Şimdi Ara

TAMNEREDE neyin nesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi telefonuma bir msj geldi aynen sunlar yazıyor 7017 ye Takip yazın gonderip ucretsiz uye olun arkadaşlarınızın nerede oldugunu ögrenin . kullanıcı adı alan 1000 veya 5000ci olun bulbul navigasyon cıhazı kazanın bu konuda bılgısı olan varmı

• www.tam nerede.com
  • dün başladı bu servis.. içeriğini turkcell de duyurusu yapıldıktan sonra yayınlamayı düşünüyordum bende.

tam nerede ve turkcell neredeyim olarak 2 servis hayata başladı.
    kullanıclar karşılıklı olarak nerede olduklarına dair bilgi alabiliyor.
    neredeyim servisi ile haritadan o hattın nerede olduğunu görebiliyorsunuz mesala..
  • güzel bir seye benzıyor ama hala sitesini bulamadım
  • _http://www.tamnerede.com/

Sevdikleriniz Nerede?

TAKIP yazarak, 7017'ye yollayın. TamNerede size servis hakkında bilgi verici bir mesaj yollayacaktır. Bu mesaja cevap olarak EVET boşluk kullanıcı adı yazarak 7017'ye abonelik onay mesajınızı gönderin. TamNerede'ye hiç uğraşmadan, cebinizden tek kuruş ödemeden üye olun.

CEP TELEFONUNUZU VE KİMLİĞİNİZİ BİLMİYORUZ!

Bilgilerinizin güvenliği ve gizliliği bizim için ÇOK önemli. Kayıt olduğunuzda TamNerede'ye cep telefon numaranız değil, numaranızın sadece Turkcell'in bildiği bir yöntemle şifrelenmiş hali ulaşır. TamNerede tüm konum sorgularını bu şifre aracılığı ile yapar. Şifreyi telefon numaranızla eşleştirmek veya kim olduğunuzu bilmek TamNerede sistemi açısından mümkün değildir! Dolayısıyla cep telefon numaranız da dahil hiçbir özel bilginiz TamNerede sunucularında veya veritabanlarında saklanmaz, üçüncü şahıslara iletilmez.

Sevdiklerinizi Ücretsiz Ekleyin

TamNerede üyeliğinizi, sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla paylaşın. Onları da TamNerede'ye ücretsiz üye yapın. Takip etmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını biliyorsanız, EKLE boşluk kullanıcı adı yazarak, 7017'ye gönderin. Sizin ve sevdiklerinizin, gizliliği ve veri güvenliğinin korunabilmesi için aynı gün içerisinde, takip etmek istediğiniz kişiye, TamNerede tarafından bir onay mesajı gönderilecektir. Karşı taraftan takip onayı alındıktan sonra TamNerede size bilgilendirici bir mesaj yollayacaktır.

SMS Uygulaması

Yerini merak ettiğiniz kişinin konumunu sorgulamak için, NEREDE boşluk kullanıcı adı yazarak, 7017'ye gönderin.

Web Uygulaması

Web uygulamasından yararlanabilmek için, ilk olarak kendinize bir şifre yaratın. SMS aracılığı ile aldığınız kullanıcı adını yazarak, (şifre bölümünü boş bırakarak) giriş yapın. TamNerede, hesabınıza ait bir şifre yaratabilmeniz için sizi yönlendirecektir. Bu yönlendirme işlemi sırasında cep telefonunuzu yanınızda bulundurun. Şifrenizi yaratırken, TamNerede tarafından cep telefonunuza içinde onay kodu bulunan bir mesaj gönderilecektir.

Şifrenizi yarattıktan sonra, TamNerede.com'a kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın. Artık web arayüzünü kullanarak, daha ayrıntılı konum sorgu sonuçlarına ulaşabilir, Takip listenizi ve takip izinlerinizi yönetebilirsiniz. Yakın zamanda hizmete girecek, gelişmiş uygulamalardan da herkesden önce haberdar olabilirsiniz.

Ücretlendirme

Abonelik işlemleri ve ayarlar için yapılacak bütün mesajlaşmalar ücretsizdir. TamNerede servisinde konumu sorgulanan üyelerimiz herhangi bir ücret ödemezler. Başarılı bir sonuç döndüren her konum sorgusunda ise, (web'den veya sms aracılığı ile) sorguyu yapan kişi 2 standart SMS (4 Kontör) ile ücretlendirilir.

İptal Etme

TamNerede servisine olan aboneliğinizi dilediğiniz an durdurabilir veya takip izni verdiğiniz kişilerin iznini iptal edebilirsiniz. Aboneliğinizi geçici olarak durdurmak için KAPAT yazıp 7017'ye gönderin. O andan itibaren hiçbir kullanıcı yerinizi öğrenemeyecektir. AC yazıp 7017'ye gönderirseniz, yeriniz tekrar sorgulanabilir duruma gelir. Takip izni iptali için IPTAL boşluk kullanıcı adı yazıp gönderirseniz o kullanıcının takip listesinden kalıcı olarak çıkartılırsınız.

• 4 Kontor çok yau. Bu arada SMS le sorgu yapıldığında tam olarak nasıl bir mesaj geliyor? Mesela sadece oranın Hücre Yayını bilgisini gönderiyorsa boş birşey. Kıskanç sevgililerin işine yarar en çok.
  • xx mah xx cad xx sok sadece o da yeterlidir :)

artı olarak sana yakın olan önemli yerleride msj olarak geliyor.. xx eczanesi 300 mt gibi..

örnekler güzel aslında deneyin bence 4 kontör :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama kişini de kullanıcı adını bılmek gerekıyor herhangi birini yapamayız
  • üye olan var mı :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

üye olan var mı :))

var
  • denedinmi peki
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

var
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

denedinmi peki
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

var

yok deneme yapmadım. sedece kayıt oldum
  • birisi deneyip aktarsa ne olduğunu bende kaydolcam
  • üyelikte 4 kontör istemiyor...

Her takip ettiğimiz sorgu da 4 kontör kesiyor galiba

Bende üye oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 19 Şubat 2009; 21:28:00 >
  • gelen mesajlarda neler yazıyor onu merak ettim.
    Mesela arkadaşımızı kaydedince ona n şekilde bi mesaj gider?
    İzleniyorsunuz haberiniz olsun mu dicek?
  • ya ben üye oldum sayılır ama birşey soracağım mesela ben birinin beni bulmasını istemiyorum, o benim kullanıcı adımı bulup ekleyebilir mi ?? Nasıl bu iş, ben üye olmayı düşünmüyorum bilmiyorum güvenlik olayında takıldım
  • sanırım sana onay mesajı gönderiyorlar.senden habersiz söylemiyorlar yerini
  • KAPAT YAZIP 7017 Yollarsanız sizi kimse listesine eklese bile nerde olduğunuzu başkalarına söylemiyor...
  • ben üye oldum. benim işime çok yarayacak bu servis. şimdi benim anladığım kadarıyla yerini öğrenmek istediğim kişi beni ilk sefer kabul edecek.ondan sonra ben istediğim zaman onun nerede olduğunu öğrenebiliecek miyim? ve her sorguladığımda o kişiye onay msjı gitmeyecek değil mi? öyleyse iyi
  • Hiç gizlimiz saklımız kalmayacak yakında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.