Şimdi Ara

Taraftarların farklı takım forumlarına mesaj atabilmeleri hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Taraftarların farklı takım forumlarına mesaj atabilmeleri hk.


(En Son Oy Tarihi: 16.2.2021)
Giriş
Mesaj
  • Anketin sonucu belli. Daha ne bekliyorsun. Ayrıca futbol bölümüne rütbe ve mesaj sayısı kriteri getirilmeli. Ayrıca çift hesaplı üyeler var. Bunları sınırsız banlayın. Yapamayacaksanız bu işi bırakın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha önce denendi ve forum saçma bir hale büründü. Aynı şeyi ankete açmanın ne anlamı var ?

    Yeniler bilmediği için hemen oylamada belli olmuş oylamaya giren üyelerin buradaki süreleri.

    Eğer böyle birşey olursa, bir konu açılır gs forumunda atıyorum : FB Lİ HASAN ÇÖP FUTBOLCUDUR-- Ardından da fb forumunda HASAN DEĞİL MEHMET ÇÖP FUTBOLCUDUR -- gibi cevap niteliğinde gereksiz başlıklar görmeye hazır olun.

    Forum çöplüğe dönmüştü.

    Hem ne alaka insanların özgürlüklerini kısıtlamak ? Modlar sanırım iş yükünden rahatsız ki böyle bir şey talep etmiş.

    Kural dışı olan her mesajla makül sürede ilgilenilirse sorun çözülür.

    Kurallar dahilinde her üye istediği her foruma mesaj atabilmeli.

    Ülkemiz zaten yeterince kısıtlamalarla dolu bir de sanal ortamda bu kısıtlamalara dahil olmak sinir bozucu.




  • Bölüm ölü. Bakkal Gazinin dönemlerinde forumun en renkli bölümü burasıydı. Şimdi dutluk oldu buralar. Hey gidi günler hey.
    Nasıl canlanır ? Hangi yeniliği getirirseniz getirin eskisi gibi olmaz.
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    İnsanlar gereğinden fazla özgürlüğü hsk etmiyor ben yenildiğimiz veya başarıya ulaşamadığımız her maç Fenerlilerin iğrenç yorumlarını görmek zorunda değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz konusu algı aldı başını gidiyor, burası taraftar forumu değil... Mantığa uygun gelsede, düşünceye ters.. Burası rakip taraftarların birbirlerine sataşma, hakaret etme forumu da değil. Bunu yapanlar az çok belli, fanatik dediklerimiz...
    Kişisel ayarların da takım seçmiş olan arkadaşlar sadece seçtiği bölüme yazabilir.
    Takım seçmeyen arkadaşlarımız, mevcut takım içermeyen forumlara yazabilir.
    Yönetici arkadaşalara da çok iş düşecek, bu kurallara uyan/uymayan üyelerin tesbiti konusun da. Ama, cayrıcı uzaklaştırma cezası gelirse, yönetici arkadaşların yükü hafifler.
    Bölüm uzalşatırmasından bahsediyorum, kurallara uymayan arkadaşlar buradan gitseler dahi, soluğu konu dışı yada, ülke dünya gündemin de alacaklardır.
  • üyelik yılı şartı koyulsa daha iyi olur yada mesaj sayısı bin ve üstü falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    İnsanlar kendi tuttukları takımın forumlarında bile isim isim birilerini yücelttiğinden dolayı yine aynen devam eder olaylar. O bakımdan, isteyen herkes istediği foruma yazabilmelidir.

    Fakat ceza konusunda daha adil olamayız arkadaşlar. En azından kendi adıma konuşayım. Takım ayırt etmeksizin herkese gerekeni uyguluyoruz. Çok dediğiniz cezaları, üst yönetim uyarısıyla veriyoruz bu konuda bizim de yapacağımız bir şey yok inanın. Troller gelip ardı ardı tartışma çıkarıyor, forumda olmadığımız için göremiyoruz bunun suçlusu da biz oluyoruz.

    Herkes biraz daha aklı selim olursa hiçbir sıkıntı kalmaz kanaatimce.
    Bugun, Fb bolumune bir mesaj yazdim.Alpha denilen bir uye Gsye Fetocu imasi yapiyordu.Bende bir konuda bilgi verdim.Sonra, 1 gun ceza aldigimi farkettim.Tahrik vs icermiyordu.Guldum, o mesajin nesine ceza verdiler diye.O uyeyse ceza almamis.Daha adil olamayiz vs diye masal anlatmayin.ikimizde sizin ne kadar tarafli oldugunuzu, diger takim taraftarlarini sindirmek icin cezalarda ne kadar acimasiz oldugunuzu biliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Bugun, Fb bolumune bir mesaj yazdim.Alpha denilen bir uye Gsye Fetocu imasi yapiyordu.Bende bir konuda bilgi verdim.Sonra, 1 gun ceza aldigimi farkettim.Tahrik vs icermiyordu.Guldum, o mesajin nesine ceza verdiler diye.O uyeyse ceza almamis.Daha adil olamayiz vs diye masal anlatmayin.ikimizde sizin ne kadar tarafli oldugunuzu, diger takim taraftarlarini sindirmek icin cezalarda ne kadar acimasiz oldugunuzu biliyoruz.

    Alıntıları Göster
    Biz mesajlara işlem gerçekleştiririz. Bunu onayan ya da reddedden üst yönetimdir. Mesaja kurallar dahilinde gerekliyse 7 gün veririz. Yönetim eğer bunda sakınca görüyorsa verdiğimiz cezayı reddeder, o üye ceza almaz.

    Her şeyin adresi biz değiliz kısaca.




  • Farklı bölümlere yazdırmıyorsunuz ki? Hemen bölüm uzaklaştırması veriyorsunuz. O yüzden komple kapatsanız siz de rahat edersiniz biz de.
  • Daha önce de yapıldı bu uygulama, belki de bir kaç kez. Değişen pek birşey olmuyor, herkes kendi konusunda rakibe giydirmeye başlıyor. Cezalar yine geliyor, bundan kaçarınız yok
  • Rakip takım konularını gelip trolleyenler hep aynı kişiler. Bunların tespiti yapılıp, süresiz rakip takım forumlarına yazmaları engellenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum ama bu mümkün değilse komple yasaklanmalı rakip takım konusuna yazma olayı. Sadece provokasyon ve kavga ortamı oluşturuyor.
  • Taraftar konularına bakan görevli arkadaşlar işini düzgün yapsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Rakip takımı tutan kişilerin Beşiktaş konusunda cirit atıp alaycı/kışkırtıcı/aşağılayıcı mesajlar yazmaları hoş değil.
    Yapıcı/seviyeli mesaj yazan arkadaşlara saygılarımı sunuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Jeolog. anket yapmışsınız sonuç belli olmuş, bir açıklama yapacak mısınız uygulama ile ilgili?
  • Takım seçmeyenler de yazamasın.
  • Bizim bölümden yana sıkıntı yok rakip nasılsa bizim bölümü seçer, teşekkürler
  • çok önceden vardı zaten sonra kaldırdınız şimdi tekrar yapalım mı diye soruyorsunuz....ceza sisteminiz çok keyfi.. misal 3.derece bi uygunsuz söze ceza verirken 1. derece uygunsuz söze ceza vermiyorsunuz o yüzden futbol bölümüne girmedim senelerdir sonra başka bölümlere girmedim şimdi foruma hiç girmiyorum sadece haberler kısmına giriyorum artık... üye sayısı artması daha çok reklam geliri getirdiği için seviyeyi korumadınız/koruyamadınız..ankete gelince normalde yazması lazım ama seviye olmadığı için kapatılması daha uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki buçuk aydır akıbeti belli değil

    İşleme almak boynunun borcudur arkadaşım. Forum saygınlığını ayaklar altına alıyorsun.

    Anket açıyorsun sonucu belli oluyor ama yapmıyorsun
    Ne diye anket açtın ?

    Kimse sizden daha önce yapılmamış birşeyi istemiyor.
    Herkes kendi bölümüne ,kendi takımına yazsın ,trolluk yapana ağır ceza verilsin.

    Altından kalkamıyorsan veya başka birşey varsa çıkar açıklasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Mart 2020; 20:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carloska

    çok önceden vardı zaten sonra kaldırdınız şimdi tekrar yapalım mı diye soruyorsunuz....ceza sisteminiz çok keyfi.. misal 3.derece bi uygunsuz söze ceza verirken 1. derece uygunsuz söze ceza vermiyorsunuz o yüzden futbol bölümüne girmedim senelerdir sonra başka bölümlere girmedim şimdi foruma hiç girmiyorum sadece haberler kısmına giriyorum artık... üye sayısı artması daha çok reklam geliri getirdiği için seviyeyi korumadınız/koruyamadınız..ankete gelince normalde yazması lazım ama seviye olmadığı için kapatılması daha uygun
    Bende şaka yollu adminler renkli takım tutuyor sanırım ki hep bjkliler fb yada gs bölümüne yazınca uzaklaştırıyor dedim diye beni de 7 gün kendi bölümümden de uzaklaştırdı admin

    şunu anladım ki adminlerin ya yaşı küçük yada fanatiklik yapıyorlar çünkü bu şekilde çifte standart olmaz diğerleri hep bjk bölümündeler tahrik etseler de hiç ses etmeyen adminler bjkliler yazınca anında cezayı yapıştırıyorlar bu arada oyum her kes kendi bölümüne yazsından yana. yine uzaklaştırılmadan belirtelim




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.