Şimdi Ara

Tanju Özcan gözaltında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mantıken düşündüğünde sen sıradan bir Market zincirisin ekmeğinde satışını yapıyorsun ! Neden Bolu Belediyesine iftira atasın ki ? Ne geçecek mesela BİM ŞOK A101 veya CarrefourSA bolu belediye başkanı bizden rüşvet istedi veya irtikap yaptı diyerek ? Hemde öyle 1-2 market değil 100 e yakın subenin adı geçiyor altta baksanıza...

Adamlar CHP'yi ve hatta %30 CHP seçmenini neden karşısına alsın !!! Mesela il iş bunlar iftira bunların hepsine dava açacam demek yerine Tanju Özcan hemen CHP seçmenini bu marketleri boykot etmeye çağırıyorum çıkışı geldi garip bir şekilde...

Soruşturmanın detaylarıda altta yazıyor bakın şöyle. İddia o ki Adamlar ile görüşme yapılıyor ve REKLAM ANLAŞMASINI İMZALAYACAKSINIZ deniyor. ( İddia o ki Hatta ya seve seve yada s... s... diyerek. ). Adamlarda para çok imzalamayız diyor. 1 hafta süre veriyor belediye. 1 hafta dolduğu gibi Sözde denetim ayağına alttaki sayıları var şubeye eksikler bulup tutanak tutuyor. ( İddiaya göre Gene süre veriyor ya reklam anlaşmasını imzalarsınız yada ceza gelecek bunlara diye. )

Ve ne tesadüf bu süreçte REKLAM ANLAŞMASI İMZALAYAN ŞUBELERE BİR DAHA GİDİLMİYOR... Ve anlaşmaya yanaşmayan şubeler tekrar tekrar sözde denetlenip para cezaları kesiliyor. Hatta bazıları 5 günlüğüne kapatılıyor flan. ( Ama reklam anlaşmasını imzalayanlara dokunulmadığı iddia ediliyor. )

Yani iddialar vahim. Bunu CHP yönetimi biz burs verdik yardım yaptık çok iyi hizmet ediyoz yok seçim kazandık ondan tutukluyorlar diye sıyrılamaz sağlam ve düzgün bir açıklama lazım...

Tanju Özcan gözaltında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2026; 18:58:53 >

• Tanju Özcan boykot edilsin istemiş bu marketleri, geçen seneki boykotlarla ilgisi yok..Yani Tanju Özcan bireysel olarak CHP'den de izin almadan boykot çağrısı yapmış (bunuda paylaştım mesajımda)

Ülker'e bağlı Şok market zincirini yöneten kişi Cengiz Solakoğlu..CHP'de şuan tarım politikaları kurulunda olan ise Sencer Solakoğlu, yani Cengiz Solakoğlu'nun yiğeni..Savcılığa suç duyurusunda bulunanlar arasında Cengiz Solakoğlu var..

Sizin entresan olan kısmınız, bu ayrıntılara hakim olmadan yorum yapmanız. Tanju Özcan'ı CHP'yi destekleyenler şikayet etmiş görünüyor. Sonuçta bu ülkedeki sermayedarların tümü iktidar yanlısı değil, CHP tarafında olan firma ve sermayedarlarda var. İşin CHP nazarında ironik olan kısmı, kendilerine destek verenleri kendilerine düşman etmek noktasındada başarılı oluyor olmaları. Benim kanaatim ise, Özgür Özel'in DEM parti politikalarına mesafeli duran Tanju Özcan'a CHP içindeki kliklerin operasyon çekiyor ihtimalinin oluşudur. Özgür özel'in de bu gözaltılarına verdiği cılız tepki bu algıyı güçlendiriyor. Ayrıca Tanju Özcan, her daim Mansur Yavaş'ı destekleyen bir isim olarakda ön plana çıkıyordu. Birileri CHP içinde hiçbir şekilde karşıt fikirli insanı istemiyor. Geçen gün topluca yapılan ihraç kararlarıda bunun bir örneği zaten..Bu olaylar içerden bilgi sızdırılmadıkça dosyalandırlma yapılamaz..Şimdi o gözaltına alınan 13 kişi itirafçı olursa ne diğeceğiz? Muhtemelende böyle bir durum yaşanacak..

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

"Geçen yıl Özgür Özel'in boykot kampanyasında Ülker'i boykot listesinede koymamışdı. Yani ülker hep CHP tarafındaydı."

Kurduğun cümleyi bir alıntılıyorum ki tekrar söylememiş gibi yapıp aklımızla alay etme.

Özgür Özel'in geçen seneki boykot listesinden bahsetmişsin, boykot listesinden yok, öyleyse Ülker CHP'lidir diyerek ilkokul seviyesinde bir algı operasyonu çekmeye çalışmışsın, bunun neyini inkar ediyorsun?

Takip ettiğin sayfalar, ya da sana gelen mesajlar sana doğru ayrıntı değil, buraya yazmanı istedikleri şüpheli ayrıntıları veriyorlar. O yüzden hiçbir ayrıntıya aslında hakim değilsin.

Dayılarla yeğenler hep aynı siyasi parti (görüş bile değil) taraftarı olurlar değil mi istinasız Darth'cığım? Demek ki dayım AKP ilçe başkanı olduğu için ben de AKP'liymişim haberim yokmuş :). Hadi bunu da geçelim, Cengiz Solakoğlu koyu CHP'li olsun, yönetim kurulu başkanı koyu CHP'li diye şirket koyu CHP'li mi oluyor? Bu neyin kafası?

Dilliden biraz profesyonellik dersi almalısın. Ya da yonca yapraklı gibi yapay zeka kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 28 Şubat 2026; 21:0:0 >

• İl Jandarma önünden açıklama yapacaktı şu saatlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yapacağı açıklama kesin İmamoğlu Süt dağıttı diye içerde Tanju Başkanda Burs verdiği için içerde gibi bir açıklama olur. İddialara GRAM GİRMEZ... Şikayetleri görmez.

Not: İnşAllah açıklamayı Kürtte kürt yok Kürt öğrencilere burs tam veremedik flan diye bitirmez.

Algıyı yapan sensin, Ülker için geçen yıl boykot haberini girip sonra çeken ben değildim...Bunun neden yapıldığınıda cümle alem biliyor..

Tanju Özcan gözaltında

Altını dolduramadığınız konularda karşı tarafı yaftalama eylemlerine girmeniz kara mizah örneği..Sırf geçen yılki şu skandal harekete bile cevap veremediniz..Özgür Özel, Ülker'i hizaya getirdi dediniz..Şimdi çark ediyorsunuz..Bu işleri geçeceksiniz..Tanju Özcan'ın boykot hareketine tek lafınız yok bu süreçte ama konuyu değiştirmek için attığın taklanında haddi hesabı yok..Dua edinde o gözaltına alınan 13 kişi itirafçı olmasın..Malum, CHP'de itirafçı olmak bir gelenek haline geldi..

• Darth'cığım, anlamıyor musun anlamamazlıktan mı geliyorsun? Kendi kurduğun cümlenin ne anlama geldiğini bilmiyor musun? Sen Ülker CHP'nin boykot listesinde olmadığı için Ülker CHP yanlısı dedin. Ben bir şey iddia etmedim, bu senin kurduğun cümle. Ülker önce boykot listesine alındığı, sonra da çıkarıldığı için CHP yanlısı demedin. Ülker hiçbir zaman CHP'nin boykot listesinde olmadı diye bir şey de demedim. Senin bu attığın görsel senin iddianı desteklemiyor, alakası bile yok. Peki Ülker'in önce boykot listesinde olup sonra çıkarılması, Ülker'in CHP yanlısı olduğunu gösterir mi peki? Tabii ki hayır, ama senin için bir önemi yok. Ülker'in ne olduğu yıllardır belli. Kaldı ki hiçbir büyük şirket açıktan CHP'den yana açıktan tavır alamaz günümüzde, mümkün değil.

Tanju Özcan'ın boykot hareketine neden lafım olsun? Boykot çağrısı yapmak suç mu? Özgür Özel Ülker'i hizaya getirdi diye nerede demişim ben? Siz kim? Beni bir grubun temsilcisi mi sanıyorsun? Belki inanmayacaksın ama CHP'nin boykot listesi ile hiç ilgilenmedim. Ben kime neden boykot uygulayacağımı iyi biliyorum, bunun için bir partiye ya da başkasına ihtiyacım yok, beni kendinle karıştırma. Ben çok uzun yıllardır A101'i de Şok'u da Ülker'i de boykot ediyorum.

İtiraf et kurtul politikası olduğu sürece birileri bir şeyleri doğru ya da yanlış olarak itiraf edecek zaten. Ortada herhangi bir delil olmadığını sen de anlamış olmalısın ki umudunu sözüm ona itirafçılara bağlamışsın. Aynı İBB konusunda olduğu gibi burada da iddiaları, "itiraf"ları ve değersiz yorumlarını yazıyorsun. Ortaya nesnel bir kanıt sunamıyorsun, ve dahası kanıt aramıyorsun bile. Çünkü CHP aleyhine söylenen herhangi bir sözü, iddiayı ayet gibi belliyorsun.

Sanırım sırf dayısı CHP'li diye birisinin CHP'li olduğunu varsayan biri için fazla şey yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 1 Mart 2026; 0:27:0 >

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Onu dedim, bunu demedim diyerek lafı çevirmene gerek yok..Anlayan anladı mevzuyu zaten..Ülker'in duruşu 1 yıldan beri belli, Şok market zincirlerini yöneten adamında..Bunu dahi bilmiyorsan ne diyeyim? biliyor ve inkar ediyorsanda bu senin sorunun zaten..

Tanju Özcan'ın boykot çağrısına "suçmu?" diyorsunda, bunu kendi insiyatifi ile yapamaz..CHP parti meclisi ve genel başkanının onayını alması gerek. O zaman herkes parti içinde kafasına göre bir firmayı boykot etsin? böyle bir şey olabilirmi? Tanju Özcan'ın hatasıdır bu.

İtirafçı olanlar sırf "paçayı kurtarayım, yalanda olsa konuşayım" deme lüksü yok çünkü itirafçı olan için itiraflarını kanıtlama mecburiyeti var. GSM kayıtları, banka hesap trafiği, konuya ilişkin belge ve şahitleri sunması lazım..Bunları yapamıyorsa zaten itirafçı olamıyor. İtirafçılar konusundada en yakın isimler itirafçı oluyor..Yahu bir başkanın yardımcısı, sağ kolu vb itirafçı oluyorsa o konudada sıkıntılar vardır. Herkes çıkarı için dostluk kurmuş demektir. Fiili kanıtlarda GSM kayıtlardan banka hesap trafiklerine kadar herşey sabit aslında ama konular o kadar basite indirgendi ve önemsiz gösterildiki herşeyi yapmak mubah konumuna sokuldu..İBB itirafçısı adam "Özgür Özel bir daha benim ismimi söylerse onu sokağa çıkamaz hale getirirm" diyor, Özel anında konuyu gündemden düşürüp tek laf edemiyor? Bu korku niye peki?

Kısacası CHP iyi yönetilmediğini çoğu kez dile getiriyorum. Parti içindek hizipleşmelerin son parçası Tanju Özcan olayı oldu. Herkes partide birbirinin kuyusunu kazıyor. Özel'ciler ayrı, İmamoğlu'cu-Yavaş'çılar ayrı, KK'cılar ayrı...Bu yüzden AKP'lileşen bir CHP var ve bunu eleştirmekde suç oluyor..

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Onu dedim, bunu demedim diyerek lafı çevirmene gerek yok

Şimdi sen benim asla söylememiş olduğum bir lafı söylemişim gibi yazıyorsun. Ben de doğal olarak buna itiraz ettim. Şimdi laf çevirme diyorsun. Onurlu bir insana yakışıyor mu bu?

Lafı çevirmeye çalışsan sensin. Söylediğin lafın üzerinde hiç durmuyorsun, neden? Hata yaptıysan söyle, korkma bir şey olmaz.

Alıntı

metni:
    Ülker'in duruşu 1 yıldan beri belli

Mesela bir kanıt görelim Ülker'in CHP'li olduğuna dair.

Alıntı

metni:

Şok market zincirlerini yöneten adamında..Bunu dahi bilmiyorsan ne diyeyim?

Neden bilmem gerekiyor? Senin kadar boş vaktim yok, kafamı gereksiz bilgilerle dolduracak kadar. Dayısının CHP'li olmasından yola çıkarak CHP'li dedin sen de. Demek ki sen de bilmiyorsun.

Alıntı

metni:
    Tanju Özcan'ın boykot çağrısına "suçmu?" diyorsunda, bunu kendi insiyatifi ile yapamaz..CHP parti meclisi ve genel başkanının onayını alması gerek. O zaman herkes parti içinde kafasına göre bir firmayı boykot etsin? böyle bir şey olabilirmi? Tanju Özcan'ın hatasıdır bu.

Burada suç mu sorusunu yasal anlamda sormuştum ama okuduğunu anlamada ciddi problemlerin var. Gerisi CHP'nin kendi problemi, beni ilgilendirmiyor. Hoş seni de ilgilendirmiyor ama iş gereği ilgilenmen gerekli.

Alıntı

metni:
    İtirafçı olanlar sırf "paçayı kurtarayım, yalanda olsa konuşayım" deme lüksü yok çünkü itirafçı olan için itiraflarını kanıtlama mecburiyeti var. GSM kayıtları, banka hesap trafiği, konuya ilişkin belge ve şahitleri sunması lazım..Bunları yapamıyorsa zaten itirafçı olamıyor.

Nerede, Norveç'te mi? İddianamede iddiaları gördük, delilleri göremedik. Sen de burada bir tane delil niteliğinde bir şey gösteremedin.

Alıntı

metni:
    İtirafçılar konusundada en yakın isimler itirafçı oluyor..Yahu bir başkanın yardımcısı, sağ kolu vb itirafçı oluyorsa o konudada sıkıntılar vardır.

Bu itirafların nasıl alındığına, hangi yöntemlerle alındığına dair CHP'nin iddiaları var, biliyorsundur. Ve siz bu iddialara cevap vermediniz. Senin mantığına göre cevap verilemeyen iddialar doğru olduğuna göre bunu da doğru kabul etmek zorundasın.

Alıntı

metni:
    Parti içindek hizipleşmelerin son parçası Tanju Özcan olayı oldu. Herkes partide birbirinin kuyusunu kazıyor. Özel'ciler ayrı, İmamoğlu'cu-Yavaş'çılar ayrı, KK'cılar ayrı...Bu yüzden AKP'lileşen bir CHP var ve bunu eleştirmekde suç oluyor..

Hukuk katliamı, sırf iddialara dayalı tutuklamalar, tamamen yok yere hapis yatan insanlar varken CHP'nin kendi sorunlarını konuşmam, zaten beni de ilgilendirmiyor. Senin görevin siyaset magazinciliğini yaparak vatandaşı ilgilendiren gerçeklerin konuşulmasını engellemek. CHP'yi AKP'lileştiği için eleştirdiğini söylüyorsun ama baştan beri, hiçbir zaman, hiçbir şekilde AKP'yi eleştirmediğin için bu lafın sebebinin tarafsız gibi görünmeye çalışmak olduğu biliyoruz. Ama kimse yemiyor.

Konu Tanju Özcan'ın gözaltına alınmasında ve bu konu hukuki, büyük ihtimalle bence tutuklama da gelecek. Şikayet edenin kimliği, parti içindeki hizipleşme filan buranın konusu değil, beni de ilgilendirmiyor. Şikayet edenin kimliğine bağlı olarak hukuk değişmez. Beni şikayetin niteliği ve nesnel veriler ilgilendiriyor. Bununla ilgili söyleyeceklerin varsa söyle. Boş muhabbetini çekmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 1 Mart 2026; 1:42:40 >

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşın ne olduğu belli.değil.herkese laf söylüyor. Böyle kafalar ile akp hiçbir zaman iktidarı bırakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tartışmaya gerek yok. İtirafçılardan bahseden insanın niyeti sorunludur. Bu itirafçı meselesi zaten halkın midesini yeterince bulandırdı. Kanıta falan gerek yok, topla iki üç kişiyi oldu bitti maşallah. Halk da bunu yesin.

Mesela CHP'den AKP'ye geçişler de böyle. Atatürkçü insanlar yıllardır mücadele ettikleri partiye gayet normal şekilde geçiyorlar hep. Bu da insanların midesini bulandıran benzer bir olay.

Ama iddialar çok ciddi, ama ama niye inanmıyorsunuz...

kurtulmaya çalışıyorlar

ittifaklarına zarar veriyordu

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• sissil kullanıcısına yanıt

İktidara ve iktidar yandaşlarına hiçbir lafı yok hocam. Bunun açtığı terörsüz Türkiye konusu var, orada kıvırmaktan bir hal oldu. Sürekli CHP konuşuyor, komisyondaki diğer partilere hiçbir lafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 1 Mart 2026; 15:18:12 >

Bunlarda Dava Dosyasındaki bazı şikayetçilermiş... ( Gizli Tanık Flan yok herkes AÇIK. İsmi ve görevi ile belli. )

Tanju Özcan gözaltında

Ben o arkadaşı nasil oldu da engellememisim. Ülker koyu CHP li diyor öyle miTanju Özcan gözaltında Ne kullaniyor bunlar ya. Ülker in AKP tarafında oldugunu bilmeyen yok. Nasıl algı yapacak bu arkadaş inanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 2 Mart 2026; 1:9:45 >
    https://www.sozcu.com.tr/tanju-ozcan-hakkinda-karar-p298148

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tanju Özcan Tutuklanacak galiba...

Twitterda gördüğüm kadarıyla CHP'liler salonu doldurup psikolojik baskı yapmayı planmıyormuş. Ama Hakim salonun boşaltılması talimatını vermiş ve 1 saattir salona gelmişyormuş.

Normalde tahliye verecek olsa gelir yurtdışı çıkış yasağı ile adli kontrol der geçerdi. Salon boşalta talebi tutuklama vereceğine işaret...

Avukatı şöyle bir mesaj atmış.

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındax (formerly twitter)
    Uğur Poyraz (@av_ugurpoyraz) on X
    https://x.com/av_ugurpoyraz/status/2028491582891061517

Kaçma şüphesi olmayan siyasiler 'tutuklu' olarak yargılanıyor.Bakın haklarında verilmiş bir 'tutuklama' kararı yok.Tedbiren tutuklanıyorlar.Yani kaçabilirler diye insanlar tutuklanıyor.Kaçma şüphesi olanlar ise muhalefetin belediye başkanları..Haklarında dava açılsa bile 'tutuksuz' şekilde yargılanmaları gerekirken bu yapılmıyor.Malum kişi dahi tutuksuz yargılandıktan sonra mahkeme hakkında tutuklama kararı verince içeri girmişti.Onda da 4 ay yatıp çıktı.20 yıldır bunun mağduriyetini yapar dururlar..İmamoğlu neredeyse 1 yıldır hakkında karar verilmemiş halde içerde yatıyor.Hakkında ne zaman karar verileceği belli değil.Şimdi Tanju Özcan için tutuklama amacıyla mahkemeye sevk ediliyor.Hakkında yine verilmiş bir karar yok.

Tüm bunlara rağmen hala daha çıkıp şu yaşanılan hukuksuzluklara kılıf uydurma derdinde olan tipler var.Şu davaların ve tutuklamaların siyasi olduğu o kadar açık ki...Kendi cenahlarında malum kişiden başka bir siyasi bırakmadıkları için şimdi muhalefette kim sivriliyorsa onu içeri atma peşindeler..Zira gelecek seçimlerde karşılarında KK gibi birisi aday olmazsa seçimleri kazanamayacaklarını görüyorlar.2023 seçimlerinde bile KK karşısında ancak 2.turda kıl payı olacak şekilde seçimi kazanabilmişlerdi.

Yani muhalefeti kendilerine rakip olmayacak şekilde dizayn etmeye uğraşıyorlar.Gerçek bu...

Ayrıca Tanju Özcan Aralık 2025'te yani iki ay kadar önce Mansur Yavaş CB adayı olursa ya da 2029'da ki yerel seçimlere girmezse Ankara'dan CHP ABB adayı olmak istediğini ima etmişti.Şimdi başına bunlar geliyor.Ne kadar ilginç değil mi?

Tanju Özcan gözaltında
    Tanju Özcan gözaltındatanju özcan ankara büyükşehir belediye başkanlığına hazırlanıyor - özgür bolu
    TANJU ÖZCAN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HAZIRLANIYOR - Özgür Bolu
    https://www.ozgurbolu.com/haber/41075/tanju-ozcan-ankara-buyuksehir-belediye-baskanligina-hazirlaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Mart 2026; 19:43:39 >

• Ne ses kaydı var, ne başka bir şey. Sadece denetimlerden ağzı yanan market sahiplerinin beyanları.

Tanju Özcan bağışların gönüllülük esasıyla yapıldığını söylüyor. Suçlayan kişilerin böyle olmadığını ispat etmesi gerek.

Keşke daha somut kanıtlar olsaymış, İmamoğlu davasına döndürdüler bunu da.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.