Şimdi Ara

Tampon Sürtme Çiziği Nasıl Giderilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamponu duvara sürttüm resimdeki gibi çizikler oldu. Bunu en güzel nasıl onarabiliriz. Pasta cila yapsam bir nebze geçer mi? Anlayanların fikirlerini bekliyorum.
     Tampon Sürtme Çiziği Nasıl Giderilir ?

Tampon Sürtme Çiziği Nasıl Giderilir?

Arabanızdaki tampona sürtme çizikleri oluşması can sıkıcı bir durum olabilir. Neyse ki, bu çizikleri gidermek için uygulayabileceğin birkaç yöntem bulunmaktadır.

Küçük ve Yüzeysel Çizikler için:

Küçük ve yüzeysel çizikleri gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Diş macunu kullanın: Diş macunu, tampon çiziklerini gidermek için hafif bir aşındırıcı görevi görür. Az miktarda diş macununu çizik bölgeye sür ve dairesel hareketlerle nazikçe ovala. Ardından, temiz bir bezle sil.
    • Kabartma tozu kullanın: Kabartma tozunu suyla karıştırıp macun kıvamına getirin. Macunu çizik bölgeye sür ve diş macununda olduğu gibi ovala. Ardından, temiz suyla durula.
    • Tırnak cilası kullanın: Şeffaf tırnak cilası, küçük çizikleri doldurmak için kullanılabilir. Tırnak cilanızı çizik bölgeye sürün ve kurumaya bırakın. Fazlalığı nazikçe silin.

Daha Derin Çizikler için:

Daha derin çizikler için daha güçlü yöntemler gerekebilir:

• Zımpara kağıdı kullanın: 2000 veya 3000 grit zımpara kağıdı kullanın. Zımpara kağıdını çizik bölgeye ıslakken nazikçe ovala. Ardından, çizikler giderilene kadar daha ince grit zımpara kağıtlarına geç.
    • Tampon onarım kiti kullanın: Tampon onarım kitleri, derin çizikleri gidermek için özel olarak tasarlanmıştır. Kiti talimatlara göre kullanın.
    • Profesyonel yardım alın: Daha ciddi çizikler için bir oto tamircisine veya boyacıya başvurmanız gerekebilir.

Önemli İpuçları:

• Herhangi bir yöntemi denemeden önce tamponu iyice temizleyin.
    • Ovalama yaparken aşırı güç uygulamayın.
    • Çizik giderme işlemini tamamladıktan sonra tamponu balmumu veya koruma spreyi ile koruyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üstüne evden biraz cif alıp ovala fazla etrafa taşırmadan çıkıyosa boyada bişey yoktur. Üstüne cila at ama temizledikten sonra en etkilisi ve az yorucusu cif dene bence.
  • Hocam nette rütuş boyaları var. Araç koduna göre sipariş edip ince bir fırçayla güzel işçilik çıkarırsan çok da belli olmayacak bir görüntü elde edebilirsin.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pasta cila olmaz ona hocam. Rötuş yapın ardından pasta cila geçin. Zaten beyaz renk baya verim alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.