Şimdi Ara

Türk Telekom hat iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Turkcell konusuna yazıyorum görülsün diye. Ben Türk Telekom faturasız hattımı dokuz gün önce e devletten iptal ettim burda problem yok hat iptal edildi ama Türk Telekomun borç alacak sorgulama sayfasında sitesinde hat aktif olarak gözüküyor. Birde hattı iptal eder etmez başkasına satılmış. İlerde problem olmasın diye btkya yazdım Türk Telekom aradı " problem yok dedi " e devletten iptal edilmiş diyor yani e devletten abone başlangıç sona erme tarihi var ama Türk Telekom sitesinde hat aktif. Ayrıca iptal edilmiş hat bir yıl havuzda beklemiyor mu. Sizce burda baz almam durum e devletteki veriler mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benimde benzer problemlerim vardı. https://forum.donanimhaber.com/telekoma-gecip-yanlislikla-hatti-iptal-ettirmis-oldum--160060078

Onlarca defa telekomla görüşme yaptım, iki defa üst düzey yöneticiye bağlandım. İkisininde dediği sizin üzerinize olup, iptal edilen hat bir sene boyunca adınıza saklanır. Bir sene işlem yapmazsanız, havuza düşer satılır dedi.

Bugün 5-6 gün önce yanlışlıkla iptal ettiğim iki adet hattımı ücretiyle satın aldım. (Hattım en son faturasız olduğu için adetine 400 TL ödedim)

E devletten de Tüketici Hakem Heyetine gerekli şikayetleri yaptım, bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awos -- 27 Kasım 2024; 22:43:35 >

• awos kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hattı geri almak istemiyorum peki bir yıl geçmeden hattın satılması problem yaratır mı. Ben hattı iptal etmişim e devletten iptal gözüküyor ama Türk Telekomun sitesinde hat aktif gözüküyor. 9 gün oldu hala böyle. İptal edilmiş hat nasıl bir gün geçmeden satılır. Hadi satıldı neden sitede hala aktif. Fotoğrafı attım hat sitede aktif görünüyor. Beni aradı beş gün önce Türk Telekom hat iptal edilmiş diyor sitede hattı deaktif yap dedim sürekli problem yok hat iptal edildi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD17E57D1 -- 29 Kasım 2024; 19:54:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.