Şimdi Ara

Tam uyuyacakken yüksekten düşer gibi olup uyanmanın sebebini üniversitedeki hoca söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk insanlar mağaraları bile keşfetmeden önce vahşi hayvanlardan korunmak için ağaçların dallarında uyurlarmış.Ve ilk insanlar somali sudan civarlarında ortaya çıktığı için oradaki ağaçların dalları inceymiş.Yani kırılma riski çok yüksek bazı insanlar geceleri ağaçta uyurken aşağa düşüp vahşi hayvanlara yem oluyormuş.Bunu gören diğer insanların içine o korku saplanmış.Ve genlerden aktarıla aktarıla buraya kadar gelmiş yani o korku genlerimizden kaynaklanıyor dedi.Mantıklı geldi ama doğrumu bilemem

• Bizimde hocamus öyle dedi
    Ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb

hoca yemiş sizi
  • Genlere korku mu saplanmış?

Hiç bilimsel bir anlamı yok şunun bence
  • Ona küçük yav he'ler de
  • O hocana de ki; YAV HE HE

• İlk insanlardan bu yana görüntümüz ne denli değişti ama korku şeyi mi kalmış öyle

Hadi yedik hocam üzülmeyin deseydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav
  • Alakası yok benim hatırladığım kadariyla nabız yavaşlıyor ve beyin bunu ölüm olarak algılıyor ve sinyal yolluyor ondan öyle oluyor.

not : yanlış olabilir

• Yuksek binalar var amerikada ondan babam soyledi bana. Lunapark bu yuzdem var o korkuyu yasayamayanlar ve yeniden yasamak isteyenler icin

•  Tam uyuyacakken yüksekten düşer gibi olup uyanmanın sebebini üniversitedeki hoca söyledi
    deseydin ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 5 Mart 2014; 19:29:48 >
  • Hoca seni keklemiş

• Hoca dh ciymiş anlaşılan. Ağır csb

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

yav

he
  • oha çok kaliteli sallamış
  • hiçbir yerde duymadım ama bana uyku sırasında kilitlenen hareket mekanizmasıyla ilgili olabilir gibi geliyor.mesela bende topa vururmuş gibi de oluyor uyanıyorum birden ayağım hareket ediyor hatta bir keresinde koltuktan düştüm böyle.aynı o uçurumdan düşmesi hissini yaşatıyor bu durumlar da.koltuktan düşmeyle alakası yok ama o topa vurma hissi sadece
  • genime korku saplandı kanka bi çıkarıver
  • Yazının aynısı bir sitede 2003 yılında yazılmış. Demek ki hocan etkilenip anlatmış ya da sen yazıyı okuyunca üstüme kalmasın diye hocayı bahane ederek yazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 5 Mart 2014; 19:40:33 >
  • Astral seyehatle ilgili bişey gibiydi ama hatırlayamadım neyse artık

• GEN VE KORKU

HUEHUEHUE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.