Şimdi Ara

Taliant'ı sevebilen var mı? (Görüş) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
12.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam haklısınız corolla, mersedes ve bmw segmentine bir arabadırTaliant'ı sevebilen var mı? (Görüş) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirei

honda civic unutmuşsun. zira golfü o kategoriye koyuyorsan başı honda civic çeker :) araç bilginize hayran kaldım

https://forum.donanimhaber.com/taliant-i-sevebilen-var-mi-gorus--150036777-2#150038980

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim Renault 1.5 1.6 DCI motorları sayesinde filolara ve kullananlara araç satıyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayide detaylı incelemiştim.

Kaporta birleşim yerlerinden,trimlerinden v.s buram buram detaylarda kalitesizlik kokan bir araç.Hele bagaj kapağında ki yayların o görüntüsü yok mu ,rezalet.

Renault’un tarihinde ki görmüş olduğum en rezil işçiliğe sahip modellerden biri olduğunu söyleyebilirim taliant için rahatlıkla,

Halefi bir önce ki logan/symbol dahi bu araçtan en az 2 gömlek üstün.

• dentul kullanıcısına yanıt
    Harbiden eski kasası daha düzgün duruyor net

• Bu aracın en fazla 150 bin tl olması gerekir. O bile fazla ama piyasa malum. Bu arada ilk sayfada biri B sedana göre küçük demiş. Araç 4.5 metre, çoğu C sınıftan uzun. Tabi yaşam alanı önemli olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 30 Ağustos 2021; 12:37:24 >
  • Evlat olsa sevilmez,leylek gibi araba.30km ile viraja girsen takla atacak gibi duruyor

• Taliban okudum iyi mi 🤔

• Alıntı

metni:
    Taliban okudum iyi mi 🤔

Hocam literatüre yeni bir kavram kazandırdınız. Taliant diyemenler;

Reno Taliban diyebilirler daha kolay Taliant'ı sevebilen var mı? (Görüş) 

• Egea nın olduğu yerde araba değil.

Rezil bir ucube.

• reno ne yapsın. böyle vergi sisteminde satabileceği en boş ve ucuz arabayı yapma teşebbüsünde bulunmuş.

• zzoorroo kullanıcısına yanıt
    son zamanlarda gundem hep taliban olunca boyle oluyor. hayir talibanin nesini sevecek millet boyle konumu olur diye de söylendim bir de

• Taliant kötü araba değildir.

Kötü olan fiyatı :)

Bu arabanın bu piyasada bile hakkı benim gözümde 130 bin lirayı geçmez. Ondan dolayı da 2 3 seneye unutulur gider.

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    Bende onu demeye çalıştım boş paketi 130 olsa alınır hatta savunurum arabayı böyle böyle ama fiyatına bakın derim ama 170 bin çok fazla egea gibi piyasaya oturmuş bir rakibi de var şansı yok

• Türkiye'de Taliant Egea'dan kötüdür, gerçekte, Avrupa'da Taliant HB en çok satan araba olmuştur. Hem de geçen ay.

Taliant'ı sevebilen var mı? (Görüş)

Egea ilk 30'da yok.Taliant'ı sevebilen var mı? (Görüş) 

Taliant Egea'dan yapısal olarak üstün bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 1 Eylül 2021; 17:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihad0699

Bende onu demeye çalıştım boş paketi 130 olsa alınır hatta savunurum arabayı böyle böyle ama fiyatına bakın derim ama 170 bin çok fazla egea gibi piyasaya oturmuş bir rakibi de var şansı yok

Baz donanımı at çöpe, Turbo-LPG sürüş destek paketli Touch'u 202'den vermişler geçen ay.

Egea Urban turbo benzinli olarak 209 bin liste fiyatlı, 15 yıllık çöp Linea motoruyla 1 litre TCe+LPG'yi karşılaştıracak yoktur herhalde.

Egea Cross+Sedan+HB+SW Türkiye+Avrupa'da 6 ayda 62 bin satmış, Sandero ve Logan+Taliant 104 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

reno ne yapsın. böyle vergi sisteminde satabileceği en boş ve ucuz arabayı yapma teşebbüsünde bulunmuş.

İşletme maliyetleri düşük, taş gibi araba.

65 beygir motora bile Start-Stop koymuş adamlar, tek derdi yakıt kasmak olan adam 65 beygiri alır, LPG takar bedava gezer.

Taliant'ı sevebilen var mı? (Görüş)
  • 1.4 tjet motoru da var 1.0 tce nin kafasına vurur

• Dacia Avrupa'da zibil gibi satar, satmaması gibi bir sebep yok ortada. Fiyatları eşdeğerlerine göre bariz düşük. Bizde Dacia Sandero yüksek, sanki matah bir şeymiş gibi Taliant'ın fiyatı daha da yüksek. 1.0 lt. Turbo Benzin + otomatik en büyük avantajı. Diğer tüm detaylarda Egea bariz önde.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.