Şimdi Ara

Tanımadığın kızla ilk defa tel konuşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
5.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanıdığım insanlarla yüz yüze veya telefonda konuşmakta sıkıntım yok fakat ilk defa tanımadığım yani daha önce yüz yüze görüşmediğim bir kızla telefon görüşmesi yapacağım normal yazıştık iyi anlaştık,artık aramayı düşünüyorum.Fakat kitlenmekden ve kötü bi izlenim vermekten korkuyorum.Tavsiyeleri bekliyorum bir çoğunuz belkide farkları yok aynı şey doğal ol diyecek biliyorum,belkide konuşurken öyle zatn doğal olarak herşey gelişecek iyiye gidecek laf lafı açacak olması gerektiği gibi ama buraya yazayım içimi dökeyim dedim ekstra tavsiyesi olan tecrübelileri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -zeitgeist-

Arkadaşlar tanıdığım insanlarla yüz yüze veya telefonda konuşmakta sıkıntım yok fakat ilk defa tanımadığım yani daha önce yüz yüze görüşmediğim bir kızla telefon görüşmesi yapacağım normal yazıştık iyi anlaştık,artık aramayı düşünüyorum.Fakat kitlenmekden ve kötü bi izlenim vermekten korkuyorum.Tavsiyeleri bekliyorum bir çoğunuz belkide farkları yok aynı şey doğal ol diyecek biliyorum,belkide konuşurken öyle zatn doğal olarak herşey gelişecek iyiye gidecek laf lafı açacak olması gerektiği gibi ama buraya yazayım içimi dökeyim dedim ekstra tavsiyesi olan tecrübelileri bekliyorum

soruda cevabı yazmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi ben yatmadan editle bekliyorum

• Bundan 1.5 ay önce arkadaş aracılığı ile sevgili yapmıştım buluşmadan çıkmıştık telefonda o kadar sakinimki ağzımdaki nefes sesi bile kıza gidiyordu sen koşuyormusun flan dedi bide böle cool konusmaya çalıştım çok malca oldu bence sesin etkili olmalı zor bişey olmalı telefondan konusunca sevgili aşamasına yakın olmuş olursun

• Bakıcaz artık gelişine bırakıcam umarım kitlenmem :P Dediğim gibi daha önce yüz yüze konuştuğun hakkında bir şeyler bildiğin,davranışlarını tahmin ettiğin biriyle konuşmak kolay ama sadece yazıştığın kişiyle anlaşmak zor,sonuçta yazarken karşı tarafın duygularını ve tepkilerini tam analayamıyosun ':)'' gibi sahte bi gülücük koymuş olabilir..

Umarım iyi geçer şimdilik sadece yazışmakla iyi anlaştık bakıcaz bakalım ekstra muhabbet tavsiyeleri olan varsa ilk konuşulan kişiyle muhabbeti açmak ve genişletmek için yardımları bekliyorum
  • kitlenme aşırı kötü bi durum karşı tarafta bişi demiyor mal gibi bekliyorsunuz başıma bi kere geldi
  • Ben internetten veya smsle falan da konuşmadan direk aramıştım

(ben ettim sen etme dicem de yazışmışsan daha önceden sorun olmaz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zeitgeist-

quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

kitlenme aşırı kötü bi durum karşı tarafta bişi demiyor mal gibi bekliyorsunuz başıma bi kere geldi

İşte o gibi durumda konuyu hemen nasıl uzatmalıyım?Yorum yazan arkadaşlara en azından derdimi okudukları ve bir şeyler söyledikleri için teşekkürler son kez uplıyorum konuyu.Muhabbet ustaları tavsiye versin :P

Hemen dün ne yaptığını sorabilirsin yada ertesin gün işi yoksa onunla biyerde çay kavhe vs içmek istediğini belirt o kendini naza çekerse sen üstüne git iyi bir konuşma olabilir :)

yada tam tersi seni sağlam tersler ;)

• kendini ağırdan sat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.