|
Mantıken düşündüğünde sen sıradan bir Market zincirisin ekmeğinde satışını yapıyorsun ! Neden Bolu Belediyesine iftira atasın ki ? Ne geçecek mesela BİM ŞOK A101 veya CarrefourSA bolu belediye başkanı bizden rüşvet istedi veya irtikap yaptı diyerek ? Hemde öyle 1-2 market değil 100 e yakın subenin adı geçiyor altta baksanıza... Adamlar CHP'yi ve hatta %30 CHP seçmenini neden karşısına alsın !!! Mesela il iş bunlar iftira bunların hepsine dava açacam demek yerine Tanju Özcan hemen CHP seçmenini bu marketleri boykot etmeye çağırıyorum çıkışı geldi garip bir şekilde... Soruşturmanın detaylarıda altta yazıyor bakın şöyle. İddia o ki Adamlar ile görüşme yapılıyor ve REKLAM ANLAŞMASINI İMZALAYACAKSINIZ deniyor. ( İddia o ki Hatta ya seve seve yada s... s... diyerek. ). Adamlarda para çok imzalamayız diyor. 1 hafta süre veriyor belediye. 1 hafta dolduğu gibi Sözde denetim ayağına alttaki sayıları var şubeye eksikler bulup tutanak tutuyor. ( İddiaya göre Gene süre veriyor ya reklam anlaşmasını imzalarsınız yada ceza gelecek bunlara diye. ) Ve ne tesadüf bu süreçte REKLAM ANLAŞMASI İMZALAYAN ŞUBELERE BİR DAHA GİDİLMİYOR... Ve anlaşmaya yanaşmayan şubeler tekrar tekrar sözde denetlenip para cezaları kesiliyor. Hatta bazıları 5 günlüğüne kapatılıyor flan. ( Ama reklam anlaşmasını imzalayanlara dokunulmadığı iddia ediliyor. ) Yani iddialar vahim. Bunu CHP yönetimi biz burs verdik yardım yaptık çok iyi hizmet ediyoz yok seçim kazandık ondan tutukluyorlar diye sıyrılamaz sağlam ve düzgün bir açıklama lazım... ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2026; 18:58:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt