Şimdi Ara

Tanımadığım kızla nasıl tanışabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı zamanlar kafelerde otururken bir bayanla uzun uzun kesiştiğimiz oluyor ya işte o zaman nasıl gidip ona tanışma teklifinde bulunulur?
    Var mı aranızda Don Juan ya da bir Casanova

• Sana acı gerçeği söylüyorum :

''Hiçbir zaman o kızlarla tanışamayacaksın.''
  • Bir kez gözümle gördüm. Kafede oturuyoduk işte nargileleri tüttürüken bizim arkadaş karşı masada kızla bayağı bayağı kesişiyordu. Sonra gitti kalktı yanınıza oturabilir miyim dedi kızlarda buyrun dedi sonra bi sohbet bi muhabbetler döndü telefon numarasınıda aldı kızın sonra sevgilisi olduğu halde gitti buna da teklif etti. Şu anda sevgililer ben ise bugün kız arkadaşını aldatan yarın beni kim bilir nasıl hançerler diyerekten muhatabımı kestim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Bir kez gözümle gördüm. Kafede oturuyoduk işte nargileleri tüttürüken bizim arkadaş karşı masada kızla bayağı bayağı kesişiyordu. Sonra gitti kalktı yanınıza oturabilir miyim dedi kızlarda buyrun dedi sonra bi sohbet bi muhabbetler döndü telefon numarasınıda aldı kızın sonra sevgilisi olduğu halde gitti buna da teklif etti. Şu anda sevgililer ben ise bugün kız arkadaşını aldatan yarın beni kim bilir nasıl hançerler diyerekten muhatabımı kestim

Bunun yeri ve zamanı var yanlış zamanda yaparsan rezil olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Bir kez gözümle gördüm. Kafede oturuyoduk işte nargileleri tüttürüken bizim arkadaş karşı masada kızla bayağı bayağı kesişiyordu. Sonra gitti kalktı yanınıza oturabilir miyim dedi kızlarda buyrun dedi sonra bi sohbet bi muhabbetler döndü telefon numarasınıda aldı kızın sonra sevgilisi olduğu halde gitti buna da teklif etti. Şu anda sevgililer ben ise bugün kız arkadaşını aldatan yarın beni kim bilir nasıl hançerler diyerekten muhatabımı kestim

vay arkadaş millet bir tanesine hasret adam götürüyor

"tanışabilir miyiz bağğğğğyan" felsefesini hayatımızdan çıkarmamız gerek.ortak bi nokta bulup ordan girince zaten sohbet muhabbet illa geliyor arkası

• Çakmak ya da herhangi birşey isteyebilirsin . Herhangi bir konu hakkında birşey sorabilirsin
  • Tanışarak tanışabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Einstein mode on

Tanimadigin biri ile tanisirsin

Tanidigin biri ile tanisamazsin zaten.

Einstein mode off

Saka bir yana uzun uzun kesistigin birine goz kirp gulumser veya iyibir tepki verirse git yanina oturabilir miyim de muhabbete gir. Kendinden emin bir sekilde konusursan sirf o yuzden bile verir. Nosunu tabi.

Sana tavsiyem aptal asik bilmem ne filmi vardi 3.kelimeyi unuttum filmin. Yaz googleye cikar o filmde barda tanimadigin kadinlarla nasil tnisilir onu ogretiyorlardi adama tam senlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Çakmak ya da herhangi birşey isteyebilirsin . Herhangi bir konu hakkında birşey sorabilirsin

Nasıl çakıcaz acaba
  • bir iki kere masanın yanından geç eğer sen geçerken gözler sana bakıyorsa muhabette girebilirsin demektir.
  • Gidip yanlarına otur demişsiniz de o kadar cesaret yok bende. Reddetme ihtimali var, izin isterken panikten dil sürçme olayı var
  • Kızın yanına oturunca böyle bir moda girmede:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Gidip yanlarına otur demişsiniz de o kadar cesaret yok bende. Reddetme ihtimali var, izin isterken panikten dil sürçme olayı var

Ne kadar buradan öğrenerek yapmaya çalışsan da yapamazsan, içinden cesaret gelmedikçe olmaz.

O cesaret hiç gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Gidip yanlarına otur demişsiniz de o kadar cesaret yok bende. Reddetme ihtimali var, izin isterken panikten dil sürçme olayı var

Birak reddersin pasam reddetse nolacak sanki o redderse baskasi reddetmez oyle oyle bulursun yolunu

• Kafede çalışıyorum. Çalışan sayısı az, müşteri çok. Astarmak istedigim her kıza her türlü astarıyorum.

İlgi görmek hoşlarına gidiyor, bunun farkına vardıgım aksam faceten ekliyorum, bazen onlar ekliyor.

Sonuc; kafelerde garson,komi demeden işe girin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDingy

Sana acı gerçeği söylüyorum :

''Hiçbir zaman o kızlarla tanışamayacaksın.''

Bu tür konularda hemen ön sıradasın ahbap senınde bı eksık yanın bu hadı ıtıraf et
  • kıskandım lan çocuğu

• Yanlış cümle :"Tanışabilirmiyiz" bunu sakın kullanma "oturabılırmıyım " kızların cok azına kullanılabılır buda kızı ıyı tartıp kullanabılırsın.Bunlar denendı onaylandı bendegecen böyle bı konu acmıstım ama ben gıdemedıgımden degıl gıdıp basarısız oldgum ıcın konu actım aklıma baska yapmaman gereken olursa yazarım ha bırde heycanlanıosan önden bır ıkı kızla gıt konus beklentı ıcınde olma sadece alıstırma ıcın onları kullandıgının farkında ol reddedılmek koymasın yanı asıl mac ıcınhazırlan falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.