Şimdi Ara

Tam ekranda alt üst kısmın siyah olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar formattan sonra can sıkıntısı yapan bir durumlar karsılastım formattan önce video veya film izlerken hiç sorun yaşamıyordum rahat rahat izliyordum pc takılmalar yapınca kendim format cektim ve dizimi izlemeye gelince alt üst kısmın siyah oldugunu farkettim bayada rahatsız etti dediğim gibi formattan önce hiç sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olun!!!!!!! :(https://store.donanimhaber.com/4e/ea/9d/4eea9d6a5d08610fc401947ef52f3181.png Tam ekranda alt üst kısmın siyah olması
     Tam ekranda alt üst kısmın siyah olması

• o cizgiler videonun cozunurlugunden kaynaklaniyor ekran kartiyla alakasi yok.tam oturmasi icin video cozunurlugunun 1280x720 olmasi gerekir ya da 1920x1080.
  • ne yapmam lazım izlediğim herşey böyle formattan sonra öyle oldu önerin nedir ?
  • Adam yazmış işte, daha neyi soruyorsun? Monitör çözünürlüğünü değiştireceksin sadece. Deneme-yanılma yöntemiyle bulursun hangisinde o sorunu yapmadığını.
  • monitörden denedim ama olmadı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerkdr

monitörden denedim ama olmadı beyler

Hocam sakin önce. Monitörünüzün modeli nedir?
  • sakinim de monitör LG yada ayarlara iyice bakmadım kardeşim ama demek istediğim formattan önce öyle bir sorun yoktu ekrandan oldugunu pek sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formattan önce herhangi bir codec kurmuşmuydun k-lite gibi?
  • hayır onlar pc ye film indirdiğinde yardımcı oluyordu heralde bende sadece internet üzerinden izlediğimde öyle oluyor o programlar gerekli mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.