Şimdi Ara

Tanıdığım iki arkadaş ww araçlarını satışa çıkardı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde bir arkadaşım var Ferit adında biraz kel falan bir çoçuk. Hala alıp satıyor hayret bir şey dedim kendi kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Emisyon emisyon diye bitiyor millet

Yazılım atınca sanki o aracın daha fazla yaktığı yakıt mazot değilde su gibi konuşuyorlar

Adama madem emisyon çevre okadar önemli neden aracına yazılım attırıp dumanlı geziyosun demezlermi?

O Emisyondan çakan tdı'lar en azından duman atmıyorlar sizin chıplı araçlarınızın arkasından gelirken nefes darlığından başımız dönüyor.

Bu forumun gerçekten dış dünya ile ilgisi yok ve çoğu fakir.Araçlar pahalı derler dışarıda millet 100.000 TL'lik araçlara bedava diyor Pantolon alır gibi alıyorlar.Dışarda kıyamet gibi Highline passat var.Bu forumdakilerinde eline 180.000 TL Verin 190 PS 2.0 TDI Highline passat almazlarsa bende birşey bilmiyorum.

Şahsen 60 bin bütçem vardı
    imzamdaki aracı aldım.
    Babama alıyoruz haftaya 1.4 passat comf. harvard mavi + cam tavan alıyoruz , 92 bin tl
    Piyasaya bak , 92 bin liraya ne alacaksın ki başka geniş araç?
    Kamyon gibi yakan insignia mı ? Kasasını oturtamamış mondeo mu? bomboş a3 sedan mı ?

• Bayilerdeki durumada bakmak lazim millete kur arti bindirdik derken kolaydi simdi ne yapacaklar bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba sonu Chevrolet gibi olurmu indirim piyasadan cekilme falan...vbbb....

• VW firma olarak kişileri kandırıp dolandırmadı. Emisyona göre vergi alan tüm devletleri dolandırmış oldu. Dolayısıyla çok yüklü miktarda tazminatlar ödemesi çok olası. Batar mı bilmem ama Türkiye dışında herhangi bir yerde eski prestijine(!) kavuşabileceğini sanmıyorum.

Türkiye için konuşursak bu dolandırıcılık hiçbirşeyi etkilemez, dolandırıcı olması kötü birşey olarak algılanmaz. Bugün en az 3 farklı kişiden "fiyatları ucuzlar biz de alırız, keh keh keh.." tarzında cümleler duydum. Siz zehirlenmeyin gelin biz zehirleniriz en azından "kaliteli zeher bu alaman zeheri" der ve emisyon sebebiyle satamadıkları ne kadar araç varsa talep ederiz.

• Araclari satmak kisinin insiyatifi ancak hukuken firmaya yaptirimda bulunulabilecegini arastiracak bir kisi varmi tr sinirlari icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Emisyon emisyon diye bitiyor millet

Yazılım atınca sanki o aracın daha fazla yaktığı yakıt mazot değilde su gibi konuşuyorlar

Adama madem emisyon çevre okadar önemli neden aracına yazılım attırıp dumanlı geziyosun demezlermi?

O Emisyondan çakan tdı'lar en azından duman atmıyorlar sizin chıplı araçlarınızın arkasından gelirken nefes darlığından başımız dönüyor.

Bu forumun gerçekten dış dünya ile ilgisi yok ve çoğu fakir.Araçlar pahalı derler dışarıda millet 100.000 TL'lik araçlara bedava diyor Pantolon alır gibi alıyorlar.Dışarda kıyamet gibi Highline passat var.Bu forumdakilerinde eline 180.000 TL Verin 190 PS 2.0 TDI Highline passat almazlarsa bende birşey bilmiyorum.

Şahsen 60 bin bütçem vardı
    imzamdaki aracı aldım.
    Babama alıyoruz haftaya 1.4 passat comf. harvard mavi + cam tavan alıyoruz , 92 bin tl
    Piyasaya bak , 92 bin liraya ne alacaksın ki başka geniş araç?
    Kamyon gibi yakan insignia mı ? Kasasını oturtamamış mondeo mu? bomboş a3 sedan mı ?

adam haklı a3 dizel olmuş 111 bin. passat ucuz bile kalıyor yanlarında. tam f/p arabası olacak yakında

• DrMobile kullanıcısına yanıt
    Sen konuşma sana yazmadık.
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Ne tiribi la Torna mühendisi

Edit:Yazdığı mesajı alıntılamadım diye fırsat bu fırsat silmiş

Ulan ne ezik adamlarsınız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 29 Eylül 2015; 18:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Şahsen ben satmayı düşünmüyorum burdan çıkacak sonucu bekliyorum.

Hayırdır yazmıyordun sen bölüme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

quote:

Bende mi satsam ne yapsam ?
    Ama satsam bunun yerine ne alacağım ki ? En iyisi zaten bu

mercedes c
    bmw 5
    yeni audi a4
    audi a6

imkan varsa bunlar yoksa golfe devam

Kardeş kafan çok karışık

• quote:

Adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Kötü mü yaptım? :(

• Bugun insaatta camci ustalar cam takmaya geldi. Ustanin biri 74 milyara jetta almis ayni fiyata geri satmis. Vw'nin degeri dusmuyor diyor usta , adam hakli
    Benim bildigim 0 arabanin kontagini cevirdin mi , o arac bi 5,10 milyar aşşa inmesi lazim valla hayret bisey ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Temelyus

Bugun insaatta camci ustalar cam takmaya geldi. Ustanin biri 74 milyara jetta almis ayni fiyata geri satmis. Vw'nin degeri dusmuyor diyor usta , adam hakli
    Benim bildigim 0 arabanin kontagini cevirdin mi , o arac bi 5,10 milyar aşşa inmesi lazim valla hayret bisey ya

bir deneyin isterseniz.. nasılsa zarar yok.. bindiğiniz yanınıza kar kalır..
    nikiniz isminizden alınma ise kafa bulmuş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 29 Eylül 2015; 19:34:21 >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Yok ustam adim mert , tek bana anlatmiyordu baya kalabalikdik . benim 74 milyarlik araba alcak imkanim yok . hem olsa bile gerek yok jettaya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Kötü mü yaptım? :(

Yoo.

Astra K güzel olmuş.

• Piyasanin durumuna göre ww araclari deger kaybi yasamakla karsi karsiya

• bence o arkadaşlar araba değeri düşer kaygısıyla satışa çıkarmışlardır yoksa vw'nin yaptığı hile filan bizde pek kimsenin umurunda olmaz.
  • quote:

şerefli markanın astra k modelini iceleyiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.