Şimdi Ara

Taraftarımızın Beğenmediği İsimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fatih terim:

8 yıl - 21 kupa (6 şampiyonluk - 2 avrupa kupası)

galatasaraya tek başına 1 yıldız kazandırmış. sürekli kalsa belki de şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştuk. şampiyonlar ligi çeyrek finallerine girmiyorum bile.

hamza hamzaoğlu:

1 yıl - 2 kupa (kazanma ihtimali olan zaten 2 kupa vardı katıldığı 2 kupayıda aldı) avrupada oynama fırsatı bile olmadı adamın.

selçuk inan:

5 sezon 3 şampiyonluk 6 süper kupa 4 türkiye kupası. 5 sezonda 13 kupa kazandı 13! kazandırdı...

bunlar hep fatih terim, bu kupalar hep selçuk inan, bu başarılar hep burak yılmaz, bu gururlar hep semih kayalar...

selçuk inan ne zamandan beri kötü? önüne sneijder alındığından beri.
    sneijder ne zamandan beri kötü? yanına chedjou geçtiğinden beri.
    burakın ne zamandan beri eski performansı yoktu? sneijde geldiğinden beri.
    yasin ne zamandan beri kötü? podolski geldiği için doğru-dürüst bölgesinde veya düzenli oynatılmadığından beri.
    sabri takımın efsanesi olmuş, kulüp kaptanlığına yükselmiş saygı gösteren yok! yok... neredeyse.

yalnız bu adamlar kötü değil ha yanlış anlaşılmasın. size göre kötü. size... futboldan anlayan herkese göre iyidi.

semih chedjoudan kurtuldu sağ bekte bile mükemmel performans sergiledi fenerbahçe maçında inanılmaz performans sergiledi. bu sene cavandayı alacağına semihi sağ beke çek, hakan-serdar stoper yap. olcanı kadro dışı bırakacağına sol bek yap. kim geçecekti bu defansı?

anlayacağınız şey şu. bu kulüp tüm başarılarını yerlilerle kazandı. yerlilerle kazanmaya devam edecek. fatih hoca olur, hamza hoca olur. bu takımın başına fatih hoca ve ve hamza hoca kalitesinde biri gelsin. yatmaya gelmiş yabancılar gönderilsin yeterli. ligi domine ederiz yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanBOY -- 12 Eylül 2016; 20:29:45 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

HAKAN BALTA EFSANEDİR

• Nutkum tutuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Nutkum tutuldu

nutkunun tutulacağı bir şey yok kardeşim sadece gerçekleri yazıyorum.

galatasaray uefa kupasını yerlilerle kazandı. şampiyonlar ligi yarı finalini yerlilerle kazandı. ligi yerlilerle domine etti.

bu kulüp burak yılmaz, bilal kısayı geri getirdikten sonra sneijder, chedjou gibileri gönderdikten sonra önünde duracak kimse yok. ben bunu kupalarla söylüyorum isimlerle değil. yatmaya geldikten sonra ismin önemi yok.

burak yılmazın verdiği katkının %0,1'ini verdi mi rvp fenerbahçeye? burak yılmaz bu ülkenin gördüğü en kaliteli, en yararlı forvettir onu da yolladılar. bedava denilecek fiyata.

her sene yerliler hata yapar tek laf yok. bilal gibi adam gönderildi ağzını açan yok yazık cidden yazık.

HAKAN BALTA EFSANEDİR

• Hoaydaa
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Burak, Selcuk hatta ilk sezonki performansıyla Semih bile anlaşılır da Olcan'ın ve Sabri'nin ne işi var orada arkadaş ?

Olcan ve Sabri kupa falan aldırmadı. Yoklukta sağ bek sol bek oynadılar o kadar. Oldu olacak Ceyhun Gülselam'ı falan da yazdaydın. Mancini ile kupa aldı o da. Yerli sevici kavramı bu forumdaki en mide bulandırıcı ve ergen usulü kavram ama böyle böyle hak ediyorsunuz işte :)

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 12 Eylül 2016; 21:00:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeter lan gidinde kurtulalım

Orijinalden alıntı: ultraslanBOY

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Nutkum tutuldu

nutkunun tutulacağı bir şey yok kardeşim sadece gerçekleri yazıyorum.

galatasaray uefa kupasını yerlilerle kazandı. şampiyonlar ligi yarı finalini yerlilerle kazandı. ligi yerlilerle domine etti.

bu kulüp burak yılmaz, bilal kısayı geri getirdikten sonra sneijder, chedjou gibileri gönderdikten sonra önünde duracak kimse yok. ben bunu kupalarla söylüyorum isimlerle değil. yatmaya geldikten sonra ismin önemi yok.

burak yılmazın verdiği katkının %0,1'ini verdi mi rvp fenerbahçeye? burak yılmaz bu ülkenin gördüğü en kaliteli, en yararlı forvettir onu da yolladılar. bedava denilecek fiyata.

her sene yerliler hata yapar tek laf yok. bilal gibi adam gönderildi ağzını açan yok yazık cidden yazık.

Burak Yılmaz hala en iyi Türk forvettir.

Yalnız fena paraya gitmedi son zamanlarda bizde işimize yaramıyordu ama hala daha iyi Türk yok. Belki Eren olabilir ama onu saymıyorum Türk olarak.

• Derwall ve piontek gelmemis olsa hala neden ingiltereden 8 yedigimizi tartisiyor olurduk. Turk futbolu diye bir sey varsa piontekin Galatasaray'in 4 yildizi varsa derwall'in eseri.

Çocuktaki boş zamana bak yahu üşenmemiş troll için yazmış ha bir de uzun uzun yazmış

*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Derwall ve piontek gelmemis olsa hala neden ingiltereden 8 yedigimizi tartisiyor olurduk. Turk futbolu diye bir sey varsa piontekin Galatasaray'in 4 yildizi varsa derwall'in eseri.

Bunu demeye gelmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Trollere ban yok mu????

Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • 2 yıldız da benim galatasaraylılık zamanımda geldi demek ki ben olmasam gs bi hiç o zaman hemen kulüp üzerime yapılmalı
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Engin Baytar ne alaka dedim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.