    Ben messici değilim barcalıyım. Messiden önce ronaldinhocuydum, gelecekte de fatici olacağız inş

    Messi barcadan ayrılsa peşinden koşup savunmak için kasmam kendimi. Aradaki farkı anla önce. Bunlar dirwkt ronaldo hangi tkaıma giderse o takımı desteklerim diyen ergen kafalar.Yakışıklı futbolcuların peşinden koşan kızlar gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    10 yıldan fazladır buradayım işi istatistiğe vursak her 3 5 konudan birinde lavuğun teki yüzünden muhabbetin yalan olduğunu görmüşümdür. Troller, ceza sistemi, yaşı küçük kardeşlerimiz, tartışma kültürünün olmaması.. zilyon tane neden var. Ha bu kafa değişir mi değişmez o yüzden sınırlama getirip işi kökten çözmek lazım ki şike muhabbetlerinin olduğu dönemde de yasaktı zaten onun dışında yakın dönemde ne oldu ne bitti pek uğramadığım için buraya bilmiyorum.
    Vay be seni görünce eski günlere gittim, selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Şimdi messi city.ye gitse, uzakta olsa city skorlarına bakıp tv.de internette özet görüntülerine denk gelip messi.nin nasıl olduğunu yorumlaman yani. Barcelona dışında hiçbir takım ne yapmış lider kim oyuncuları ne yapmış diye takip etmen sanırım.
    Mesela ben hiçbir takımı özellikle takip etmem maçlarını izlemem. Ama fırsatını bulduğum özeti veya yorumu izlerim. City barcelona maçı olsa city barcelona fanı olmasamda açar izlerim .
    Bende Ronaldoyu severim ama Ronaldo.dan önce de juventusu her maçı izlemesemde takip ederdim seri A özet görüntülerini izlerdim. Ronaldo oraya gitti diye bunu niye keseyim uzaktan takip etmeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 10 Ocak 2020; 11:37:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bazı provoke edenler çıksa da bu sistem aynen devam etmeli.

    Cezai işlemlerde daha adil olunursa hiçbir problem kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Vay be seni görünce eski günlere gittim, selamlar

    Alıntıları Göster
    Selam :) ara sıra bakıyorum ama eski tadı yok ki eskilerden de kimse kalmamış zaten tek tük görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar taraftar forumları farklı bir taraftarın gelip orada yazması zaten saçma. En iyisi böyle bir seçeneğin hiç olmaması. Raporlamalar da ceza yiyenler de azalacaktır.
  • Evet. Sadece kendi bölümünde beğeni yapabilsin hatta.

    GS li arkadaşklar özellikle bizim forumdalar.

    FB bölümünde konularımızda FB karşıtı dogru olsun olmasın mesajlar dehşet beğeni alıyor. Ve emin olun hiç birisi FB lilerden gelmiyor. Diğer takım taraftarları TS BJK özellikle GS hep buradalar ve hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar. FB karşıtı hatta FB yi kötüleyen her mesajı değerlendiriyorlar maximum artıya ulaştırıyorlar. Bu değişmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendi forumunda yazsın. Bu şekilde gereksiz münakaşalarında önüne geçilmiş olur. Kimse kendi forumunda başka takımın taraftarının tahriğini çekmek zorunda değil.
  • daha önce denendi bu, rakip takım ile alakalı kendi bölümlerinde geyiğe devam etti millet, cevap yazamayan rakip taraftarı da kurdurdu haliyle. ama bölüm çoluk çocuk dolduğu için seviyeli tartışma olmuyor, ayırca modlar da ortam düzeni sağlama ayağına iyice sıvıyor. sonuç ta şu anki durum.
  • Herkes özgür olmalı. İsteyen istediği yere mesaj atmalı. Elbette troller olacaktır. Burada da devreye bölüm yetkilileri giriyor. Bu arkadaşlar objektif olursa, görevlerini doğru şekilde yaparsa hiçbir sorun olmaz. Bu arkadaşların denetlenmesi lazım. Bütün sorun bundan çıkıyor.
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Bu yanlış bir şey değil zaten. Herkes sevdiği oyuncunun başarılı olmasını ister. Ben mesela Messi’den dolayı Arjantin’in kupa kazanmasını isterim. Aynı şekilde Ronaldo fanları da Portekiz’in kupa kazanmasını, başarılı olmasını ister.

    Kötü gözüken şey bandwagoner olmak. Yani Ronaldo, Juventus’a gitti diye Real Madrid’i, bir zamanlar Manchester United’ı desteklemeyi unutanlar gibi. Bir çok kişi kendine bunu itiraf edemiyor ama bölüm de çok bandwagoner var. Aynı şekilde Messi, EPL’e gelse gittiği takımı desteklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar kendi tuttukları takımın forumlarında bile isim isim birilerini yücelttiğinden dolayı yine aynen devam eder olaylar. O bakımdan, isteyen herkes istediği foruma yazabilmelidir.

    Fakat ceza konusunda daha adil olamayız arkadaşlar. En azından kendi adıma konuşayım. Takım ayırt etmeksizin herkese gerekeni uyguluyoruz. Çok dediğiniz cezaları, üst yönetim uyarısıyla veriyoruz bu konuda bizim de yapacağımız bir şey yok inanın. Troller gelip ardı ardı tartışma çıkarıyor, forumda olmadığımız için göremiyoruz bunun suçlusu da biz oluyoruz.

    Herkes biraz daha aklı selim olursa hiçbir sıkıntı kalmaz kanaatimce.
  • İsteyen istediği foruma yazsın,adminler adaletli olsun yeterli.

    Fatih Terim her maç ocağı işaret ediyor,biz bunu yazınca ceza alıyoruz sonra herkes kendi forumuna yazsın oluyor.

    Adamsın.@Spider-Man

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes kendi bölümüne mesaj atsa bile, aynı takımı tutanların da birbirlerini banlayabildiği bir ortamda bence heyecan yaratmak için ev sahibi üyelerine misafir takım üyelerinin mesajlarını banlayabilme ve banı kaldırma yetkisi verilmeli. birimiz banlar diğerimiz banı kaldırabilir. artık hangisi ağır basar ise o şekilde kalır. nasıl fikir ama
  • Hakaret veya küfürde gereken yapılıyor, sorun tahrik edici mesajlar yüzünden kaynaklanıyor galiba çünkü yönetim bu tür mesajlara ne yapacağını tam bilemiyor olabilir, bir mesajı 10 kişi şikayet etmiş ama ortada hakaret yok, ne yapsın admin bu durumda sürekli mesajmı silecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.