Selam dostlar, Tampon lip tutuculara bu ara merak saldım, araştırdım internette bulamadım. Yabancı sitelere girdim TR gelişi en aşşa 150-200TL başlıyor, kendim neden yapamıyayım ki dedim ve ortaya şöyle bir şey çıktı. Malzemeler 2 Adet Dolap Pistonu :) 25TL (Toplam) 1 Adet Kırmızı Sprey 15TL 1 Adet Vernik Sprey 15TL Pistonlar Şekildeki Gibi https://i.hizliresim.com/vyeqT0.jpg Boyadım Süsledim, Vernikledim Son hali https://i.hizliresim.com/AWWAal.jpg Araca henüz uygulamadım, örnek resim araçtaki gibi olucak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 3 Kasım 2020; 20:15:52 > |
Tampon / lip tutucu yaptım. Nasıl? SSli

-
-
Mühendisler ve tasarımcılar: Aracın şu bölümüne şöyle bir kıvrım koyalım ki daha aerodinamik olsun.
Apaçiler ve ricerlar: Tampona dolap pistonu takam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
at penisine konmuş kelebek gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulousat penisine konmuş kelebek gibi.
Hocam, kahkaha attım gece gece yav ne alemsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Mühendisler ve tasarımcılar: Aracın şu bölümüne şöyle bir kıvrım koyalım ki daha aerodinamik olsun.
Apaçiler ve ricerlar: Tampona dolap pistonu takam.68 beygirlik araca ne aerodinamiği hocam :)
0-100 kmh 15 saniye, 100-160 (Fabriya çıkışlı 160) 20 saniye...
Aerodinamik diyorsunuz
100 den sonra Kasko yok, muska var diyoruz.
-
İnternette de var bu arada urun.n11.com
TAMPON LİP EK TUTUCU AMORTİSÖR Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/performans/tampon-lip-ek-tutucu-amortisor-P404824443
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
İnternette de var bu arada
https://urun.n11.com/performans/tampon-lip-ek-tutucu-amortisor-P404824443Hocam folyo ile gönderiyorlar araştırdım, oda bir süre sonra atma yapıyor.
Yapıştırma yapıştırıyorsunuz üzerine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM668 beygirlik araca ne aerodinamiği hocam :)
0-100 kmh 15 saniye, 100-160 (Fabriya çıkışlı 160) 20 saniye...
Aerodinamik diyorsunuz
100 den sonra Kasko yok, muska var diyoruz.
Alıntıları GösterÖnemli olan ne kadar hızlı olduğun değil çıkabildiğin hızda ne kadar süre kalabildiğindir 👍 Hani o şekilde keyif alırsın araçtan ama tabi sana hoş geliyorsa tak sonuçta araç senin
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Önemli olan ne kadar hızlı olduğun değil çıkabildiğin hızda ne kadar süre kalabildiğindir 👍 Hani o şekilde keyif alırsın araçtan ama tabi sana hoş geliyorsa tak sonuçta araç senin
Alıntıları GösterHaklisiniz hocam fakat B sınıfı bir araçta 100 den sonrası güven vermiyor pek ve aerodinamiği pek etkilemiyor bu pistonlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 3 Kasım 2020; 20:30:25 > -
Dolap pistonunun olayi ne bazi hondalarda pejolarda görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6Haklisiniz hocam fakat B sınıfı bir araçta 100 den sonrası güven vermiyor pek ve aerodinamiği pek etkilemiyor bu pistonlar :)
Alıntıları GösterAsıl B sınıfı araçla keyfi çıkar, 800 kg lık suzuki swifti virajdan viraja resmen fırlatırdık zaten kısa ve hafif meret tutunuyor da acayip keyifli olurdu. Warm hatch olayı bu zaten yeteri kadar güç ve kısa rijit şasi kalanı da şoförde
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Dolap pistonunun olayi ne bazi hondalarda pejolarda görüyorumŞöyle bir olayın apaçi işi taklidi bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Asıl B sınıfı araçla keyfi çıkar, 800 kg lık suzuki swifti virajdan viraja resmen fırlatırdık zaten kısa ve hafif meret tutunuyor da acayip keyifli olurdu. Warm hatch olayı bu zaten yeteri kadar güç ve kısa rijit şasi kalanı da şoförde
Alıntıları GösterDireksiyon hissiz ama 4*4 olanlari cok eglenceli dedigin gibi clio dada benzeri bir durum var epey sert cok net direksiyonuyla keskin virajlar keyifli fakat his yok işte o hissizlik insani üzüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevilŞöyle bir olayın apaçi işi taklidi bence.
Alıntıları GösterMuhtemelen radyal ve eksenel kuvvetleri karsilamak için ekstra destek sağlıyor çünkü ciddi anlamda yük biniyordur o spoilerin üstüne
-
Suyu püskürttüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
zevk ve renk tartışılmaz diye diye tepmize çıktılar.
Ksura bakmaıyn ama şunu yapanıda ,takanıda, bundan hoşlananıda bu memleketten sürmek lazım
-
Lipinide al git burdan
En Beğenilen Yanıtlar

Apaçiler ve ricerlar: Tampona dolap pistonu takam. |
at penisine konmuş kelebek gibi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X