Şimdi Ara

Tam 11 Şanslı Takipçimizi Arıyor ve Toplamda 100$ Dağıtıyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.992
Cevap
104
Favori
100.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345...74...150
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tam 11 Şanslı Takipçimizi Arıyor ve Toplamda 100$ Dağıtıyoruz!

(En Son Oy Tarihi: 19.10.2017)
Giriş
  • Her gün seçtiğimiz bir ürüne özel indirim uyguluyoruz!

Kalan stok durumunu ve o güne özel indirimlerimizi günlük olarak takip edebilirsiniz

http://www.buyincoins.com/daily_sale.html

Çok tatlılar

• Bu videodaki telefon galaxy ace mi?

Bir de;

O videodaki oyunların adlarını yazabilecek biri var mı??

• İmzanızdaki kuponda indirim ne kadardı acaba?

Türk lirası ile 48 liralık ürün alacağım. Ne kadarlık alışverişe bedava takip kodu veriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

İmzanızdaki kuponda indirim ne kadardı acaba?

Türk lirası ile 48 liralık ürün alacağım. Ne kadarlık alışverişe bedava takip kodu veriyorsunuz?

30 dolar üzeri ücretsiz takip kodu sunuyoruz. Dilerseniz daha altındaki siparişleriniz için 1.9$ daha ödeyerek takip kodunuzu sepetinize ekleyebilirsiniz.

Promosyon dahilinde kupon indirimimiz 5% 'tir.
  • Memnuniyetiniz için biz teşekkür ederiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuyInCoinsTR -- 8 Kasım 2013; 20:53:08 >

Orijinalden alıntı: thenefy

r10 a döndük

+1

Burada daha fazla reklam var yanlarda
  • siteden yaklasik farkli kullanici isimleri ile 20den fazla urun aldim ve cevremdeki bircok kisi benim sayemde gayet mutlu sonuclara ulasti ama son 3 ayda aldigim urunlerden gelmeyenler oldu kayboldu numaralarini versem yardimci olurmusunuz?

B20130815194644524
    B20130807192460031
    B20130816194786360

Bu urunlerde problem var

Ilk ikisini Coins ile aldigim icin refund da alamadim:(

kullanici adim buradaki ile ayni erdem03

pm ile destek bekliyorum simdiden tesekkurler

İletişim • Contact • 联系
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

siteden yaklasik farkli kullanici isimleri ile 20den fazla urun aldim ve cevremdeki bircok kisi benim sayemde gayet mutlu sonuclara ulasti ama son 3 ayda aldigim urunlerden gelmeyenler oldu kayboldu numaralarini versem yardimci olurmusunuz?

B20130815194644524
    B20130807192460031
    B20130816194786360

Bu urunlerde problem var

Ilk ikisini Coins ile aldigim icin refund da alamadim:(

kullanici adim buradaki ile ayni erdem03

pm ile destek bekliyorum simdiden tesekkurler

Erdem Bey, siparişleriniz ve üyelik işlemleriniz ile ilgili taleplerinizi sitemiz üzerinden login olarak belirtmeniz gerekir. Saygılarımızla...
  • Konu hakkında bilgisi olmayan , merak eden, hatta abuk subuk konuşanlar ,http://forum.donanimhaber.com/m_69942003/tm.htm şu konuya bakabilirler. Aliexpress e-bay tarzı bir site. Ürünler çinden geliyor. Adam çinden ücretsiz kargo yapıyor 1-2 dolarlık ürüne. Biz aynı ilde en az 5-6 lira kargo ödüyoruz 3-5 liralık ürünlere .Dolayısıyla yurt dışına kayıyor ilgimiz. Örnek vereyim bana burda 32,90 lira fiyat verilen kılıfı ben 18 liraya kargo dahil aldım çinden.(kargo ücretsizdi).
    @PAN-TURK 75 Euro ya kadar gümrük vergisi olmadan ( en son bildiğim 75 euro değişmiş olaiblir ) ürün alınabiliyor yasal yaptırımıda bu. Yani buyincoins isimli üye şahsi satıcı değil. Sadece o sitenin temsilcisi.

Ryzen 5 3600 / MSİ B450 Tomahawk Maxx / Sapphire Pulse 5700 XT / XPG D60G 8x2 3200 mhz / Crucial BX500 480GB / Sharkoon Puresteel RGB / FSP HYPER K 700W / LG 29 UM68-9 /

• Her ürüne fiyat farketmeksizin tracking veriyor musunuz ?
  • Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    telefon Samsung Galaxy S2 (i9100 ya da i9100g)
    oyunları bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Her ürüne fiyat farketmeksizin tracking veriyor musunuz ?

30 dolar üzeri ücretsiz takip kodu sunuyoruz. Dilerseniz daha altındaki siparişleriniz için 1.9$ daha ödeyerek takip kodunuzu sepetinize ekleyebilirsiniz.

Her ürünü ücretsiz kargo ile adresinize teslim ediyoruz
  • Aliexpress'de 2 dolarlık ürüne bile ücretsiz takip no verilirken sizde 30 dolardan az alışverişlerde ücretsiz takip no alamıyoruz. 1.9 dolar bana fazla bir rakam gibi geldiği için bir kaç alışverimi aliexpress'den gerçekleştirdim. Hem daha az ödedim hem de daha kısa sürede geldi. Takip no olayına çözüm bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 9 Kasım 2013; 1:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Aliexpress'de 2 dolarlık ürüne bile ücretsiz takip no verilirken sizde 30 dolardan az alışverişlerde ücretsiz takip no alamıyoruz. 1.9 dolar bana fazla bir rakam gibi geldiği için bir kaç alışverimi aliexpress'den gerçekleştirdim. Hem daha az ödedim hem de daha kısa sürede geldi. Takip no olayına çözüm bulun.

Düşük karlar ile calısıyoruz, dünyanın en önde gelen en güvenilir tedarikçisiyiz, satış sonrası ürünümüzün arkasında duruyoruz ve ödemeleriniz bizle Paypal güvencesi altında.

Biz Aliexpress'ten çok farklıyız, yine de yorumunuz için teşekkürler...

• Daha önce de alışverişlerim oldu bi sorun yaşamadım. En son 2 tane led fener almıştım onları bekliyorum.

Herşey güzel de ürün çeşitleri biraz az bana göre bence dx deki gibi daha çok seçenek olursa çok daha güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Daha önce de alışverişlerim oldu bi sorun yaşamadım. En son 2 tane led fener almıştım onları bekliyorum.

Herşey güzel de ürün çeşitleri biraz az bana göre bence dx deki gibi daha çok seçenek olursa çok daha güzel olur.

Alaka ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Her geçen gün tedarikçi sayımız ve ürün çeşidimiz artmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12345...74...150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.