Şimdi Ara

Tantunicinin Ahlaksız esnaflığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde olan bir ürünü satmak için bugün sefaköy tarafına geçmem gerekiyordu. kendim götüremeyeceğim için ve arabam olmadığı için arkadaştan rica ettim. geldi beni aldı ürünü arabaya yükledik yenibosna üzerinden starcity avm gelmeden hemen üstünde olan total benzin istasyonunun yanından geçerken arkadaşım dedi ki.

"buranın tantunisi çok güzel abi"

ben: dönüşte yiyelim kardeşim

gittik ürünü verdik dönüşte arkadaşıma tantunicinin önünden geçip tatuni yiyebileceğimizi söyledim.

biz girdik oturduk mekana..

baktım tantuni dürüm 9tl.. (dedim eyvallah paramız var arkadaş yanında mevzusu olmaz)

oturduk adam sordu "dürüm mü abi?" dedi. evet dedik.

ortaya turp kırmızı lahana ve acıbiber koydu 2 de ayran.

2 tane baş parmağımdan biraz daha kalın dürüm geldi. önce ben şaka sandım..

inanın aç bir insanın doyması için rahat 15 tane yemesi lazım.. dedim heralde bu ya şaka ya da 2 parça halinde servi ediliyor, soğumasın diye diğerini getirmedi (oyun burada)

biz birini yemeden diğeri geldi "hah dedim diğer parçası da geldi" arkadaş mevzuyu bildiğinden "ben tamamım abi" dedi dürümü getirene..

sonra çay içermisiniz faslıı.. evet dedi iki tane abdest suyu çay geldi.. arkadaş wc gitti içmeden bende hesabı vereyim dedim. kasaya gittim. 40tl dedi...

inanın cebimde para var hani olmasa rezil olucaz..

tabi ben bu herifi kasada güzel bozdum ama bunlar alışmışlar bunu taktik yapmışlar ve haram yemeyi, özellikle arkadaş ile gelmiş müşteri yanında bu taktik yapmaya alışmışlar.

mersinli arkadaşlar alınmasın ama tantuni türkiyenin en kazık yiyeceğidir.

• Sen tantunici tarafindan kaziklaninca tantuni kazik yiyecek mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tantuni en güzel yiyeceklerden biridir ve mersinde yemeden tantuni yedim demeyin tantuni ince olduğuna göre açık ekmekte gelmiştir doyurucu olsun istiyorsanız çift lavaş isteyin .Mekanın yada ustanın kötü olmasına fiyatın yüksek olmasına tepkili olabilirsiniz ama genelleme yapmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum.

• Bursada yemeden tantuni yedim demeyin.
  • Dostum bu adamlar böyle işte. utanmasa 3. tantuniyi de getirirdi. 60tl derdi. harama alışmışlar. esnaflıkta bi kural vardır.

masaya istenmeden gelen yemek ikramdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 2 Mart 2016; 21:33:58 >
  • Cağ kebap mantığı heralde.sen tamam demeden sürekli önüne koyarlar.

• Tantuni Türkiye'nin en kazık yiyeceği değil ama şu var; İstanbul esnafı ayakta adam s..meye bakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rakı içen kadın varoştur.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka ayakta yemişler sizi 9lira olan yerden kalkmıyorsanız sizin mallgıınızdır.

adanada oturan bi mersinliyim adanada tantuni her yerde 5lira ve benim gibi bi ayıyı doyuruyo.mersinde en iyi tantuci salih ustadır yogurtlu tantuni 5lira ben 1.5la anca doyuyuorum 7.5 ama ben ayıyım yani çok yerim

kısaca olayın tantunıyle alakası yok.sizi ayakta yemişler.adana optimumu kazancılar 3iskender 3kutu cola pepsiye 90lira ödedigimi bilirim.ülkede adam kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftipeniz

elimde olan bir ürünü satmak için bugün sefaköy tarafına geçmem gerekiyordu. kendim götüremeyeceğim için ve arabam olmadığı için arkadaştan rica ettim. geldi beni aldı ürünü arabaya yükledik yenibosna üzerinden starcity avm gelmeden hemen üstünde olan total benzin istasyonunun yanından geçerken arkadaşım dedi ki.

"buranın tantunisi çok güzel abi"

ben: dönüşte yiyelim kardeşim

gittik ürünü verdik dönüşte arkadaşıma tantunicinin önünden geçip tatuni yiyebileceğimizi söyledim.

biz girdik oturduk mekana..

baktım tantuni dürüm 9tl.. (dedim eyvallah paramız var arkadaş yanında mevzusu olmaz)

oturduk adam sordu "dürüm mü abi?" dedi. evet dedik.

ortaya turp kırmızı lahana ve acıbiber koydu 2 de ayran.

2 tane baş parmağımdan biraz daha kalın dürüm geldi. önce ben şaka sandım..

inanın aç bir insanın doyması için rahat 15 tane yemesi lazım.. dedim heralde bu ya şaka ya da 2 parça halinde servi ediliyor, soğumasın diye diğerini getirmedi (oyun burada)

biz birini yemeden diğeri geldi "hah dedim diğer parçası da geldi" arkadaş mevzuyu bildiğinden "ben tamamım abi" dedi dürümü getirene..

sonra çay içermisiniz faslıı.. evet dedi iki tane abdest suyu çay geldi.. arkadaş wc gitti içmeden bende hesabı vereyim dedim. kasaya gittim. 40tl dedi...

inanın cebimde para var hani olmasa rezil olucaz..

tabi ben bu herifi kasada güzel bozdum ama bunlar alışmışlar bunu taktik yapmışlar ve haram yemeyi, özellikle arkadaş ile gelmiş müşteri yanında bu taktik yapmaya alışmışlar.

mersinli arkadaşlar alınmasın ama tantuni türkiyenin en kazık yiyeceğidir.

Adam size 1 tane istediğiniz halde niye 2 tane getirdi ?

• Karabük'de Enfes diye tantuni yapan bir yer var Zurna Dürüm olarak da geçiyor. (70cm) Tavuk tantuni kalınlığı iyi 6TL bir tanesi normal hatta iri birini gayet iyi doyuruyor.
  • Her seyde kucuk esnafi suclamayin. Adamlar nasil para kazanacak. Sen ben vermezsek kurumsal firmalara yem olurlar. Uf olurlar. Kucuk esnafi destekladfgh

Saka saka.

Beter olsun kucuk esnaf.

Hele uckagitci olanlari cehennemde cayir cayir yansin.

Hepsi oyle degil. Bazi esnaflar var. Cebimde paran olmaz ''sonra verirsin'' derler. Musteri kazanmak budur iste. 3'un 5'in hesabini yapmazsan musteri sayin artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Her seyde kucuk esnafi suclamayin. Adamlar nasil para kazanacak. Sen ben vermezsek kurumsal firmalara yem olurlar. Uf olurlar. Kucuk esnafi destekladfgh

Saka saka.

Beter olsun kucuk esnaf.

Hele uckagitci olanlari cehennemde cayir cayir yansin.

Hepsi oyle degil. Bazi esnaflar var. Cebimde paran olmaz ''sonra verirsin'' derler. Musteri kazanmak budur iste. 3'un 5'in hesabini yapmazsan musteri sayin artar.

Dediğin bir yana bize boykot kültürü de lazım.

Örneğin yıllardır alışveriş yaptığım bakkala kola almaya gittim. 25 kuruş eksik almışım yanıma, dedim sonra vereyim. Adam olmaz dedi. Kolayı yerine bıraktım, 3 yıldır alışveriş yapmıyorum oradan. Gidiyorum 100 metre ilerideki bakkaldan alıyorum. Ufak hesap yaptı kendi kaybetti.

• Cebeci'deyiz Sakaryanın baya ilerisi olan karasuyu geçince böyle, çok güzel sakin deniz mükemmel, kız arkadaşımla kalıyoruz, akşam dışarı çıkma faslını yapalım dedik, Çakar adında bir büfe var, adından anlamışsınızdır zaten, 2 çorba bir lahmacun aldık, 65 lira hesap ödedik içecek yok.
  • Ya arkadaşlar öyle diyorsunuz da ekonominin durumu ortada, küçük esnaf kaç alıyor da kaça satacak, bir dünya dükkan par......

benden de şaka lan, bir iki denyo üç kuruş parayla kokuşmuş mahalle, semt bilimum lokasyon kenarında iğrenç dükkan açıyor ondan sonra

geleni düdükleyelim gideni düdükleyelim mantığında iş yapıyor..

Tez zamanda belalarını bulurlar umarım, fiş de kesmez bu şerefsizler. Ben gıcık olduğum yerde inatla fiş istiyorum ne koyuyordur...
  • yıllar önce tantuni yeme gafletine düştüm ufacık lavaş içinde 2 parça sinirsiz ete dünya kadar para vermiştik, o gün ödedigimiz hesapla lahmacun alır kalanı paket yaptırır yada adam gibi iskender kebap adana kebab yerdik. yemek verdigim paraya değmiyorsa 5 lira bile verilmez....
  • koftipeniz kullanıcısına yanıt
    Tantuni adana ve mersin hariç yenmez evet kazıkcılar ve yapamıyorlar, adana veya mersinde yediğinizde 40liraya 2kişi tam anlamıyla ziyafet çekersiniz. Çayıda her müessese ikram olarak sunar öyle wc suyu fılanda değildir.
  • leventte baazen tantuni de yemiştim ekmek arası 18 liraydı

• böyle adi ve şeref yoksunu çakal esnafların tez zamanda batması dileğiyle,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Karabük'de Enfes diye tantuni yapan bir yer var Zurna Dürüm olarak da geçiyor. (70cm) Tavuk tantuni kalınlığı iyi 6TL bir tanesi normal hatta iri birini gayet iyi doyuruyor.

Yanlis hatirlamiyorsam su yazihanelerin biraz ustundeki yer mi.Orada zurna durum vardi.Ama icine az et koyuyorlar doyurucu fakat lezzetsiz.Butun durumculeri tek tek gezdim pasa donere gidiyorum gidersem kasar koyuyorlar icine.En azindan digerlerinden farkli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamana kadar yediğim en kazık şey ; 1.5 kokoreç + ayrana 15 lira vermiş olmamdı. O paraya başka yerde 3 kişi doyarda, işte arada tecrübe edinmek için şart böyle şeyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.