Şimdi Ara

Tam otomatik HB dizel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Peugeot 308 Allure + premium + comfort paketi almak istiyorum. Diğer taraftan Mazda 3 power sense 2017 modelini düşünüyorum. Kararsız kaldım hangisi daha doğru olacaktır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi arasında herkes mazda der ama gidip golf alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ30 düşün derim

• Tam otomatik olunca 4 seçenek kalıyor elimizde.

Bmw lüks sınıf dersek geriye kalan c sınıfları olarak;

Mazda doğru dürüst testi bile bulunmayan iyi ancak çok karanlık tarafları olan bi marka ben eliyorum.

Opel Astra tam otomatik fakat eski usül yakıtta ve performansda törpülenmler mevcut pug satın aldı geleceği net değil eledim.

Pug 308 opsiyonlarının toplamı dahi diğer c sınıflarının 2 opsiyonuna değer tutarda. Oldukça gırtlak dolu. Ayrıca eat6 tam otomatik şanzımanı kusursuza yakın ve rakipsiz yeni nesil /aisin firmasının üretimi (bmw zf) 308 öneririm
    Arka torsiyon tak tak eder ama o kadar artısının yanında devede kulak diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 308 ve Mazda. 3 istememin sebebi tam otomatik vitesli olmaları. Çift kavrama düşünmüyorum.

308 de arka diz mesafesi düşündürüyor

• 308 tercih edilir. Mazda hakkında çok bilgim yok fakat değer kaybı kesin ayrıca bakımada daha erken gidiyor sanırım. 308 güzel araba birde dolu bir 308 çoğu kişiyi tatmin edecek bir araba. Hem yakıt olarak çok iyi hem motor gücü yeterli hemde şanzıman başarılı. Arka diz mesafesi biraz kötü ama bu senin için önemli bir kriterse sedan bakman daha mantıklı zaten.

Ayrıca burada Mazda diyenlerin bir çoğu araba alacak olsun hiçbiri gidip almaz. 308 incele derim hoşuna giderse gayet güzel araba.

Bizde manuel leon var eğer şuan leon olmasaydı ve bu sınıfta bir araba alacak olsaydık 308'i çok ciddi düşünürdüm ben.

• Hocam hiç düşünme 308 al. Donanımı çok güzel ve şanzıman motor zaten standartların üstünde. Yakıt koklar, ve iç malzeme ve donanım gerçekten tatmin eder. Mazdayla uğraşılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el değeri diyenlere kulak asmayın. Mazda'nın alıcısı her zaman bulunur...
    Son derece sessiz bir dizel motorla birlikte sorunsuza yakın bir arabadır kendisi.
    Peugeot da güzel, ama ufak tefek de olsa servise Mazda'dan çok daha fazla uğrarsınız. İkisini de test edin, içinize sineni alın yine de...
    Bizde bir tane cx-3 var. Dizel motor ve tam otomatik şanzıman kombinasyonu gerçekten çok başarılı.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• kia ceed premium

• Bu arada 308 makyajlandı. Youtube test videoları düştü. Belki bekleyip, görmek isteyebilirsiniz.
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Evet o haberi 308 başlığında okumuştum. Ancak malumunuz, yeni makyaj demek zam demektir. Belki para biriktirmeye devam edip, yeni makyajlı halini de düşünebilirim.
    Şu an ki kasa ,dizel motor , EAT6 vites, Allure donanım ve tüm paketleri (Premium + performance paketleri) eklersek pazarlık yaparak kaça alabilirim. Bir tahmininiz var mı? Liste fiyatına göre 127340 tl fiyat çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anafor -- 28 Haziran 2017; 13:39:54 >
  • 308 bakardım, mazdayı yollarda bile zor görürsün zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.