Şimdi Ara

Tales of Xillia (PS3 Exclusive)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Namco Bandai'nin uzun süredir söylentisi devam eden oyunu Tales of Xillia sonunda duyuruldu. Beklendiği gibi oyun Playstation 3'e özel olarak 2011 yılında piyasaya çıkacak. Jump dergisinin haberine göre Tales of Xilliaiki ana karaktere sahip olacak ve bu özelliği ile seride bir ilke imza atacak. Erkek olan ana karakterimiz Shuto Matis'in kraliyet şehrindeki mükemmel bir tıp öğrencisi olduğu söyleniyor. Kadın karakterimiz Mira Maxwell ise toprak, ateş, su ve rüzgar gibi 4 elementi kontrol edebiliyor ve kendisi ruhların efendisi olarak biliniyor.Bu iki karakter farklı Tales oyunlarının karakter tasarımcılığını yapmış kişilerden geliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tales_of_Xillia_PS3e_Ozel_Olarak_Duyuruldu-11811.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Aralık 2010; 16:11:38 >

• Güzel haber teşekkürler.Yeni bir rpg kazanmış olduk bu sayede.

Bir de oyun firmaları İngilizce çıkış sürelerini çok uzatmaya başladı, olmuyor böyle (White Knight Chronicles için yuh diyorum 2.5 sene kadardı yaklaşık)

Seride ilk defa iki ana karakterimizin yer alacağı oyunun 2011 yılında raflardaki yerini almasını bekliyoruz. Gerçekçilikten çok stilize edilmiş grafiklere sahip olan Tales serisi Xillia'da da aynı yöntemi kullanıyor.

Tales serisinin en iyi grafiklerine sahip olmasını beklediğimiz oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni ekran görüntüleri; http://www.bolumsonucanavari.com/EkranGoruntuleriDetay-TALES_OF_XiLLiA-1054-21833-2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 13 Ocak 2011; 20:39:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Yeni ekran görüntüleri; http://www.bolumsonucanavari.com/EkranGoruntuleriDetay-TALES_OF_XiLLiA-1054-21833-2.htm

yapma bunu yapmaaaa 600lira harcattıracan şimdi bana gider ayak
  • Ah... Tales serisinin hastasıyım. Tales of Vesperia mükemmeldi. Bu oyun da öyle olacak eminim. Umarım Japonya ile aynı anda release olur, beklemek istemiyorum ekstradan. PS3'ü boşuna aldığım konusunda şüphelerim zaten geçmişti ancak sadece bir Tales oyunu bana konsol aldırabileceği için ve bu oyun exc. olduğu için PS3 aldığıma çok memnun oldum şimdi.

JRPG'nin kralı geliyor...

PS: Sanırım Tales of Vesperia ile aynı oyun motorunu kullanmışlar. Belki PS3'ten 2 yıl sonra falan Xbox360'a da çıkabilir. Sony'nin ne kadar para yedirdiğine bağlı.

• Obsidian hocam,bu oyunun j-rpg'nin kralı olabilmesi için bir kaç bin fırın ekmek yemesi lazım.Oyun güzeldir bir şey diyemem ama final fantasy,dragon quest falan varken zor kral olması.Kişisel görüş olarak yazdıysan bir şey diyemem tabi.Artı sony'nin bu oyun için 1 kuruş ödediğini zannetmiyorum,umrunda bile olmaz hatta.Yeni neslin başından beri zırt pırt xbox'a j-rpg çıkarttılar hiç biri doğru düzgün satmadı.J-rpg için doğru platform ps3'tür bunu oyuncular biliyordu ama ms'in parasını yiyip duran Japon kardeşlerimizin anlaması biraz uzun sürdü.

Bu arada bu jenerasyonda Tales serisi FF serisinden çok daha iyidir bence. Tales of Vesperia mükemmel, FF 13 vasat bir oyundur. FF13 versus belki bunu değiştirebilir, ama Tales of Xillia da sıkı bir rakip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 13 Ocak 2011; 20:47:48 >

Orijinalden alıntı: Obsidian

Kişisel görüştür, evet. Ben WRPG'yi tercih eden biriyim genelde. JRPG de sever, oynarım ama. JRPG'ler arasında Tales serisinin kalbimde ayrı bir yeri vardır.

Bu arada bu jenerasyonda Tales serisi FF serisinden çok daha iyidir bence. Tales of Vesperia mükemmel, FF 13 vasat bir oyundur. FF13 versus belki bunu değiştirebilir, ama Tales of Xillia da sıkı bir rakip.

Bende w-rpg ile girdim olaya.Hatta j-rpg diye bir türden bile haberim yoktu inan.Daha sonradan ff ile tanışınca işte o türede bulaştım.Ben star wars olayını pek sevmediğim için Kotor serisine hiç bulaşmamıştım ama geçen gün en sevdiğiniz rpg oyunlar konusunda siz iyice övünce bir bakayım dedim,hatta sana mesaj atacaktım win.7 x64'te sorunsuz çalışır mı diye ama hallettim sorunsuz şekilde,başlamayı düşünüyorum bir ara.Oyuna bir göz attım karakter yaratma olayları falan resmen neverwinter nighs gibi inanılmaz hoşuma gitti.

• Mesajım bulunusun.Detaylar geldikçe bakarım.

• RPG
    W-RPG
    Bunlar boş şeyler :)

J-RPG varsay yoksa herşey var
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • quote:

Bende w-rpg ile girdim olaya.Hatta j-rpg diye bir türden bile haberim yoktu inan.Daha sonradan ff ile tanışınca işte o türede bulaştım.Ben star wars olayını pek sevmediğim için Kotor serisine hiç bulaşmamıştım ama geçen gün en sevdiğiniz rpg oyunlar konusunda siz iyice övünce bir bakayım dedim,hatta sana mesaj atacaktım win.7 x64'te sorunsuz çalışır mı diye ama hallettim sorunsuz şekilde,başlamayı düşünüyorum bir ara.Oyuna bir göz attım karakter yaratma olayları falan resmen neverwinter nighs gibi inanılmaz hoşuma gitti.

Dürüst olayım Star Wars'u Kotor'dan önce de sevmeme rağmen, SW fanı olmam Kotor sayesinde olmuştur. Bu oyun sayesinde SW evreninin ne kadar zengin olduğunu ve Jedi olmanın ne kadar "cool" birşey olduğunu anladım. Oyun zaten SW ile alakası olmayan herkesin hayranı olacağı epic bir oyun, ki 2003'te Game of the Year olmuştur. NWN serisini de çok severim ama Kotor'un yeri ayrıdır. 8 yıllık bir oyun olduğu için biraz eskimiş grafikleri ve 4*3 ekran boyutunu dikkate almayıp kendini hikayeye verirsen şimdiye kadar hiçbir rpg oyunundan almadığın tadı alırsın. Biz oynadığımızda oyun yeni çıkmıştı ve grafikleri dönem için mükemmeldi tabii, hatta o zaman ki pc'mde açık alanlarda biraz takılmalar oluyordu.

Bu arada oynamadıysan Baldur's Gate 2'yi de oyna. O daha eski (2000 yapımı), izometrik görüş açısına sahip ama inanılmaz güzel bir oyun. Günümüz rpg'lerine alışanlar için biraz fazla detaylı gelebilir. Good old games (GOG) versiyonu Win7'de sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 13 Ocak 2011; 21:49:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Dürüst olayım Star Wars'u Kotor'dan önce de sevmeme rağmen, SW fanı olmam Kotor sayesinde olmuştur. Bu oyun sayesinde SW evreninin ne kadar zengin olduğunu ve Jedi olmanın ne kadar "cool" birşey olduğunu anladım. Oyun zaten SW ile alakası olmayan herkesin hayranı olacağı epic bir oyun, ki 2003'te Game of the Year olmuştur. NWN serisini de çok severim ama Kotor'un yeri ayrıdır. 8 yıllık bir oyun olduğu için biraz eskimiş grafikleri ve 4*3 ekran boyutunu dikkate almayıp kendini hikayeye verirsen şimdiye kadar hiçbir rpg oyunundan almadığın tadı alırsın. Biz oynadığımızda oyun yeni çıkmıştı ve grafikleri dönem için mükemmeldi tabii, hatta o zaman ki pc'mde açık alanlarda biraz takılmalar oluyordu.

Bu arada oynamadıysan Baldur's Gate 2'yi de oyna. O daha eski (2000 yapımı), izometrik görüş açısına sahip ama inanılmaz güzel bir oyun. Günümüz rpg'lerine alışanlar için biraz fazla detaylı gelebilir. Good old games (GOG) versiyonu Win7'de sorunsuz çalışıyor.

Hocam baldur's gate serisini oynadım.Bioware'in bütün oyunlarını oynadım hemen hemen ama işte star wars'u pek sevmediğim için Kotor'a bulaşmamıştım.Hatta zamanında xbox 1 içinde vardı elimde ama star wars sarmadığı için es geçmiştim.Widescreen patch yapmış fanları kotor için,desteklememesine rağmen çözünürlüğü 1920x1200 yapınca yeni oyun gibi oldu valla..Zaten grafik olayına pek takılan biri değilim sorun olmaz yani.

• Tales of Xillia'nın yeni ana karakteri "Rowen" da gün ışığına çıktı. Elit bir ailenin baş uşağı olan karakterimiz büyü kullanımında ustalığı ile tanınıyor. Diğer karakterlerimize göre oldukça yaşlı olan Rowen ekibimizin en deneyimli üyesi olacak. Namco Bandai ayrıca oyunun yeni ekran görüntülerini de yayınladı. Bu görüntülerde "Rowen"ın yanı sıra 4 karakterimizi aynı anda dövüşürken görme şansı yakalıyoruz.Playstation 3'e özel olarak geliştirilen Tales of Xillia'nın Batı için ne zaman çıkacağı hala açıklanmadı. Namco oyunu Batıya çok geç bir tarihte de getirebilir, ama umarız böyle bir şey olmaz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tales_of_Xilliada_Rowen_Adli_Karakter_Gorundu-15076.htm

•  Tales of Xillia (PS3 Exclusive)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.