Şimdi Ara

Tanımadığınız Birinin Not İstemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanımadığınız biri not istediğinde ne yapıyorsunuz arkadaşlar?
    Özellikle vize ve final döneminde geçen hafta var mıydın, yazdıklarının fotoğrafını çekebilir miyim diyenlerle çok karşılaşıyorum. Kalan zaman okula bile uğramıyorlar.
    Sizler ne cevap veriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 20 Mart 2017; 20:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğuk ve ciddi biri olunca sormuyorlar. Denendi onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde çok sıkı tutmam.Fakat nadiren biri istediğinde de veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Soğuk ve ciddi biri olunca sormuyorlar. Denendi onaylandı.

Aynı durumdayım lakin fayda etmiyor.

• Onlar not veriyor bende onları çalıstırıom

• Dünya fani ölüm ani bir kez versen ne olur yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Direk veremeyeceğini söyle. Notu alan sağ olsun arkadaş notu verdi yerine buldum birinden haha çok iyi ya diye düşünüyorlar genelde, gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Direk veremeyeceğini söyle. Notu alan sağ olsun arkadaş notu verdi yerine buldum birinden haha çok iyi ya diye düşünüyorlar genelde, gerek yok.

Çekemezsin deyince neden gibisinden cevapla karşılaşacağımı bildiğimden çünkü biliyorum yüzsüzlükte sınır yok.

Var ama karışık, tam değil anlamazsın deyip geçiyorum genelde.

Kendileri gezsin tutuşunca gelsinler not istesinler. Ha parttime filan çalışan vardır o zaman veririm notları seve seve.

• Hocam birilerine hayır demeyi bilmiyorsanız birine hayır demeyi öğreneceğiniz yegane yerlerden biri üniversite.

Konuda yazdiklarinizi okudugumda dusunceli bir kisi izlenimi verdiniz bana buyuk bi ihtimal de oyle birisinizdir ama siz bu dsunceli kisiliginizden oturu yeri geldiginde hayir demeyi bilmezseniz hayir demeyi ertelerseniz ileride uzulen siz olursunuz. O sizden not isteyenler de bir kac gun sonra sizi unuturlar bile. Herkes kendi ekmegine bakiyormus sonucta. Bencillige bu tip kiliflara sarmalayip kendilerini hakli gostermeye clisiyorlar ama kendilerinin ne kadar kucuk isler pesinde kosturan kucuk insanlar oldugunu karsiya yansitmaktan oteye gidemiyorlar ne yazikki.

Konuda bir yorumunuzda dediginiz gibi part time calisanlarin gecerli mazeretleri olanlara verin. Gecerli mazeretlerden kastim ailesine yuk olmamak vs. icin part time calisanlar bazilari sirf daha fazla gezip tozmak icin part time clisiyor bu kisileri iyi ayirt edin.

Oyle gezip, tozup, dersleri asip bir yerleri tutusunca not iateyen tiplere acimyin en rencide edecek sekilde hayir deyin. Bir daha size bu tip rahatsizlik veremez asalaklar.

Ben burada dirsek curuturken, esek gibi kicimi kirip bir yerlerimi yirtarak not tutmaya calisirken siz it gibi geziyordunuz siz de benim gibi esek misali calisip not tutsaydiniz ben de biliyordum sizin gibi it gibi gezmeyi ama sirf sizin gibi ise yaramz asalak olarak milletten not dilenecegime onurmla gururumla dik yururum daha iyi dedim not tuttum. Umarim o asalak beynine bir seyleri sokabilmisimdir dersin.

Buyuk ihtimal calisir ama yine de karsindakilerin serseriligine, sana sirf bu yuzden zarar verip veremeyceklerine gore dozunu ayarlarsin.

• Ben de ilk kez geçen hafta istedim. Sadece bir kez oldu bu. Kimseye vermeyi sevmiyorum isteyen de olmadı ama.
  • Bilader siz ne içiyonuz?Adama hangi gerekçeyle istiyosun diye mi sorucaksınız?Part timesan ok değilsen vermem bu ne ya

• çana göre değişir

• Genelde şu olur..

Sene boyu düzenli not tutulur tüm dersler dinlenir..

Biri gelir tüm sene 3-4 derse girmiştir..

Son hafta senden notları alır..

Vize ve finalde daha yüksek not alır..

Kendi notlarımla nasıl olurda düzgün çalışamadım düşüncesi alır..

O BA alır sen CC, üzülür geçersin..
  • Eğer ki tek bir haftayı istiyorsa veririm, aynı duruma ben de düşebilirim çünkü. Baştan itibaren istiyorsa söylerim acelem var hocam maalesef veremem diye.

• ben de not almıyorum kitaplarım bile tertemiz xd
    derim
  • Şu notunu kıskananları hiç anlamam selam sabah vermeyen adama hadi neysede bazıları muhabbeti olan elemana bile vermiyor bu bence bencillik iş hayatında da bu tipleri zaten kimse sevmez onlarda başarımı çekemiyorlar diye düşünür korkmayın kimse sizden aldığı notla yüksek puan almaz o nota eşşek gibi çalışır anca öyle neticede onunda bi emek vermesi gerekiyor valla bana çok saçma geliyor ayrıca sadece nota çalışarak kimse iyi not alamaz hocalar derste çıkacak sorulara kadar her ayrıntıyı işler derse gitmeyen adam zaten sadece o notlarla dersi geçebiliyorsa ya siz berbat bir bölümde okuyorsunuzdur yada notu verdiğiniz kişi zaten zeki bir elemandır

• enayiliktir burda hala verilmesi gerektigini savunanlar var

• Versen ne olacak arkadaş çan yoksa kime ne zararı var. Sen not tuttun daha iyi öğrendin o tutmadı belki senden yüksek aldı ama o bir hafta sonra unutacak sen hatırlayacaksın. Belki bazı sıkıntıları vardır vs vs Kimin ne derdi var bilemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyche of Batman

Hocam birilerine hayır demeyi bilmiyorsanız birine hayır demeyi öğreneceğiniz yegane yerlerden biri üniversite.

Konuda yazdiklarinizi okudugumda dusunceli bir kisi izlenimi verdiniz bana buyuk bi ihtimal de oyle birisinizdir ama siz bu dsunceli kisiliginizden oturu yeri geldiginde hayir demeyi bilmezseniz hayir demeyi ertelerseniz ileride uzulen siz olursunuz. O sizden not isteyenler de bir kac gun sonra sizi unuturlar bile. Herkes kendi ekmegine bakiyormus sonucta. Bencillige bu tip kiliflara sarmalayip kendilerini hakli gostermeye clisiyorlar ama kendilerinin ne kadar kucuk isler pesinde kosturan kucuk insanlar oldugunu karsiya yansitmaktan oteye gidemiyorlar ne yazikki.

Konuda bir yorumunuzda dediginiz gibi part time calisanlarin gecerli mazeretleri olanlara verin. Gecerli mazeretlerden kastim ailesine yuk olmamak vs. icin part time calisanlar bazilari sirf daha fazla gezip tozmak icin part time clisiyor bu kisileri iyi ayirt edin.

Oyle gezip, tozup, dersleri asip bir yerleri tutusunca not iateyen tiplere acimyin en rencide edecek sekilde hayir deyin. Bir daha size bu tip rahatsizlik veremez asalaklar.

Ben burada dirsek curuturken, esek gibi kicimi kirip bir yerlerimi yirtarak not tutmaya calisirken siz it gibi geziyordunuz siz de benim gibi esek misali calisip not tutsaydiniz ben de biliyordum sizin gibi it gibi gezmeyi ama sirf sizin gibi ise yaramz asalak olarak milletten not dilenecegime onurmla gururumla dik yururum daha iyi dedim not tuttum. Umarim o asalak beynine bir seyleri sokabilmisimdir dersin.

Buyuk ihtimal calisir ama yine de karsindakilerin serseriligine, sana sirf bu yuzden zarar verip veremeyceklerine gore dozunu ayarlarsin.

Zaten geziyorlar hocam part time muhabbetini hani bana burada belki çalışıyodur yardımcı olsana gibi yorumlar geleceğini bildiğimden yazdım yoksa hiçbirinin çalıştığı yok.

Altta bi arkadaş demiş bile part timesa ok değilse vermem ne ya diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Şu notunu kıskananları hiç anlamam selam sabah vermeyen adama hadi neysede bazıları muhabbeti olan elemana bile vermiyor bu bence bencillik iş hayatında da bu tipleri zaten kimse sevmez onlarda başarımı çekemiyorlar diye düşünür korkmayın kimse sizden aldığı notla yüksek puan almaz o nota eşşek gibi çalışır anca öyle neticede onunda bi emek vermesi gerekiyor valla bana çok saçma geliyor ayrıca sadece nota çalışarak kimse iyi not alamaz hocalar derste çıkacak sorulara kadar her ayrıntıyı işler derse gitmeyen adam zaten sadece o notlarla dersi geçebiliyorsa ya siz berbat bir bölümde okuyorsunuzdur yada notu verdiğiniz kişi zaten zeki bir elemandır

İlk cümleyi okudun mu ilk mesajımdaki?

Tanımadığınız biri dedim zaten hepi topu sınıfta 3-4 kişiyle muhabbetim var. Not sakladığım filan yok ama gidip te sınıfta sen not tutarken manda gibi sırada yatan adama telefonla oynayana niye not verecekmişiz?

Merak etme beni geçer gibisinden bi derdim yok geçebiliyolarsa buyursunlar geçsinler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.