Şimdi Ara

Tam bir beyefendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G.Saray taraftarının sevgilisi Kewell tam bir aile babası... 3 çocuğu olan Harry, kendisini “Korumacı” olarak tanımlıyor. Eşi Sheree ise “Evdeyken kontrol onda. Yemek yapar, çocukları okula götürür” diyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpte taraftarlar ile arasında mükemmel bir bağ oluşan Harry Kewell örnek bir aile reisi... G.Saray Dergisi’nin son sayısına röportaj veren Harry Kewell, ünlü bir oyuncu olan eşi Sheree ile birlikte mutluluklarının sırrını paylaştı. 12 yıl önce bir gece kulübünde tanışan çiftin aşkı, Chelsea-Arsenal maçı için iddiaya girip Sheree’nin kaybetmesiyle çıktıkları yemekle başlamış.

Chelsea’yi destekleyen Sheree bahsi kaybederken, Kewell’ın “İlk kez bir bayan bana yemek ısmarladı” sözü ilişki için önemli bir adım olmuş. Örnek evliliklerinin sırrını ‘iletişim’ olarak açıklayan ikili, tartışmak yerine birbirlerini güldürerek mutlu etmeyi tercih ettiklerini söylüyor.

‘TIRMANACAKLARI DAĞIM’
    Evcimen bir erkek olan Kewell, izin günlerini hep ailesiyle geçirmeyi tercih ediyor. “Oldukça korumacı bir babayım” diyen Kewell, eşinin “Evdeyken çocuklarla oyun oynadığı zaman hepsi üzerine çıkıyor” sözlerine “Ben onların tırmanacakları bir dağım!” karşılığını veriyor.

Sheree ise eşinin örnek bir baba olduğunu vurgulayıp “Geldiğinde evde kontrol onda olur. Çocuklarını okula götürür, yemek yapar, ödevlerine yardım eder. Hiç tam zamanlı dadımız olmadı” diyerek her işin üstesinden birlikte geldiklerinin altını çiziyor.

4. ÇOCUĞU İSTİYOR
    9 yaşında Taylor adında bir oğulları ve 7 yaşında Ruby ve 2.5 yaşında Mathilda isminde iki kızları bulunan çiftin yüzü gülüyor. “Çocukları, karşılaşmalarda herkesin Harry adına tezahürat yaptığını görünce müthiş eğleniyorlar ve babalarıyla gurur duyuyorlar” diyen Kewell’ın eşi, “Umarım gelecekte bir çocuğumuz daha olur ve sadece mutlu oluruz” diyerek sözlerini bitiriyor.

SHEREE: TAYLOR DA COOL
    “Oğlum Taylor babasını idolleştiriyor. Onun gibi cool davranıyor. Bazen internette babasının resimlerine bakıyor. Onun gibi futbolcu olmak istiyor. Dışarıda yaşıtlarından daha ağır davranıyor. Benim için önemli olan Harry’nin mutluluğu. Liverpool’dayken her gün eve geliyordu ama mutlu değildi. Burada telefonla konuşurken bile onun mutlu olduğunu anlayabiliyorum. O mutluysa ben de mutlu oluyorum.”

KEWELL: BURADA ÖZELİM
    “İstanbul, hiçbir zaman geleceğimi düşündüğüm bir yer değildi. Ama şimdi çok keyif alıyorum. Burada evimde gibiyim. Sadece G.Saray değil, bütün taraftarlar bana kendimi özel hissettiriyor. Bu şehir gerçekten harika. Benimle evli olan kadın sadece benim hayatımı yaşamamalı. Sheree bütün bunlara sahip. Ben geleceği planlamam. Çok fazla konsantre olup bunalmak istemem. Anı yaşamak lazım.”

AİLENİN GURURU
    Sheree Kewell, kendisinin ve çocuklarının eşiyle gurur duyduğunu söylüyor. Bayan
    Kewell, “Çocuklarımız, Harry ile zaman geçirmeye bayılıyor. Birlikte aile olmanın keyfine varıyoruz” diyor.

Kaynak: htspor

• evet kesinlikle
  • Kewell gerçekten örnek bir futbolcu. Kişiliği ve kariyeri ile tüm futbolcular tarafından örnek alınmalı. Bu arada Habertürk'ten uzun zamandır futbolcularımızla ilgili olumlu bir haber görmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Kewell gerçekten örnek bir futbolcu. Kişiliği ve kariyeri ile tüm futbolcular tarafından örnek alınmalı. Bu arada Habertürk'ten uzun zamandır futbolcularımızla ilgili olumlu bir haber görmemiştim
    Tam bir profesyonel
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Tam bir profesyonel

Alıntıları Göster
    Rakip takım taraftarlarının bile saygısını kazanmış bir futbolcu. Galatasarayda olduğu için gurur duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

Rakip takım taraftarlarının bile saygısını kazanmış bir futbolcu. Galatasarayda olduğu için gurur duyuyorum

Alıntıları Göster
    Oğul da COOL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armasova

Oğul da COOL.

Alıntıları Göster
    alacaksan böyle adam alacaksın fanatik fenerliyim ama kewellın fenerbahçeli futbolculardan bir farkı yok gözümde, adam sadece futboluna bakıyor, ne hakeme sataşıyor ne pislik yapıyor, Gs bu konuda sabıkalı bir kulüp o yüzden böyle adamlar kulüplerin imajını düzeltiyor, ayrıca tartışmasız ülkedeki en kaliteli üç oyuncudan biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

alacaksan böyle adam alacaksın fanatik fenerliyim ama kewellın fenerbahçeli futbolculardan bir farkı yok gözümde, adam sadece futboluna bakıyor, ne hakeme sataşıyor ne pislik yapıyor, Gs bu konuda sabıkalı bir kulüp o yüzden böyle adamlar kulüplerin imajını düzeltiyor, ayrıca tartışmasız ülkedeki en kaliteli üç oyuncudan biri

Alıntıları Göster
    Galatasarayda barostan sonra sevdiğim ikinci adam dır kewell .Bu arada karısı tv yıldızıymış ama hiç izlediğim tv film ve dizilerde görmedim açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Galatasarayda barostan sonra sevdiğim ikinci adam dır kewell .Bu arada karısı tv yıldızıymış ama hiç izlediğim tv film ve dizilerde görmedim açıkcası.

Alıntıları Göster
    Çok sevdiğim bir oyuncu Türkiye de olması güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Çok sevdiğim bir oyuncu Türkiye de olması güzel.

Alıntıları Göster
    Eşi İngiltere'de sabah programı sunuyor. Çocuklar büyüdükten sonra onların gördüğünde benden utanacakları birşey yapmak istemiyorum demişti bi röportajda.

Bu arada 12 sene önce Sheree nasıl dı bilmiyorum ama Kewell öyle böyle biri değildi. Hani kız olsam ...

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Eşi İngiltere'de sabah programı sunuyor. Çocuklar büyüdükten sonra onların gördüğünde benden utanacakları birşey yapmak istemiyorum demişti bi röportajda.

Bu arada 12 sene önce Sheree nasıl dı bilmiyorum ama Kewell öyle böyle biri değildi. Hani kız olsam ...

Alıntıları Göster
    Saygı duyduğum bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Saygı duyduğum bir oyuncu.

Alıntıları Göster
    Beşiktaşlı fenerli herkesin saygısını kazanmış bir oyuncu bence hagi gibi burada jübilesini yapmalı.Kulübün akılda kalan önemli oyuncuları arasında kalmayı sonuna kadar hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Beşiktaşlı fenerli herkesin saygısını kazanmış bir oyuncu bence hagi gibi burada jübilesini yapmalı.Kulübün akılda kalan önemli oyuncuları arasında kalmayı sonuna kadar hakediyor.

Alıntıları Göster
    Hagi zamanını bu kadar yaşayamadım, "gördüğüm izlediğim en sevdiğim" en iyi oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Hagi zamanını bu kadar yaşayamadım, "gördüğüm izlediğim en sevdiğim" en iyi oyuncu.

Alıntıları Göster
    hayret medya gs nin olumlu, hoş haberlerini durduk yere gündemine taşısın, özellikle htspor. ilginç, bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

hayret medya gs nin olumlu, hoş haberlerini durduk yere gündemine taşısın, özellikle htspor. ilginç, bravo.

Alıntıları Göster
    Galatasaray ın en kaliteli oyuncusu Barosla beraber ikiside müthiş ve kaptan olmasını istediğim oyuncu kendisine haksızlık ediliyor sözleşmesini 1 değil en az 2 sene uzatmalıydık Türkiye ligindeki tüm oyunculara örnek olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

Galatasaray ın en kaliteli oyuncusu Barosla beraber ikiside müthiş ve kaptan olmasını istediğim oyuncu kendisine haksızlık ediliyor sözleşmesini 1 değil en az 2 sene uzatmalıydık Türkiye ligindeki tüm oyunculara örnek olmalı

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Alıntıları Göster
    Haaaaarry Harry Keweeeeell, Haaaaaarry Harry Keeeeewell

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Alıntıları Göster
    Bu adama sempatim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

Bu adama sempatim var.

Bu adama kimin sempatisi yok ki :D Karakteriyle herşeyiyle örnek futbolcu.Kewell Hep Bizle Kal :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

Bu adama sempatim var.

Alıntıları Göster
    kivıııııııııııııııııııll :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.