Şimdi Ara

Tamirat Tadilat programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
11.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edd sonunda mezarcı Mike tan ayrıldı,Garage Revival adlı kendi programını yapacak.Kullanıcıların arabalarını tamir edecek,Araba S.O.S. programı benzeri.
    YouTube
    Edd Çin'in Garaj Revival Programı Pilotu: Golf GT (I)
    https://youtu.be/IaW9Sg5NPyE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

Adamlardaki paranın ne kadar değerli olduğunu görüyorum her izlediğimde pazarlıkta 100 200 poundun lafını yapıyorlar biz de 100 200 lira notere gidiş masrafı
    Benim de çok dikkatimi çekiyor adamlar 3-5 bin pound arasına harika araçlar alıyorlar ama alırken 100 pound in çık pazarlık ediliyor.Biliçli tüketici olmak+üstüne paranın değeri olarak düşünüyorum ben bunu
  • Edd in bilgi birikimi ne kadar mükemmelse mike da bi o kadar ölücü birisi

Edd in ayrıldığını şimdi öğrendim,millet programı onun için izliyordu,üzüldüm ayrılmasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannedersem yapım şirketleri bu tür programlarda araba tamiratlarının kısa insanlar arasında geçen diyaloglar,şaka,tartışma vs ların fazla olmasını istiyorlar.Çünkü bu program kadar tamirat kısmına önem veren insanları bilgilendiren başka bir program yok gibi.Programın yeni bölümünde yeni gelen eleman gerçekten edd'in yerini tutamıyor.Afganistandan dönmüş savaş gazisi gibi sürekli askeri bot ve kıyafetle çalışan fazla bilgilendirici olmayan ciddiyetten uzak bir tip.Genelde diğer otomobil programlarının çoğu tamircilerin kendi aralarındaki muhabbetleri ile geçiyor.Bu programa benzer sevdiğim bir program daha var.O ikilinin yaptığı programlar da gayet güzel.Hurda arabalar mıydı neydi programın adı hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 22 Temmuz 2018; 15:27:48 >
  • Ben de cok takip ediyorum
    bu adamın çevresindeki dost ve ahbapları bütün arabaları bu adama getiriyordur
    Çok değil 3 gün benimle olsa arabaya neler yaptırırım kimbilir.
    Adamın dukkanında bütün test cihazları ve her tür donanım nerdeyse var.
  • Bizim bir bölümde izlediğimiz tamirat-tadilat herhalde bir ay falan sürüyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bizim bir bölümde izlediğimiz tamirat-tadilat herhalde bir ay falan sürüyordur...
    Program haftalık olduğu için bence daha az sürüyordur ama kameranın arkasında tamiratın alt yapısını oluşturan bir ekip daha vardır zannedersem.
  • birde pol vardır gariban, araç bozulur gelir, yardım lazımdır koşar , gaza basılacaktır gelir adamın yüzü hiç gülmedi kaç programdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Edd sonunda mezarcı Mike tan ayrıldı,Garage Revival adlı kendi programını yapacak.Kullanıcıların arabalarını tamir edecek,Araba S.O.S. programı benzeri.
    https://youtu.be/IaW9Sg5NPyE
    Teşekkürler, takibe geçtim...

• Edd programdan ayrılmıştı. Youtube kanalında neden ayrıldıgının açıklamasını yapıyor. Ben sırf edd için ızlıyordum, hala denk geldıkçe ızlerım, yenı bolumlerıne hıc denk gelmedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

Bu program lari izleyince bizim usta bozuntularinin 5 para etmedigini daha iyi anliyoruz. Adam elinden geldiğince her seyi tamir etmeye calisiyor. Bizimkiler de hemen degismesi lazim diyor
    Altına imzamı atarım

Memlekette usta geçinenlerin bilgi seviyesini daha iyi anlıyorsunuz bu programı izleyince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edd başgan kırmızı çizgimizdir. Edd BAŞGAAN

Mekanik sanatkarı resmen adam. Sayesinde arabalar hakkında tomarla bilgi edindim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdeki sözüm ona yerli araba yapmaktan sorumlu 5 Babayiğidi koy, yanına CEO larını ekle, 1 Ed etmezler!
  • Bir Car SOS bir de bu programı seviyordum araba tamir temalı, Ed'in gidişine üzüldüm.
  • Edd reis

• bu adam deney olarak çok küçük bir sermaye ile başlayıp araç alıp satarak kısa bir sürede milyonluk araç almıştı.oyle bir programı vardı adını hatırlayamadım.

• Geçen arkadaşımla kahve içerken bu ikiliden bahsetmiştik ve methetmiştik elemanları

Cidden muazzam bir program,marka model farketmeksizin teşhis koyup ayarı çekiyorlar.Aralarındaki tatlı atışma da hoş.

99 model Slk kompressor'dan,1980 Alfa Romeo'ya,1970 Mg'lerden,1994 Ford Cosworth'e kadar birbirinden alakasız mimaride araçları hem mekanik hem kozmetik açıdan yapmaları muazzam bir iş.

En son steteskop ile Mercedes'in kompressorunu dinleyip tanı koyuyordu.

Boya takıntısı olan tipler ağlamaklı oluyorlardır,programda bazı araçları komple boyaya verdiklerinde

• turkiyede elle tutulur bir izlenesi program olmadiginin kanitidir bu dmax gibi kanallar, yurtdisinda ne kadar farkli ve kaliteli programlar oldugunu ogreniyorum bu sekilde

aksamlari tamirat tadilat izliyorum ve bunlar ustaysa bizim sanayidekiler ne diyorum yani

edd china ayrilmis artik kendi youtube kanalinda devam ediyor hatta golf mk1 yapmis aylar once

su an yayinlananlar eski sezonlar diye biliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • DMAX tek başına bizim tüm TV kanallarından daha başarılı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncak bebeğin kolunu bacağını söker gibi motor söküp takıyor adam. İzleyerek öğrenip arabayı kendim tamir modifiye etmek isterim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.