Şimdi Ara

Tanımadığın kıza ilk mesaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam artık kızların gözü açıldı kolay kolay düşmüyorlar nette o yüzden işin zor. Bir kız seni reelde hiç görmediyse sen ona ne mesaj yazarsan yaz, diğer kutusuna düşen bir yığın mesajdan bir tanesisin sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Ben Mesut Çevik de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taktikleri kizlar çoktan çözmüstür bana durduk yere biri gelecek story'ime yazacak felan filan.Reel harici zor bana göre ama millet nasil yapiyor bilmem.

• Eğer ortalama üstüysen . bile yazsan sohbet kurarsın, eğer ortalama altıysan şiir de yazsan düşüremezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sehire gelmeyi düşünüyorum tavsiye eder misin dedim, o da evet çünkü orda bende varım dedi.
  • bence tamamen dış görünüş. dış görünüşünüzü beğenmeyen içinizi zaten merak etmiyor.
  • Up

• Komşunun verdiği patlıcan güveci fotoğrafını atıp , memlektimin dört bir yanından yetişen domates biber patlıcan leziz bir şekilde yemek olmak için şu ufacık tencerede bir araya geldiler , mevsimin yağmuru ile sulandılar. ..... Sonra merhaba dedim.

Şu anlatmak istedim maraşın biberi ile ankara ayyaşın dometesi bir tencerede bir araya gelebiliyorsa, biz ikimizde tek kişilik kanepede bir araya gelebiliriz şeklinde

Sonra fotoğrafımı istedi , herşey maf oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

bence tamamen dış görünüş. dış görünüşünüzü beğenmeyen içinizi zaten merak etmiyor.
    İyi de dış görünüş sürekli değişiyor. Dış görünüşten kastınız kalbinin güzelliği yüzüne vurması güler güvenilir olmasımı,

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Hocam seni ilk kez gören nereden bilecek kalbini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cediosman

Hocam seni ilk kez gören nereden bilecek kalbini
    Az çok belli olur.

• Merhaba yoksa selamunaleykum mu demeliydim ehexd
  • s.aleyküm dilara ben mustafa.

dilara yerine kızın, mustafa yerine kendi adını yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 5 Mayıs 2020; 14:57:27 >
  • Tanımadığım kıza ilk mesaj yaz

• Tanımadığım kıza yazmazdım.
  • tanıdığın kıza ortak bir konudan yürürsün bkz : ders not vs.
    tanımadığın kıza story den yürüyebilirsin attığı şeye göre o an beyin felaket çalıştığı için elbet aklına bir cümle gelir slm nslsn gibi şeyler asla yazma.

ben hesabımdan bi kızın postlarını fullemiştim -daha doğrusu arkadaş benim telefondan yapmış :d - o mesaj atmıştı foton yok beğenemiyorum diye. ilerleyen zamanda neden yazdın deyince attığın storyler çok hosuma gidiyordu zeki birine benziyorsun demişti mesela. eğer yazacağınla uzun süre takipleşiyorsan kafasında belki bişeyler oluşmuştur
  • Nude attım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.