Şimdi Ara

tanımlanamayan cisim: burak yılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- golcü olanlar...bulduğunu atan, tabiki hepsini atacak manasına gelmiyor, her neyse, olmayacak yerlerden gol yapan ama oyunun içinde pek gözükmeyen forvet tipi.

2- golcülük seviyesi iyi olan kimisinin çok iyi kimisinin normal,,, hemde maç içinde top tutan, çalım atan, top süren sürekli oyunun içinde gözüken, arkası önü dönük oynayabilen forvet tipi...

3- golcülük seviyesi düşük olup, zorlaya zorlaya anca atan, ama maç içinde olan, top süren, top kapan, top tutarak takımın gelmesini bekleyen, duvar görevi gören forvet tipi...

burak yılmaz bu 3 ünede giremiyor... top desen süremiyor, bomboş olsa dahi topu ayağına dolandırıyor, golcülük desen o da kötü başı eğik şekilde kaleci üzerine abanıyor, plase kavramı yok, topun dibine giremiyor, çok pozisyona girip anca atabiliyor, oyun içinde mi desen e illaki oyun içinde ama top atsan tutamıyor, duvar görevi göremiyor, başı eğik şekilde top oynuyor, fake atmak vs yok, bunların biriside zerre yalan ve abartı taşımıyor, hepsi de doğru,

ama baya da gol sayısına ulaşıyor,

bu yüzden 4. forvet tipi, dünya literatürlerine girmesi gereken 'burak yılmaz tipi forvet' anlayışı oluşuyor.

• Sana katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harcanıyorsun burda.. En yakın zamanda antrenörlük kursuna başlamanı öneririm..
  • Ben harbi anlamiyorum. Yahu kazma olan adam gol atamaz. Misal Guiza. Fakat bu adam 2 sezonda toplamda 40 dan fazla gol atti. Ee bu sezonda hem ligte hem de Cl de atmaya devam ediyor ama hala yok kazma yok top suremiyor falan filan diyerek agliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldığım noktalar var ama Burak Yılmaz'ı tamamlayan oyun stili Kontra Atak futboludur. Ofsayta çok kalır çünkü devamlı defans arkasına koşu girişiminde bulunur hemde bıkmadan usanmadan ama bu ofsayta kalma alışkanlığını Galatasarayda azalttı tıpkı kafa golü atamama durumu gibi. Kafa vuruşları kötü olan Burak yine Galatasarayda bu özelliğini geliştirdi.. Forvet oyuncuları için tam ideal yaşta ve kendini hala geliştirmek için çalışıyor. Çok gol kaçırıyor diye kızabiliriz, ofsayta kalıyor diye homurdanabiliriz top saklama ve sürmede sorun yaşıyor diye serzenişte bulunabiliriz ama bunlar üzerinde kendini geliştirmeye çalıştığı gerçeğinide göz ardı edemeyiz. Bir diğer sıkıntısıda egoistçe gol için pozisyonları kendisi bitirmeye çalışıyordu ama yine Galatasarayda asist yapma ve kaleye gidemeyeceği durumlarda kornere doğru inerek orta denemelerinde bulunduğunuda hepimiz görüyoruz.

Ayrıca kafa gollerini geliştirmesi çok önemliydi çünkü oyun yapımız gereği forvet oyuncularımızın sıkı pres ve kaleye arkası dönük top saklama özelliği olması bizim için gerekli, bunlar olmayınca ya da zayıf olunca kafa golleri Burak'a güven ve moral veriyor.

• sen ve senin gibilerin cidden psikolojik sorunları var...hala neyin iddasındasın...neyi kanıtlamaya çalışıyosun...gercekten şu dünyada eger ki tanımlanamayan bi cisim varsa bu burak yılmaz değil sensindir...
  • Şu konu açtı mı yazmayın? Bloklayın gitsn. Adam trollükte yeni bir aşama kaydetti. Ayrıca ben bunun Galatasaray'lı olduğuna inanmıyorum, rakip takım taraftarlarından birisinin sahte hesabıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir memleket düşünün, interneti var, tv leri var, kitapları var, istediğin zaman istediğin araştırmayı yapabilirsin, eğitim seviyesi öğretmenlerimiz az çok iyiler, aileler de az çok iyiler,

ama gel gör ki bunu değerlendiremeyen o kadar insan var ki şu memlekette, şu yorumlara bakın, tey allahım, zannediyorlarki kaale aldığımdan bu yorumu yapıyorum, hayır acıyorum ve üzülüyorum, bu basit forum bile insanların ne kadar kirli zihinlere sahip olduğunun ispatı...

mesela hemen üstümdeki şu 2 yorum... bu kişiler için gerçekten durum vahim.
  • 64 61 de olabilir
  • İyi günlerde bizi uyarıyor ki beyler hep böyle devam edelim. Yoksa bizi uyarmasa, Fatih Terim'i uyarmasa çok kötü sonuçlar almaya başlayacağız. Sen ve senin gibiler sayesinde bu takım halen daha ayakta duruyor. Diğer konuda bakalım kimi eleştirecek, merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

64 61 de olabilir

okuduğunu anlayabilme özelliğine sahpsin değil mi arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

64 61 de olabilir

Bu mesajı attığına göre ne demek istediğimi sende bende iyi anladık ve sanırım haklıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

İyi günlerde bizi uyarıyor ki beyler hep böyle devam edelim. Yoksa bizi uyarmasa, Fatih Terim'i uyarmasa çok kötü sonuçlar almaya başlayacağız. Sen ve senin gibiler sayesinde bu takım halen daha ayakta duruyor. Diğer konuda bakalım kimi eleştirecek, merakla bekliyoruz.

valla siz bana ne kadar isyan ederseniz edin, ben tee lig başından beri selçuk'un 4 4 2 için balon olduğunu, ona ultra özellikler biçtiğinizi ona güvenerek 4 4 2 yapıldığını ama bu işin öyle yürümediğini, selçuk'un 4 4 2 yi kaldıramadığını (kaldırması gibi zorunlulukta yok o tip oyuncu değil zaten), hatanın hep başka yerde arandığını ama selçuk sanki bir xavi iniestaymış orası mükkemel diğer yerlerde hata varmış gibi algılandığını asıl sıkıntının orta sahadan kaynaklandığını, rakibin orta saha hattını yaramadığımızı

4 4 2 den vazgeçmeyecekse selçuk'u yedeğe yektayı ilk 11 e, ki vazgeçmemesi saçma olacağından tek forvete dönüp orta sahayı kalabalıklaştırması gerektiğini söylüyorum, buradaki kendini zeki zanneden skor taraftarları anlık yorum yapan kişiler etmediği laf küfür kalmadı şimdi ne oldu?
    GS TEK FORVETE DÖNÜYOR MU DÖNÜYOR! bu kişiler zaten önceki başlıklarımda da belirttim ve dedim ki, gs nin kötü oyunu iyice belirginleştiğinde herkes benim dediğime gelecek ama o zaman zaten herkes dillendirmiş olacak bunu , ama bana edilen hakaretler ne olacak? utanmayacaklar ki çünkü yüzleri yok ki utansınlar.

sonra emre çolak için balon dedim, zaten açıklama yapmaya bile gerek yok bu futbolcu hakkında... ha takımda olsun ama ALTERNATİF olsun, o kadar...

burak yılmaz için de balon dedim iterse bu sezon 100 gol atsın yine balon derim, benim ona balon derken ki sebebim gol atamadığı değil futbolculuk namına pek bir şey göremediğimden.. ama adam atıyor mu atıyor, helal olsun binlerce kez, allah razı olsun, ama bu beni haksız yapmaz ki, eğer ben burak şu kadar gol bile atamaz deseydim haksız olurdum ama okadar yorum yaptım burak için hiçbirinde gol sayısı vermedim, çünkü ben işin goygoyu değil ciddi analizi peşindeyim.

• quote:

quote:

quote:

64 61 de olabilir

Bu mesajı attığına göre ne demek istediğimi sende bende iyi anladık ve sanırım haklıyım.

kardeş bir doktora görün istersen?

ben orada ne anlatmışım, adam her şeye rağmen gol atıyor, gol sayısı yüksek, geçen senede böyleydi bu senede böyle. adamın tanımı yok dedim birazda gırgırla, ha amaç haklı olmansa tamam haklısın diyeyim mutlu ol. zaten sizin gibileri anlatılanlardan çok, yapılan analizlerden çok işin pisliği ilgilendiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

64 61 de olabilir

kardeş bir doktora görün istersen?

ben orada ne anlatmışım, adam her şeye rağmen gol atıyor, gol sayısı yüksek, geçen senede böyleydi bu senede böyle. adamın tanımı yok dedim birazda gırgırla, ha amaç haklı olmansa tamam haklısın diyeyim mutlu ol. zaten sizin gibileri anlatılanlardan çok, yapılan analizlerden çok işin pisliği ilgilendiriyor.

Analiz istiyorsan bende orda yazdım işin gırgırını bırakıp orayıda okuyabilirsin.

• 4 tip var bence 4. tip durmadan defans çizgisini bozmaya çalışıp boş alana koşu yapan forvet olur olursa. E oda burak işte.
  • 3 tip forvet mi var ?

Basıp giden forvetler nerede ?

Bence artık konu açma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

3 tip forvet mi var ?

Basıp giden forvetler nerede ?

Bence artık konu açma..

basıp giden derken? basıpgiden kavramı geniş bir kavram 3 özelliğe de girebilir.
  • quote:

bir memleket düşünün, interneti var, tv leri var, kitapları var, istediğin zaman istediğin araştırmayı yapabilirsin, eğitim seviyesi öğretmenlerimiz az çok iyiler, aileler de az çok iyiler,

ama gel gör ki bunu değerlendiremeyen o kadar insan var ki şu memlekette, şu yorumlara bakın, tey allahım, zannediyorlarki kaale aldığımdan bu yorumu yapıyorum, hayır acıyorum ve üzülüyorum, bu basit forum bile insanların ne kadar kirli zihinlere sahip olduğunun ispatı...

mesela hemen üstümdeki şu 2 yorum... bu kişiler için gerçekten durum vahim.

Bize diyene kadar şu yazdıklarını bi tekrar oku istersen. Bu kadar kıskançlık fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

4 tip var bence 4. tip durmadan defans çizgisini bozmaya çalışıp boş alana koşu yapan forvet olur olursa. E oda burak işte.

diyorum ya işte adam dünya futboluna yeni bir anlayış kazandırdı. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.